sto se mene tice,najvise se slazem sa Dumbom. ne mozes nikoga terati na nesto,njegova volja je presudna. a ja da teram ljude i cimam se,a njih mrzi da protegnu malo kapke i iscitaju par stranica ne pada mi na pamet,samo bih se iznervirao...
svakako da bi bilo lepo imati sto vise korisnika i dobrih menadzera u buducnosti i treba poraditi na tome ali da se sad uzme i listaju tu 4. i 5. lige...ludilo!
kad sam ja pocinjao naravno da mi je pao mrak na oci kad kliknem na forum i ono po 300 neprocitanih postova za svaku temu. ali s obzirom da me zanimalo da naucim,nakanuo sam se da odvojim vreme i pronadjem manje-vise sve sto me zanimalo. takodje kontaktirao sam i par iskusnih prvoligasa i pitao ih bas na onakav nacin kakav je Dumba opisao. i posle par dana sve mi bilo jasno,poslednje sto sam skapirao je bilo delovanje entuzijazma

dakle,ko hoce naucice! ne mozes nekom sam da pomeras ruku da bi on kliknuo na forum recimo. on ako je iole zainteresovan,snaci ce se. a s obzirom da ja kao skaut svakome od novijih lepo napisem da moze bilo sta da pita,upucujem ih na ovu,na onu temu da iscitaju i pitaju dodatno sve,znam kolika je zainteresovanost. svaki 10-i uzme pa nesto i pita,iznenadi me!
ideja je dobra ali zaista ne znam ko ima zivaca da non stop lista te nize lige,gleda ko je nov i salje PM? ipak bez foruma je nemoguce,ti i ako hoces da napravis supu iz kesice,a ne znas,procitaces uputstvo je l tako? ako te mrzi,sledi ti neki buckuris...
Last edited by krmelj at 2/3/2013 9:45:13 AM