Dün kupa maçına taktik vermek için baktığımda rakibi sahipsiz diye gördüm hatta buraya bile yazdım ve şimdi bakıyorum takım sahipsiz falan değilmiş.İşte bunlar hep ÖSYM....Bu arada ligdeki ikinci mağlubiyetini almaya hazır mısın ????neden olmasın iki kupa maçım var sakin çıkacağımı garanti edeyim hatta sana :)unut yazdığımı türkiyenin en iyi takımı çıkmış karşıma Hadi yine iyisin bana gelmeden kapatıyosun kupa sezonunu :D
Dün kupa maçına taktik vermek için baktığımda rakibi sahipsiz diye gördüm hatta buraya bile yazdım ve şimdi bakıyorum takım sahipsiz falan değilmiş.İşte bunlar hep ÖSYM....Bu arada ligdeki ikinci mağlubiyetini almaya hazır mısın ????neden olmasın iki kupa maçım var sakin çıkacağımı garanti edeyim hatta sana :)unut yazdığımı türkiyenin en iyi takımı çıkmış karşıma
Dün kupa maçına taktik vermek için baktığımda rakibi sahipsiz diye gördüm hatta buraya bile yazdım ve şimdi bakıyorum takım sahipsiz falan değilmiş.İşte bunlar hep ÖSYM....Bu arada ligdeki ikinci mağlubiyetini almaya hazır mısın ????neden olmasın iki kupa maçım var sakin çıkacağımı garanti edeyim hatta sana :)
Dün kupa maçına taktik vermek için baktığımda rakibi sahipsiz diye gördüm hatta buraya bile yazdım ve şimdi bakıyorum takım sahipsiz falan değilmiş.İşte bunlar hep ÖSYM....Bu arada ligdeki ikinci mağlubiyetini almaya hazır mısın ????
Burda da yılların kırkısrak eagles'ı var ;))