אני רוצה לפנות לכל מי שנתן נאומים עד עכשיו ולהגיד על דרך שלדעתי עדיפה. אם אתם לא מחפשים הישגים (ותהיו רציניים, אתם תרצו את ההישגים ולא משנה מה אתם אומרים עכשיו להתייפיפות) אז בואו תרשו לי להציע על שיטה שונה.
אני לא מתכוון להתמודד איתה, כי לדעתי אני עדיין לא ברמה של אף אחד מהמאמנים שהציעו עד עכשיו, ועד שאני לא אעלה עוד ליגה אני בכלל לא אפזול לכיוון זה, אבל אני רוצה לספר לכם על השיטה שאני חשבתי עליה ולדעת מי מתכוון ללכת בדרכה.
אתם אומרים שאתם לא רוצים הישגים ונגיד ואני בוחר להאמין לכם. אם ככה, הרי שאני מציע שהנבחרת הצעירה תהיה נבחרת שכל שבוע מחליפה לפחות חצי מהרכבה. אני רוצה רוטציה בין 50 השחקנים הצעירים הכי טובים בגילאי 18-21.
בגילאים הצעירים, ההבדלים לא ממש גדולים בין השחקנים. כמו שראינו, שחקן שבנו עליו (הדר קליין) הפסיק לקבל אימונים ואף. משמע - לא צריך לבנות על 10 השחקנים הכי טובים הצעירים שלנו, כי גם יכולות להיות הפתעות באימון וגם הפסקה של אימונים וכו', ולכן אני חושב שצריך לעשות רוטציה בטקטיקות ובשחקנים כדי שכשהמאמן של הבוגרת ירצה לעשות טקטיקה מיוחדת מול אחת הנבחרות, הוא יוכל לבחור באפשרויות רחבות יותר.
אשמח לדעת מה דעתכם על ההצעה שלי ומי מתכוון לפעול כך.