Öncelikle herkese iyi akşamlar . Gözlemci grubumuz bu şekildedir. Gözlemci arkadaşlarımızında işi gücü olup oyuna girmediği zamanlar olabilir . o yüzden hepsinin yanına kendimide yazdım . onlara ulasamadığınız zamanlarda 18-19-20 yaş için bana da mesaj atabilirsiniz. Herkesin elbet oyuncuları yetiştirmek için bazı fikirleri vardır ama milli takımı ve u21'in başarılı olmasını da istemeliyiz . Gözlemci arkadaşlarla ortak bir antrenman programı izlerseniz çok seviniriz . Özellikle 18-19 yaşta çok oyuncu var . Arkadaşlarda bazılarını kaçırmış falan olabilirler. Onlar size ulasmadıysa siz onlara gidiniz . Önemli olan oyuncunun gelişimi .
18-19 ok-şg-kf gözlemciliği
champions17 (25644) , Ömerhayyam
(71433)18 19 uf-p gözlemciliği
aemre23 (73476) , Ömerhayyam
(71433)20 yaş gözlemci
capali (71936) , Ömerhayyam
(71433)21 yaş gözlemci
Ömerhayyam (71433)Takımımı oluşturdum sayılır . oyunculara göre kuracağım taktikleri belirledim . o yüzden ben geldikten sonra bazıları kadrodan çıktı yenileri girdi.
Bu sene için genel bir yorum yapmak gerekirse kondisyon-serbest atış düzeyimiz çok kötü . Maclarda 12-13 kişiyle oynayabiliriz o yüzden . Takımımızın durumu orta düzey . kısa ve uzunlarda dengesizlik var . ne tam içeri takımıyız ne tam dışarı takımı. o yüzden hangi taktiği belirlesem hangi oyuncuları alsam diye 2-3 gündür ugrasıyorum diyebilirim.
Grubumuza gözatıcak olursak Slovakya - İsviçre - Azerbaycan - Ermenistan - Portekiz -Rusya ve Sırbistan var .
Tabii ki gönül 1. olmak ister ama bana göre grubun favorisi Rusya . 33.sırada olmalarına rağmen güçlü bir takımı var . Daha 21 yaşında 64k'lık pivotları ve 53k'lık şütorleri var. Özellik olarak baya iyiler maclarını incelediğim kadarıyla çok özel yetişmişler . Portekiz-Sırbistan ve Biz 2.'lik mücadesi vereceğiz gibi duruyor . Umarım 2.tura yükselip Dünya Kupasına katılmak için ilk aşamayı geçeriz . Elimden gelen herşeyi yapacağım. Yardımcı olan herkese tekrar teşekkürler . İyi oyunlar
Last edited by ÖmerHayyam at 4/19/2018 3:20:27 PM