BuzzerBeater Forums

Hellas - II.3 > Season 58

Season 58

Set priority
Show messages by
From: jim34
This Post:
22
315325.39 in reply to 315325.38
Date: 8/18/2022 6:18:02 AM
theCelts
IV.19
Overall Posts Rated:
1515
Second Team:
Celts II
Θεωρώ ότι όλες οι αλλαγές που έχουν γίνει τις τελευταίες σεζόν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Η νέα μηχανή με τα νέα δεδομένα όσον αφορά τη δυναμικότητα των συστημάτων (επιθετικά και αμυντικά) και τις προβλέψεις έχει δώσει περισσότερο ενδιαφέρον στο τακτικό κομμάτι συγκριτικά με τη προηγούμενη. Το μόνο μειονέκτημα της είναι κάποια παράξενα αποτελέσματα που βγάζει κατά καιρούς τα οποία δεν ξέρω αν οφείλονται σε λάθος προγραμματισμό ή λάθη που τους έχουν ξεφύγει ή αν ήταν σκόπιμο να αυξήσουν τη τυχαιότητα. Ανάλογο ενδιαφέρον έχουν προσδώσει και τα οι εγκαταστάσεις (το γήπεδο, τα βοηθητικά) και το δευτερεύον προσωπικό.
Το μεγάλο αρνητικό όλων αυτών των αλλαγών είναι πως κοστίζουν πολύ ενώ το κέρδος που βγάζεις από αυτές είναι ελάχιστο. Τα νέα γήπεδα θέλουν πολύ χρόνο πραγματικής ζωής για να αποδώσουν κέρδος, η μπουτίκ σου δίνει 5.000 κέρδος σε εμπορικά ανεξαρτήτως επιπέδου και για το σταθμό δεν υπάρχουν (απ' όσο γνωρίζω) στοιχεία να δείχνουν κάποια σημαντική αλλαγή. Επιπλέον, όλες αυτές οι αλλαγές θέλουν ψάξιμο από τους μάνατζερ που σίγουρα έχει προκαλέσει έως ένα βαθμό αγωνιστική και οικονομική ζημιά. Από την άλλη:
Εάν θέλεις να προπονήσεις νέους για εθνική πρέπει να φτιάξεις το βοηθητικό για τις βολές ίσως και το γυμναστήριο, τα οποία εκτός του αρχικού κόστους έχουν και εβδομαδιαία συντήρηση, να πάρεις προπονητή και προπονητή νέων επιπέδου 6-7 των οποίων το κόστος είναι τεράστιο,
Εάν θέλεις να παίξεις λίγα λεπτά παραπάνω τους παίκτες σου, μιας και τώρα θέλεις πιο μεγάλο ρόστερ λόγω της κούρασης, πρέπει να αγοράσεις ψυχολόγο,
Εάν θέλεις να καθυστερήσεις τη πτώση της αντοχής πρέπει να πάρεις διατροφολόγο (για τον οποίο όπως και για το ψυχολόγο μόνο τα μεγαλύτερα επίπεδα προσφέρουν μια σημαντική βελτίωση). Γενικά πάντως δεν συμφωνώ με τη πτώση της αντοχής στους νέους παίκτες. Θεωρώ πως θα ήταν πιο ρεαλιστικό να μειώνεται στους μεγαλύτερους ηλικιακά κι όχι σε όλους.
Οι παίκτες που μπορούν να παίξουν διαφορετικά συστήματα είτε έχουν πανάκριβο μισθό ή αν μισθός είναι πιο λογικός είναι πανάκριβοι να τους αγοράσεις. Επιπλέον, λόγω της πιο αποτελεσματικής προπόνησης έχει ανέβει γενικά η ποιότητα των ομάδων παντού οπότε η αγορά και η συντήρηση του ρόστερ έχουν ανέβει.
Αντί να βοηθήσουν στο κομμάτι της οικονομίας, βλέπουμε τα εισιτήρια, τη κύρια πηγή εσόδων, να μειώνεται σταδιακά μετά το πρώτο γύρο ανεξαιρέτως αγωνιστικής πορείας και μετά από μία ήττα να γκρεμίζονται.

From: Kon

This Post:
11
315325.40 in reply to 315325.39
Date: 8/18/2022 7:19:32 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Αγαπητοί sorcerer και jim34, συμφωνώ απολύτως. Εκφράσατε πολύ καλύτερα από εμένα αυτό που προσπαθώ να πω.

From: LACfiore

This Post:
22
315325.46 in reply to 315325.45
Date: 8/18/2022 3:57:50 PM
Kolosseus
A1
Overall Posts Rated:
233233
Πόσο ωραία τα λες ρε ρομαντικέ τυπε!!!!! Εύγε!!! Να επανέλθεις οπωσδήποτε!!! Θέλω μόνο να προσθέσω ότι εκτός από τα έσοδα έχουν πέσει και οι τιμές των παικτών... Θυμάμαι παλιά που μαζευες εύκολα τα χιλιάρικα, ότι χτυπούσαμε παίκτες για ΙΙ. κατηγορία 1,5-2 μύρια τον καθένα... Πλέον με 2-3 μύρια χτίζεις ολόκληρη ομάδα που θα πρωταγωνιστησει με καλές σχετικά ηλικίες. Ενώ με 1,5 μυριο φτιάχνεις μια ομαδαρα με γέροντες και την εμπειρία να ξεχειλίζει... Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης ισχύει και εδώ κύριοι!!!!!

From: polys

This Post:
00
315325.47 in reply to 315325.46
Date: 8/19/2022 1:01:34 AM
KAE PIERIKOS
III.5
Overall Posts Rated:
3333
εγω απο οτι καταλαβα δεν καταλαβα τιποτα εσεις ξερετε παραπανω οποτε εχετε και τον λογο το μονο που ξερω ειναι οτι θαυματα οπως την ομαδα του λουνευ δεν γινοντε καθε ημερα, στον λουνευ τα παντα πηγαιναν μια χαρα μεχρι και το τελος αλλα αυτο ομως με χαμηλομισθους παικτες δεν μπορει να γινετε συνεχεια προσωπικα δεν το εχω ξαναδει αν γινει ξανα και ξανα τοτε πρεπει να αλλαξουμε πλανα και σχεδιασμους παρα πολλους, στην συνεχεια του παιχνιδιου πρεπει να αλλαξουν οπωσδηποτε καποια πραγματα που αφορουν την οικονομια και τους μισθους, μεχρι τωρα ξερω 5 που το παρατεισαν θα μου πειτε υγεια να εχουμε ομως δεν ειναι ετσι 5 σημερα 5 αυριο στο τελος θα παιζουμε εμεις και εμεις...

From: Kon

This Post:
00
315325.48 in reply to 315325.43
Date: 8/19/2022 3:50:17 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Αγαπητέ str77,
Ευχαριστούμε για το σπαμάρισμα, αν μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος σπαμάρισμα το ενδιαφέρον σου και την βοήθειά σου στις ανησυχίες μας! Μακάρι να έχουμε κάθε μέρα τέτοια σπαμαρίσματα
Σχολιάζω 2 πραγματάκια ακόμη και τελειώνω.
Οι αξιολογήσεις πάντως δείχνουν ότι έβγαλες 10 υψηλό εσωτερικό σκοράρισμα κόντρα σε 12 χαμηλό εσωτερική άμυνα, θέλω να πω ότι κάπως δικαιολογούνται όσα βλέπω.

Ακριβώς εδώ είναι η ένστασή μου όταν λέω ότι πριμοδοτήσανε υπερβολικά τις καινοτομίες!!! Δεν θα έπρεπε να βγαίνει 10 υψηλό εσωτερικό σκοράρισμα κόντρα σε 12 χαμηλό εσωτερική άμυνα. Από που το 12 χαμηλό εσωτερική άμυνα και 8 υψηλό στα ριμπάουντ με έναν παίκτη;;; Ευτυχώς που η συγκεκριμένη ομάδα δεν είχε άλλους 2 παίκτες στην ρακέτα, αλλιώς καθόλου απίθανο να έχανα κιόλας!!! Αν θα έκανα μια εκτίμηση χωρίς να ξέρω πως είναι ο Αντίνος, το ίδιο ματς χωρίς τις καινοτομίες θα έβγαινε 12 χαμηλό εσωτερικό σκοράρισμα κόντρα σε 10 χαμηλό εσωτερική άμυνα, το πολύ 10 χαμηλό.
Και εδώ ακριβώς είναι το θέμα μας: μήπως οι μάνατζερ βλέποντας πως λειτουργεί αυτή η πριμοδότηση προκειμένου να την εξουδετερώσουν, αναγκάζονται να πάνε σε τούμπανους παίκτες και υψηλά ρόστερ με αποτέλεσμα να μπαίνουν μέσα;;;

Το μόνο τρελό που βλέπω είναι πως ο SG σου παρότι έβγαλε το καλύτερο pp100 του αγώνα είναι τελείως άστοχος, βέβαια η μηχανή στα επέστρεψε στον άσσο

Δεν ισχυρίζομαι ότι ο Picozzo είναι όπως θα ήθελα, αλλά θα έπρεπε να αποδώσει καλύτερα, ειδικά στην 2-3 και με φαινομενικά τουλάχιστον, αδύναμους γκαρντ. Θεωρώ ότι οφείλεται στο συνδυασμό αντοχή εμπειρία, όπου ο Battle υπερτερεί του Picozzo!!!

Όσον αφορά τον Dupont, δύσκολα βρίσκονται τέτοιοι παίκτες, δηλαδή με εμπειρία 13 στα 25 ώστε να παίζει με αξιοπρέπεια και ριμπάουντ 3 ώστε να έχει χαμηλό μισθό. Ένας τέτοιος παίκτης κυμαίνεται εύκολα στα 2,5-3Μ, εάν σε αφήσουν να τον πάρεις. Εάν τα καταφέρεις έχει και 40Κ παραπάνω μισθό από τον Picozzo, οπότε θα μπαίνεις περισσότερο μέσα, διότι εγώ είμαι ήδη μέσα. Αυτή είναι και η ένστασή μου για τα οικονομικά: κι άλλες φορές είμασταν στην ΙΙ με παρόμοιους μισθούς, χωρίς γηγενείς, κ.λ.π. και δεν έμπαινε μέσα η ομάδα, γιατί τώρα συμβαίνει αυτό; Εδώ αναρωτιόμαστε μήπως υπάρχει κάποιο malfunction.
Ωχ πέρασε η ώρα, πρέπει να πάω στον λογιστή μη μου φύγει! Θα επανέρθω!

Last edited by Kon at 8/19/2022 3:53:35 AM

Advertisement