hocam merhaba. geçmiş olsun öncelikle. belli ki maç sinir yıpratan bir şekilde gitmiş. şanssızlıklar silsilesi yaşama bakımından yarışabiliriz gerçekten. şimdi tabii amacım seni yalancı çıkartmak değil ama ben hatırlıyorum sakatlık sebebiyle kazandığınız bir maç :) hatırlıyorum çünkü sezona (s48) salmış vaziyette girmiş olduğumdan sezon sonunda hata payımızın kalmadığı dönemde oynadığımız maçta yaşanmıştı olay. maç tekrarını normal sürenin son dakikasına sardırarak izledim yanlış bir bilgi vermeyim diye. 33dk'da kısa forvetim, 29dk'da pivotum sakatlanıyor. son çeyreği hala önde götürüyorken son hücumda bir üçlük ile maç uzatmaya gidiyor. zaten rotasyon 8 kişi, kalıyor 6 kişi. sakatlanan pivotun yerine giren yedek pivot da altılamış hatta :) haliyle uzatmada 19-7 skor farkı oluşuyor ve kaybediyoruz.
(108326589)şimdi sizin fikstürü de kontrol ettim, tam sizin kupa finali oynadığınız haftanın sonrasına gelmişti maçımız. 3 maça as kadro sürdüğünüzü gördüğümde perşembe akşamı rahat bir nefes aldığımı, cuma sabahı dehşete düştüğümü hatırlıyorum. 100+dklar ile düşeceğini düşündüğüm formlarınız muhtemelen form antrenmanı+spor psikoloğu etkisiyle becerikli ağırlıklı gelmişti. dönüm noktası olan o maçta gelen yenilgi ve lorenzon'un sakatlığıyla gücümüzün iyice zayıflaması yüzünden sezon sonu planları epeyce alt üst olmuş ve kümede kalma umutları zayıflamıştı. ki neticede bırak 5.lik hayallerini 7.liğe razı kalıp, kkm'yi kaybedip 2.ligi boylamıştık.
sanırım daha önce de söylemiştim, bizim için mutlu sonla bitmiş olmasa da oyunda şimdiye kadar geçirdiğim en keyifli sezondu.
bir de şunu söyleyebilirim, oyunda sanki bir lanetleme radarı dönüp duruyor ve belli dönemlerde bazı takımlara lanetini yapıştırıyor, lanetin zıt tarafında kalan takımların ise yolunu sonuna kadar açıyor. ya da basit tabiriyle lanet olası şans faktörü :)
tekrardan geçmiş olsun hocam. ne zamandır muhabbetlerden uzaktım, mazi zihnimde yeniden canlanınca yazayım dedim :) kazanan takıma ise tebrikler.
Last edited by kiku at 4/22/2021 2:31:50 PM