Αγαπητέ str77,
Ευχαριστούμε για το σπαμάρισμα, αν μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος σπαμάρισμα το ενδιαφέρον σου και την βοήθειά σου στις ανησυχίες μας! Μακάρι να έχουμε κάθε μέρα τέτοια σπαμαρίσματα

Σχολιάζω 2 πραγματάκια ακόμη και τελειώνω.
Οι αξιολογήσεις πάντως δείχνουν ότι έβγαλες 10 υψηλό εσωτερικό σκοράρισμα κόντρα σε 12 χαμηλό εσωτερική άμυνα, θέλω να πω ότι κάπως δικαιολογούνται όσα βλέπω. Ακριβώς εδώ είναι η ένστασή μου όταν λέω ότι πριμοδοτήσανε υπερβολικά τις καινοτομίες!!! Δεν θα έπρεπε να βγαίνει 10 υψηλό εσωτερικό σκοράρισμα κόντρα σε 12 χαμηλό εσωτερική άμυνα. Από που το 12 χαμηλό εσωτερική άμυνα και 8 υψηλό στα ριμπάουντ με έναν παίκτη;;; Ευτυχώς που η συγκεκριμένη ομάδα δεν είχε άλλους 2 παίκτες στην ρακέτα, αλλιώς καθόλου απίθανο να έχανα κιόλας!!! Αν θα έκανα μια εκτίμηση χωρίς να ξέρω πως είναι ο Αντίνος, το ίδιο ματς χωρίς τις καινοτομίες θα έβγαινε 12 χαμηλό εσωτερικό σκοράρισμα κόντρα σε 10 χαμηλό εσωτερική άμυνα, το πολύ 10 χαμηλό.
Και εδώ ακριβώς είναι το θέμα μας: μήπως οι μάνατζερ βλέποντας πως λειτουργεί αυτή η πριμοδότηση προκειμένου να την εξουδετερώσουν, αναγκάζονται να πάνε σε τούμπανους παίκτες και υψηλά ρόστερ με αποτέλεσμα να μπαίνουν μέσα;;;
Το μόνο τρελό που βλέπω είναι πως ο SG σου παρότι έβγαλε το καλύτερο pp100 του αγώνα είναι τελείως άστοχος, βέβαια η μηχανή στα επέστρεψε στον άσσοΔεν ισχυρίζομαι ότι ο Picozzo είναι όπως θα ήθελα, αλλά θα έπρεπε να αποδώσει καλύτερα, ειδικά στην 2-3 και με φαινομενικά τουλάχιστον, αδύναμους γκαρντ. Θεωρώ ότι οφείλεται στο συνδυασμό αντοχή εμπειρία, όπου ο Battle υπερτερεί του Picozzo!!!
Όσον αφορά τον Dupont, δύσκολα βρίσκονται τέτοιοι παίκτες, δηλαδή με εμπειρία 13 στα 25 ώστε να παίζει με αξιοπρέπεια και ριμπάουντ 3 ώστε να έχει χαμηλό μισθό. Ένας τέτοιος παίκτης κυμαίνεται εύκολα στα 2,5-3Μ, εάν σε αφήσουν να τον πάρεις. Εάν τα καταφέρεις έχει και 40Κ παραπάνω μισθό από τον Picozzo, οπότε θα μπαίνεις περισσότερο μέσα, διότι εγώ είμαι ήδη μέσα. Αυτή είναι και η ένστασή μου για τα οικονομικά: κι άλλες φορές είμασταν στην ΙΙ με παρόμοιους μισθούς, χωρίς γηγενείς, κ.λ.π. και δεν έμπαινε μέσα η ομάδα, γιατί τώρα συμβαίνει αυτό; Εδώ αναρωτιόμαστε μήπως υπάρχει κάποιο malfunction.
Ωχ πέρασε η ώρα, πρέπει να πάω στον λογιστή μη μου φύγει! Θα επανέρθω!
Last edited by Kon at 8/19/2022 3:53:35 AM