BuzzerBeater Forums

Slovensko - I.1 > Statistiky

Statistiky

Set priority
Show messages by
From: Kevol

This Post:
11
323253.39 in reply to 323253.38
Date: 12/29/2024 3:26:07 PM
Sturovo
Extraliga
Overall Posts Rated:
120120
opäť pekná štatistika, už mi to chýbalo ... dobrá práca Hadár

From: Hadár
This Post:
00
323253.40 in reply to 323253.39
Date: 12/31/2024 1:14:37 PM
Svätý Jur Snakers
Extraliga
Overall Posts Rated:
341341
Tak podla ocakavania budem tuto sezonu dostavat pekne na frak :) Co uz, aj tak ma postup s odchovancami potesil ;)

From: Sedo
This Post:
00
323253.41 in reply to 323253.40
Date: 12/31/2024 1:57:39 PM
Bc Temeš
Extraliga
Overall Posts Rated:
1717
Popravde som trošku sklamaný už z tejto hry. Začal som sezónu 0-2. Prvý zápas som bol outsider a gratulujem súperovi k výhre ale nechápem tomu hernému enginu. Mám nastavené dodržiavať náhradníkov DO 4 stvrtiny. Hrám vyrovnaný zápas a mne na posledné 2 a pol minúty dá dole najlepšieho strelca zápasu a môjho najlepšieho hráča a už sa na ihrisko nedostane. Prehrám BB v poslednej sekunde. Čo už.
Druhý zápas hrám vonku a súper dal vyšší prístup. Aj tak na konci zápasu 2x vyhrávam o 3 body a ako zázrakom dostanem vždy trojku (s prepáčením od slabšich hráčov). Ok čo už stane sa. Ide sa do predĺženia a tam hrala moja kompletná prvá 5 dokopy asi 20 sekúnd. Za celých 5 minút hry. Celú dobu hrám s náhradníkmi v zostave.
Prosím vie mi niekto vysvetliť prečo sa toto deje. Prečo v najdôležitejších chvílach zápasu sa mne dodrbe zápas kvôli striedaniam hráčov. Ako ja nečakám nič svetoborného, ale predsa chcem vyhrať a o tomto táto hra je.
Čo mám mať nastavené, aby sa toto nedialo?

Gratulujem aj Višnovému a aj Kukovej k výhram.

This Post:
00
323253.42 in reply to 323253.40
Date: 12/31/2024 2:02:30 PM
Svätý Jur Snakers
Extraliga
Overall Posts Rated:
341341
Statistiky 2. kola, 67. sezona:

Najlepsie timove vykony

Body - utok: 133 : BC HnT Kuková
Body - obrana: 79 : Višňové 57%-ers
Doskoky: 64 : Confusing Pigs
Asistencie: 34 : BC HnT Kuková
Zisky: 17 : BK Killers
Bloky: 9 : BC Space Jam, Pressburg Stars

Najlepsie hracske vykony

Body: 43 : Z. Özyay (Bc Temeš)
Doskoky: 24 : T. Yost (Bc Temeš)
Asistencie: 11 : K. Kalabić (BC HnT Kuková), P. Kutlík (Vidiečania)
Zisky: 6 : R. van Lier (Pressburg Stars)
Bloky: 5 : A. Lhermite (Pressburg Stars)

Zostava kola

Point Guard: T. Greško (BC HnT Kuková) (36 bodov, 1 doskok, 6 asistencii, 2 zisky)
Shooting Guard: Z. Özyay (Bc Temeš) (43 bodov, 2 doskoky, 3 asistencie, 1 blok)
Small Forward: R. van Lier (Pressburg Stars) (38 bodov, 9 doskokov, 4 asistencie, 6 ziskov)
Power Forward: K. Pánis (Confusing Pigs) (31 bodov, 17 doskokov, 9 asistencii, 2 zisky, 1 blok)
Center: L. Kesoglou (Red Dragons BC) (31 bodov, 14 doskokov, 1 asistencia, 1 zisk)

MVP kola

K. Pánis (Confusing Pigs) (31 bodov, 17 doskokov, 9 asistencii, 2 zisky, 1 blok)

Triple-Double kola

K. Kalabić (BC HnT Kuková) (10 bodov, 14 doskokov, 11 asistencii, 2 bloky)

Strelec spoza obluka: Z. Özyay (Bc Temeš): 10 uspesnych trojok

Najvyssie hodnotenie: F. Krisztin (Sturovo), C. Katrušík (Višňové 57%-ers): Rating: 18.5

From: rishooo

To: Sedo
This Post:
22
323253.43 in reply to 323253.41
Date: 12/31/2024 4:19:35 PM
Višňové 57%-ers
Extraliga
Overall Posts Rated:
77
Second Team:
Višňové 67%-ers
Treba to brat ako sport v realite, vela robi nahoda, stastie a statistika. Nas zapas bol ozaj 50/50 o jednej strele a ja som bol stastnejsi. Sezona je dlha a ak to budes robit dobre, tak v priemere sa to ukaze. Horsie je to v pohari a v playoff, kde to je o jednom zapase a moze to dopadnut skoro akokolvek.

Co sa tyka striedania, tam ti velmi poradit neviem, ked hram rotacie na 7-9 hracov tak mi to funguje, aj ked obcas mi tam tiez na rozhodujuce minuty posle niekoho zo striedacky.

From: jetomit

This Post:
00
323253.44 in reply to 323253.41
Date: 12/31/2024 6:36:11 PM
Vidiečania
Extraliga
Overall Posts Rated:
3939
Second Team:
Vidiečania "B"
So striedaniami tiež keď niekedy pustim zapas tak sa mi rozum zastavuje že čo tam stvárajú …

A k tým trojkám a podobne…hral si vonku, súper mal vyšší prístup. Tí dvaja (predpokladam že to bol jeden z dvojice Greško - Svetlovský) čo ti dali trojku, ti nasúkali 68b dokopy. A hral si 2-3 zónu, súper Princeton, čiže si súperovi otvoril oblúk. Bol by som rád za to predĺženie, do ktorého si sa dokázal v tom zápase dostať…

Ale ako rishoo pisal, sezóna je dlhá netreba hádzať flintu do žita. Osobne mám túto hru ako uvoľnenie, ako jasne že úspechy a výhru chce dosahovať každý … no spĺňa mi to čo potrebujem - nenáročná na čas.

From: LA-zajino

This Post:
00
323253.45 in reply to 323253.41
Date: 1/2/2025 8:56:57 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10311031
Second Team:
Nitra Urpiners
Popravde som trošku sklamaný už z tejto hry. Začal som sezónu 0-2. Prvý zápas som bol outsider a gratulujem súperovi k výhre ale nechápem tomu hernému enginu. Mám nastavené dodržiavať náhradníkov DO 4 stvrtiny. Hrám vyrovnaný zápas a mne na posledné 2 a pol minúty dá dole najlepšieho strelca zápasu a môjho najlepšieho hráča a už sa na ihrisko nedostane. Prehrám BB v poslednej sekunde. Čo už.
Druhý zápas hrám vonku a súper dal vyšší prístup. Aj tak na konci zápasu 2x vyhrávam o 3 body a ako zázrakom dostanem vždy trojku (s prepáčením od slabšich hráčov). Ok čo už stane sa. Ide sa do predĺženia a tam hrala moja kompletná prvá 5 dokopy asi 20 sekúnd. Za celých 5 minút hry. Celú dobu hrám s náhradníkmi v zostave.
Prosím vie mi niekto vysvetliť prečo sa toto deje. Prečo v najdôležitejších chvílach zápasu sa mne dodrbe zápas kvôli striedaniam hráčov. Ako ja nečakám nič svetoborného, ale predsa chcem vyhrať a o tomto táto hra je.
Čo mám mať nastavené, aby sa toto nedialo?

Gratulujem aj Višnovému a aj Kukovej k výhram.

Ahoj pozrel som na ten tvoj zapas s Kukovou. S tymi striedaniami si koho myslel, lebo Ozyay siel dole na zaciatku predlzenia na 1m38s a potom este na 32s v posl.minute predlzenia, to si myslel? Tam je tych faktorov vela co sa mohlo stat, ale vlastne si nechal rozhodnutie na kouca v 4/4 a nasledne predlzeni. A kouc asi usudil ze vycerpanost Ozyaya je pomerne vysoka. Ako je na tom kondicne Klobusiak?
Co sa tyka zapasu v Kukovej, mal si lepsich hracov, ale super hral: 1)DOMA, 2)VYSSI PRISTUP a 3)HRAL SI 2-3Z do jeho outside utoku. Na zaklade toho bol super efektivnejsi pomerne vyrazne na PG, PF, C a ty si bol jemne efektivnejsi na SG, SF pozicii. Na zaklade tej 2-3zony mal tvoj super viac ako polovicu striel OTVORENÝCH tj.bez obrancu so spolu s tym domacim prostredim a vyssim pristupom urobilo obrovsku efektivitu v jeho prospech. Ked je vyssi pristup je tam zvacsa aj prevaha strat v tvoj neprospech 4-15 tusim, to sa potom tazko vsetko dohana.
Je pravda ze nemam rad akosi tento engine, ale tu sa daju veci zdvovodnit.

Ja napriklad nechapem ako mohol byt rishoov Abdulrahmannov taky efektivny s takymi skilmi, mozno nam rishoo prezradi:) Ako, je tam strasne vela blbosti v tom engine, ako hraci s 16-11 strelbami maju trojky 1/2 cez OD20+ a pod.. Proste su tu aj veci co sa vysvetlit nedaju a je ich vela, alebo ich nechapeme:) No tento zapas ma aspon logicky zaklad v tych 3 hlavnych veciach co som napisal.

PS: slusny tim si vystaval, to sa prejavi. Ja som minulu sezonu zacal 2-6 a nevedel som preco..

Last edited by LA-zajino at 1/2/2025 8:59:10 AM

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
00
323253.46 in reply to 323253.45
Date: 1/2/2025 11:02:50 AM
Višňové 57%-ers
Extraliga
Overall Posts Rated:
77
Second Team:
Višňové 67%-ers
Abdurrahmanov bol velmi efektivny PG, ale to si videl na jeho skilloch a plate ked bol na TL.

Kazdopadne aj mna sameho prekvapoval ratingami a statistikami, a z 85k platu ozaj dokazal "vyskriabat" vela. Ocividne bolo aj to, ze mu vobec neuskodili nizsie sekundarky, mozno prave naopak. Po upgrade na PG, aj na C pozicii som zatial celkom sklamany nizkym zlepsenim a rovnako ako vy citim miernu frustraciu z toho ze neviem, co (a preco) v tomto engine funguje.

Ale that's part of the fun. :)

This Post:
00
323253.47 in reply to 323253.46
Date: 1/4/2025 1:50:16 PM
Svätý Jur Snakers
Extraliga
Overall Posts Rated:
341341
Statistiky 3. kola, 67. sezona:

Najlepsie timove vykony

Body - utok: 123 : Bc Temeš
Body - obrana: 79 : Vidiečania
Doskoky: 60 : Višňové 57%-ers
Asistencie: 31 : Nitra Corgons
Zisky: 11 : BK Killers
Bloky: 9 : Bc Temeš

Najlepsie hracske vykony

Body: 35 : T. Karašinský (Confusing Pigs)
Doskoky: 19 : L. Kesoglou (Red Dragons BC)
Asistencie: 9 : X. Zhining (Nitra Corgons), J. López Lamadrid (Liini muži), P. Kutlík (Vidiečania)
Zisky: 4 : V. Borgobello (DEVOTION team), R. Benalloui (BK Killers)
Bloky: 6 : R. Filipuškinas (BK Killers), A. Lhermite (Pressburg Stars)

Zostava kola

Point Guard: T. Karašinský (Confusing Pigs) (35 bodov, 8 doskokov, 3 asistencie, 2 zisky)
Shooting Guard: T. Teirilä (BC Space Jam) (29 bodov, 8 doskokov, 3 asistencie, 2 zisky)
Small Forward: R. van Lier (Pressburg Stars) (27 bodov, 8 doskokov, 7 asistencii, 1 zisk)
Power Forward: R. Filipuškinas (BK Killers) (21 bodov, 17 doskokov, 3 asistencie, 1 zisk, 6 blokov)
Center: L. Kesoglou (Red Dragons BC) (16 bodov, 19 doskokov, 2 asistencie, 2 bloky)

MVP kola

R. Filipuškinas (BK Killers) (21 bodov, 17 doskokov, 3 asistencie, 1 zisk, 6 blokov)

Strelec spoza obluka: R. Mors (Confusing Pigs): 6 uspesnych trojok

Najvyssie hodnotenie: Z. Özyay (Bc Temeš): Rating: 21.5

This Post:
00
323253.48 in reply to 323253.47
Date: 1/7/2025 2:28:41 PM
Svätý Jur Snakers
Extraliga
Overall Posts Rated:
341341
Statistiky 4. kola, 67. sezona:

Najlepsie timove vykony

Body - utok: 117 : MBK Devínska Nová Ves
Body - obrana: 47 : MBK Devínska Nová Ves
Doskoky: 69 : MBK Devínska Nová Ves
Asistencie: 31 : Višňové 57%-ers
Zisky: 7 : MBK Devínska Nová Ves
Bloky: 10 : Nitra Corgons

Najlepsie hracske vykony

Body: 36 : O. Dilin (DEVOTION team)
Doskoky: 28 : J. Saavedra (MBK Devínska Nová Ves)
Asistencie: 10 : S. Biaño (Sturovo), K. Maparantau (Liini muži)
Zisky: 3 : C. Magri (Liini muži), C. Greco (Red Dragons BC), A. Oršulák (MBK Devínska Nová Ves)
Bloky: 3 : D. Avdey (MBK Devínska Nová Ves), K. Pánis (Confusing Pigs)

Zostava kola

Point Guard: J. Blanc (MBK Devínska Nová Ves) (32 bodov, 7 doskokov, 8 asistencii, 2 zisky)
Shooting Guard: C. Johnson (Sturovo) (31 bodov, 9 doskokov,, 1 zisk, 2 bloky)
Small Forward: O. Dilin (DEVOTION team) (36 bodov, 11 doskokov, 1 asistencia, 2 zisky)
Power Forward: A. Alvarez (Red Dragons BC) (26 bodov, 19 doskokov, 4 asistencie, 1 blok)
Center: H. Quiroga (DEVOTION team) (12 bodov, 21 doskokov, 2 asistencie, 2 zisky)

MVP kola

O. Dilin (DEVOTION team) (36 bodov, 11 doskokov, 1 asistencia, 2 zisky)

Strelec spoza obluka: O. Zlevský (Svätý Jur Snakers), A. Kubinaň (Svätý Jur Snakers), M. Tučka (Pressburg Stars): 5 uspesnych trojok

Najvyssie hodnotenie: Z. Özyay (Bc Temeš): Rating: 20.5

This Post:
11
323253.49 in reply to 323253.48
Date: 1/11/2025 1:53:14 PM
Svätý Jur Snakers
Extraliga
Overall Posts Rated:
341341
Statistiky 5. kola, 67. sezona:

Najlepsie timove vykony

Body - utok: 123 : Pressburg Stars
Body - obrana: 60 : BC Space Jam
Doskoky: 66 : BC Space Jam
Asistencie: 34 : Pressburg Stars
Zisky: 13 : Red Dragons BC
Bloky: 14 : BC Space Jam

Najlepsie hracske vykony

Body: 33 : R. Judiak (BC HnT Kuková), R. Faruk (Nitra Corgons)
Doskoky: 24 : M. Principi (MBK Devínska Nová Ves)
Asistencie: 12 : A. Lhermite (Pressburg Stars)
Zisky: 4 : C. Greco (Red Dragons BC), T. Yost (Bc Temeš)
Bloky: 3 : J. Palokangas (Liini muži), F. Cabrera (Liini muži), M. Pettersson (Red Dragons BC), L. Pescador (BC Space Jam), İ. Samuxlu (Višňové 57%-ers)

Zostava kola

Point Guard: J. Blanc (MBK Devínska Nová Ves) (28 bodov, 3 doskoky, 10 asistencii, 1 zisk)
Shooting Guard: M. Jančura (Pressburg Stars) (32 bodov, 3 doskoky, 8 asistencii, 2 zisky)
Small Forward: O. Dilin (DEVOTION team) (31 bodov, 13 doskokov, 3 asistencie, 1 blok)
Power Forward: İ. Samuxlu (Višňové 57%-ers) (29 bodov, 9 doskokov, 5 asistencii, 2 zisky, 3 bloky)
Center: M. Principi (MBK Devínska Nová Ves) (25 bodov, 24 doskokov, 3 asistencie, 2 bloky)

MVP kola

M. Principi (MBK Devínska Nová Ves) (25 bodov, 24 doskokov, 3 asistencie, 2 bloky)

Triple-Double kola

A. Lhermite (Pressburg Stars) (19 bodov, 17 doskokov, 12 asistencii, 1 zisk, 2 bloky)

Strelec spoza obluka: I. Vránsky (Sturovo): 5 uspesnych trojok

Najvyssie hodnotenie: J. Blanc (MBK Devínska Nová Ves), A. Kubinaň (Svätý Jur Snakers): Rating: 20

Advertisement