BuzzerBeater Forums

Hellas - II.4 > Season 58

Season 58

Set priority
Show messages by
From: RichOne
This Post:
44
315319.39 in reply to 315319.36
Date: 8/3/2022 7:44:31 AM
GoodLuckRookies
III.13
Overall Posts Rated:
6363
Πάμε λίγο για την 3η αγωνιστική.

Biancorossi - Xalia Mavra : Πρέπει να αρχίσω να δίνω λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα στην έδρα.Παρόλα αυτά μετά την πώληση του βασικού PF και εφόσον δεν γίνουν αγορές μέχρι το Σάββατο νομίζω οι Biancorossi μπορούν να κάνουν το διπλό.

Arsenal - G.S. Ano Patision : Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και ακόμη τραυματίας ο Center των Patision.

Giouxtas - GoodLuckRookies : Θέλω να κάνω τη πρώτη μου νίκη.Αφήστε με να ονειρεύομαι.Καλύτερη ομάδα ο Giouxtas.

Gkaboi Malliades - Hannibal : Πάμε με την πιο safe επιλογή και την έδρα.

Batsi - Lagos : Έκαναν την έκπληξη οι Batsi στην έδρα τους αλλά απέναντι στον Lagos και εκτός έδρας τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

STRADALE - Valencia : Το στραβοπάτημα πρέπει να μείνει γρήγορα πίσω.

Yakuza - Oranjie : Πάω εκ του ασφαλούς με το πιο ακριβό ρόστερ.

a.o. melission - Xeftilaikos : Έδρα εμπειρία και η νίκη στη πρεμιέρα δείχνει ότι ο Xeftilaikos είναι η πιο δυνατή από τις ομάδες που ανέβηκαν.

From: str77

This Post:
00
315319.40 in reply to 315319.39
Date: 8/3/2022 8:32:38 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10881088
Second Team:
Back2Back
a.o. melission - Xeftilaikos : Έδρα εμπειρία και η νίκη στη πρεμιέρα δείχνει ότι ο Xeftilaikos είναι η πιο δυνατή από τις ομάδες που ανέβηκαν.

Mε αγχωσες τωρα, δεν μου αρεσει να πονταρουν πανω μου, θελω να ειμαι το αουτσαιντερ

Παντως σιγουρα δεν ειμαι η πιο δυνατη απο τις ομαδες που ανεβηκαν. Μολις χθες εφαγα 21 στο ρελαντι απο νεοφωτιστο. Καταλαβαινω βεβαια οτι ειναι δυσκολο να αντιληφθεις οτι αυτο το ροστερ το εχει ομαδα που μολις ανεβηκε στη ΙΙ

This Post:
00
315319.41 in reply to 315319.40
Date: 8/3/2022 9:06:45 AM
GoodLuckRookies
III.13
Overall Posts Rated:
6363
Ωχ ξέχασα ότι και ο Yakuza ανέβηκε από την ΙΙΙ . Άκυρο η δεύτερη καλύτερη ομάδα που ανέβηκε :P

This Post:
11
315319.42 in reply to 315319.41
Date: 8/3/2022 10:12:07 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Οτι στον πιο δυνατο ομιλο της Α2 απο πέρσι ήρθαν η καλύτερη ομάδα που έπεσε απο Α1 και 2 απ τις καλύτερες που ανέβηκαν απ την 3η δεν μπορεί να είναι τυχαίο

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
315319.45 in reply to 315319.37
Date: 8/3/2022 10:18:40 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Νομίζω είμαι υποχρεωμένος να ξεκινήσω με αυτό: Batsi πανηγυρίζει την κλήση του Panayiotis Gkinias στην Εθνική Ομάδα Hellas U21 . :P Να σου πω προπόνηση; Χαχαχαχα Αν κι έτοιμος για II. μου φαίνεται :P

Σίγουρα τους φρέσκαρε, αλλά θαρρώ ότι το αντίβαρο είναι αρκετά μεγαλύτερο ή θα έπρεπε να είναι.

"Επίσης, ο ντραφτ σε 10 λεπτά κατάφερε με εσωτερικό σύστημα να φάει τα καλαθάκια του", ε να μην τα έτρωγε :P Έβγαλε και καμιά 1-2 άμυνες. Και τα quards μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά σε εσωτερικό σύστημα, μιλώντας γενικότερα.

Γιατί να σούταραν με κακές προϋποθέσεις τα 3άρια όμως σ' ένα παιχνίδι που έβγαλα οριακά καλύτερη ροή;
Βρε ας είχε και 3/3 το σπόρι, pp δε θα έπρεπε να βγάλει :)

Μια χαρά παίκτης είναι ο Τζιοβάνης και άνετα στέκεται στο 3ο, απ' ότι θυμάμαι. Δεν τον έχω αποθηκευμένο. Απλά έχω παίξει με πολύ καλύτερα 5άρια στο τρία σε υπομονετικές και δεν έβγαζαν ποτέ πάνω από 70pp απ' ότι θυμάμαι. Πρόχειρο παράδειγμα με τον Corfu https://www.buzzerbeater.com/match/118349074/boxscore.aspx και μάλιστα στο τέσσερα. Ο Μούρτινγκερ ψηλός με 12 σουτ με άλμα, αλλά 18,8 - 18,9 εσωτερικό (δε το πήρε το pop παρότι 10+ προπονήσεις) απέναντι σε άμυνες 10-16 έβγαλε κάτω από 70.

Εννοούσα ότι ακόμη κι εάν ήταν καταρτισμένος ο Μπένος (υποθετικό παράδειγμα και προφανώς όχι την πρώτη βδομάδα) + όλα τα άλλα που ανέφερα πάλι θα ήταν παράλογο αυτό που έγινε στο τρία.

Έγιναν τέσσερα φάουλ στο τέλος για να μπορώ να σε στείλω σε βολές εάν χρειαζόταν. Η διαφορά στις βολές έχει να κάνει προφανώς με το γεγονός ότι έπαιξες ξύλο :P για να σταματήσεις τα καλύτερα εσωτερικά σουτ και οι δικοί μου οι... χαλβάδες τα κάναν στο πουθενά.

Τους βάζεις τους αναπληρωματικούς στη θέση που αγωνίστηκαν περισσότερο. Δηλαδή τον Billanti τον μετράω στο πέντε. Δεν μπορείς να βρεις το ακριβές κάθε θέσης γιατί προφανώς δεν πήρε σουτ μόνο στο 5, αλλά βρίσκεις το συνολικό της ομάδας.

RichOne: Εγώ πάλι δεν ψήφισα κανέναν :) Σ' ευχαριστώ πάντως.

str77: Άμα δεν ήταν ανώτερη δε θα μου φαινόταν άλλα αντ΄άλλων το φύλλο αγώνα. Εννοείται πως αυτή η υπεροχή δε φάνηκε και προφανώς περίμενα και +100 αλλά και περίπου 120pp όπως προανέφερα.

Νούμερα για να πάρουν... πόδι είναι. Όσο γι' αυτό " Επειδη ομως δεν εχω ιδεα τι παικτες ειναι κ μπορει να εχεις ενα αμυντικο συνολο ισως λεω μλκιες." Θα μου έκανε εντύπωση εάν υπάρχει μία 5άδα σ' ολόκληρη την II καλύτερη επιθετικά.

Αφήνουμε το ματς και τις αμφιβολίες μας για τα φύλλα αγώνα πίσω, καθότι υπάρχει πολύ τρέξιμο για την Εθνική.

Last edited by Aimar 21 at 8/3/2022 10:19:25 AM

From: str77

This Post:
11
315319.46 in reply to 315319.45
Date: 8/3/2022 10:52:57 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10881088
Second Team:
Back2Back
Νούμερα για να πάρουν... πόδι είναι

Αποκαλυπτεται σιγα σιγα το σχεδιο μου! Προσπαθω να σας πεισω ολους οτι οι ομαδες σας ειναι για τα μπαζα, οτι θα χρεοκοπησετε κτλ, ωστε να πουλησετε κ να σωθω! Βλεπω οτι αρχιζει να πιανει τοπο

This Post:
00
315319.47 in reply to 315319.45
Date: 8/3/2022 11:01:36 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Νομίζω είμαι υποχρεωμένος να ξεκινήσω με αυτό: Batsi πανηγυρίζει την κλήση του Panayiotis Gkinias στην Εθνική Ομάδα Hellas U21

Δεν είναι τόσο κακός για αμούστακος 18χρονος

ε να μην τα έτρωγε Έβγαλε και καμιά 1-2 άμυνες. Και τα quards μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά σε εσωτερικό σύστημα, μιλώντας γενικότερα.

Ναι σαφώς λογικό που τα φαγε απλά σημειώνω ότι όντως τα έφαγε

Βρε ας είχε και 3/3 το σπόρι, pp δε θα έπρεπε να βγάλει

Εννοώ ότι αποκλείται οι πιθανότητες να βαζε 1 καλάθι να ήταν 0 οπότε αν ο Φίτζιος είχε 2 πανεύκολα σουτ στα 3 (λειαπ μονος του) κι ένα που θα μπορούσε επίσης να βάλει βγαίνει 2,5-6 δλδ κοντά σε αυτό που έβγαλα (χοντρικά τώρα απλά εξηγώ τη λογική).

γιναν τέσσερα φάουλ στο τέλος για να μπορώ να σε στείλω σε βολές εάν χρειαζόταν. Η διαφορά στις βολές έχει να κάνει προφανώς με το γεγονός ότι έπαιξες ξύλο

Μήπως συντέλεσε το ξύλο λοιπόν στα πεσμένα π.π. Γιατί αν στις πιο εύκολες θεωρητικά προσπάθειες έκανα φάουλ λογικό να μην έχουν τόσο εύκολα καλάθια οπότε και πεσμένα π.π.100.

Κάνοντας το π.π.100 όπως μπόρεσα καθαρό σκορ 92-82 υπερ σου αλλά και με +15 βολές (ξέρω ότι δεν τις συμπεριλαμβάνουμε στο π.π.100).

This Post:
00
315319.48 in reply to 315319.47
Date: 8/3/2022 11:45:40 AM
GoodLuckRookies
III.13
Overall Posts Rated:
6363
O Biancorossi πουλάει τελικά τον Lukas. Παίρνει πολύ καλά λεφτά νομίζω αλλά αποδυναμώνεται αρκετά. Μάλλον θα αλλάξω το σημείο για το Σάββατο και θα πώ ότι δε θα περάσει από την έδρα των Xalia Mavra.

From: cpp

This Post:
00
315319.49 in reply to 315319.48
Date: 8/3/2022 2:14:42 PM
Biancorossi
III.8
Overall Posts Rated:
9898
Second Team:
Biancorossi II
Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή τα ρόστερ συμφωνώ και γω για το Σάββατο.

Θα γίνει προσπάθεια για να έρθει αντικαταστάτης, πιο φτηνός βέβαια γιατί δεν είμαστε για 2ο συμβόλαιο πάνω από 100Κ, ελπίζω πριν το ματς αλλά δε θα κάνουμε βιαστικές κινήσεις κιόλας.

Ο Lukas ομολογουμένως δεν περίμενα να φύγει σε αυτά τα λεφτά (σε αυτή την ηλικία).

Fun fact, είναι η 2η φορά που φεύγει από την ομάδα. Την 1η φορά είχε φύγει αρχές σεζόν 54 και είχε πληρώσει το μάρμαρο του αποκλεισμού στα ημιτελικά. Πήγε στην Εσθονία, ανέβασε skills σε μεγάλη ηλικία σχετικά και γύρισε καλύτερος. Ήταν μια επιτυχημένη επιστροφή αγωνιστικά και οικονομικά.

Advertisement