Cześć, jak dla mnie brak zaskoczeń jeżeli chodzi o skład półfinałów. Awansowały 4 najmocniejsze zespoły na ten moment. Co do przewidywań to może Was zaskoczę ale stawiam, że do finału awansują zespoły z 2 miejsc w swoich grupach ;)
Przy okazji wspominałem na początku, że służę radą jako że trochę kiedyś grałem i spotkałem się z różnymi sytuacjami. Oczywiście niektórzy muszą sami się przekonać na własnej skórze, że parzy i szczypie :). Mam na myśli zespół ToxiCity czyli Ciebie kat ;) Rozumiem, że bardzo chcesz już awansować ale wydawanie takiej gotówki na graczy, którzy nie przydadzą się w 3 lidze nie ma sensu (wszyscy będą mieli 38 lat i spadek umiejętności średnio co 2-3 tygodnie). Lepiej trenować młodych i na nich opierać przyszłość bo raz że masz takich graczy jak chcesz a dwa, że w trakcie sezonu nie płacisz za rozwój ich umiejętności tylko to co na początku, a po trzecie nie wydajesz na transfery dużych pieniędzy.
Trochę na liczbach:
transfery wyniosły: 329.300 tyś
pensje ( min. 2 pensje do zapłaty ): 318.392 tyś
Razem: 647.692 tyś.
Z tego co mamy w instrukcji za wygramy finał nagroda to 100.000 + awans 450.000.
Czyli wydatki nie pokryją strat, a żeby się utrzymać to raczej potrzeba wzmocnień.
Żeby nie było rozmawialiśmy o tym już na tym forum: wpis z dnia: 28.09.2024 11:41:50. To takie moje spostrzeżenia i refleksje bo życzę wam wszystkim żebyście byli jak najlepsi bo im lepsi menagerowie tym lepsza nasza reprezentacja i zespoły reprezentujące nasz kraj na arenie międzynarodowej.