BuzzerBeater Forums

BB Crna Gora > Reprezentacija

Reprezentacija

Set priority
Show messages by
This Post:
00
60774.391 in reply to 60774.390
Date: 9/16/2012 6:45:50 AM
Overall Posts Rated:
44
Ja cu sada da napisem svoje izlaganje za selektora.

1.Kao prvo volim ovu igru kao i reprezentaciju.Redovno pratim svaku utakmicu Crne Gore.Mozda mislite da ja nnemam dosta iskustva ali kada bi videli sta sve radim da ga dobijem sve bi vam bilo jasno.
2.Zelijm da sakupim dosta dobrih igraca trenutno gledam reprezentativce koji ne igraju da i ako ne postanem sektor u21 repke pomognem selektoru.
3.Ocekujem odgovore od vas svih sto brze

Hvala

This Post:
00
60774.392 in reply to 60774.391
Date: 9/16/2012 8:45:14 PM
Overall Posts Rated:
2626
Jos jednom pozdrav iz Spanije, gdje nasa reprezentacija igra svoj treci mec u grupi EPa u 20h po lokalnom vremenu!
Rival nam je ni manje ni vise reprezentacija Turske, aktuelni prvak Evrope i branilac titule.
Svakako da su favoriti, imaju i veci entuzijazam a i mi cemo igrati laganicu da bi vratili ent za sledece meceve u kojima se mozemo ravnopravno nositi sa ostalim reprezentacijama jer je Turska trenutno dosta ispred nas.
Glavna zvezda reprezentacije je svakako Cemal Cem Çandar, sjajni krilni centar, koji ce voditi najzesce borbe sa nasim Koscem.
Sutra ponovo nece nastupiti Gusic zbog katastrofalne forme, vlasnik ne slusa, tako da je cak vjerovatno kvalifikacije zavrsio i pre nego sto je poceo, a uz to cemo imati dve zamjene, umjesto povredjenog Dževerdanovica igrat ce Kocetanovic, i umjesto Strugara koji je takodje pokvario formu back-up Petrovicu ce biti Banovic.
Ocekujem vas sto vise sutra u 20h na chatu, da diskutujemo o utakmici i svemu sto vas zanima, i da podrzimo nase momke u izuzetno teskoj utakmici!

Hvala i sretno nam! :)

This Post:
00
60774.393 in reply to 60774.391
Date: 9/17/2012 4:45:08 AM
Overall Posts Rated:
22
Ja cu sada da napisem svoje izlaganje za selektora.

1.Kao prvo volim ovu igru kao i reprezentaciju.Redovno pratim svaku utakmicu Crne Gore.Mozda mislite da ja nnemam dosta iskustva ali kada bi videli sta sve radim da ga dobijem sve bi vam bilo jasno.
2.Zelijm da sakupim dosta dobrih igraca trenutno gledam reprezentativce koji ne igraju da i ako ne postanem sektor u21 repke pomognem selektoru.
3.Ocekujem odgovore od vas svih sto brze

Hvala

Ovo sto ti radis je klasicno spamovanje. Nemas prava da pises i pricas o kandidaturi za sledece izbore sve dok se ne zavrsi sezona. Za ovo se dobija ban!!!!

This Post:
00
60774.394 in reply to 60774.393
Date: 9/17/2012 7:14:35 AM
Overall Posts Rated:
44
u redu necu pisati

This Post:
00
60774.395 in reply to 60774.394
Date: 9/17/2012 5:40:01 PM
Overall Posts Rated:
2626
I treci poraz u nizu, na kraju samo od 12 razlike iako su imali dosta vecu prednost, igrali smo tie vs tie, moramo vratiti ent, veliki pad u trecoj cetvrtini, ali svakako nismo ocekivali nesto vise od super jake Turske sa vecim entom.
Od sledece utakmice pocinje borba za pobjede! :)
Pa za vas imam molbu da mi odgovorite na BB-mail da vidim vase misljenje, kako da odigramo sledece utakmice, da izvucemo 3 pobjede bar.

Plan A

Da igramo svom snagom sledeci mec i idemo na pobjedu iako su Ukrajinci do sada igrali sve sa tie mislim i imaju veci ent, i vjerovatno nece trositi ent na nas vec ce igrati tie, a mislim da nismo mnogo losiji od njih, po meni nasa prednost su vanjski igraci, a i unutra imamo igrace da se nose sa njihovima.
Pa onda da igramo tie protiv Rumuna, koji su jaki dosta vani ali nije im forma idealna, da pokusamo izvuci pobjedu, mada i ako budemo porazeni cilj nam je da ent malo popravimo za sledeci mec protiv Svedske, protiv koje bi igrali svom snagom i ostvarili pobjedu i na kraju protiv slabasne Armenije, mada do sada su Armenci sve utakmice igrali sa tie, tako da mislim da se cuvaju da ispucaju sav ent na nas i ostvare jednu pobjedu sto bi za njih bio uspjeh.

Plan B

Da igramo tie protiv Ukrajine i dodatno povecamo ent i onda da sledece tri utakmice igramo svom snagom, mada mislim da nebi mogli nikako tako uspjeti jer bi nam ent bio jako srozan.

Moramo sve uraditi da bi iscupali 3 pobjede, jer mi je plan pokvario poraz u prvom mecu, tako da sam cuvao ent za posljednje meceve, i mislim da mozemo izvuci te tri pobjede.
Molio bih vas da se javite na BB-mail, da prodiskutujemo, moze nesto i na forum, ali ipak je sigurnije na BB-mail da ne iznosimo mnogo informacija na forum, jer mozda neko od protivnika pokusava prevest sto pisemo (to ja nekad radim, google translate moze pomoci :D ) .
Slobodno se javite na BB-mail jer je vise glava ipak pametnije od jedne (moje :D )

Hvala! :)

This Post:
00
60774.396 in reply to 60774.395
Date: 9/17/2012 5:51:53 PM
Overall Posts Rated:
2626
Ðurica Peric (26812070) pozvan u reprezentaciju slucajno, htjeo sam da posaljem bid i slucajno kliknem da ga pozovem, nista ne smeta, ali ga nmgu izbaciti jer bi ent automatski spao na 1, tako da ako neko od vlasnika koji trenira nekog naseg igraca iz repke neka ga kupi, jer ce dobijati pare zbog njega, sto je u reprezentaciji i tako ublazi finansijske probleme zbog nekog domaceg igraca.

This Post:
00
60774.397 in reply to 60774.396
Date: 9/18/2012 6:08:45 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Ðurica Peric (26812070) pozvan u reprezentaciju slucajno, htjeo sam da posaljem bid i slucajno kliknem da ga pozovem, nista ne smeta, ali ga nmgu izbaciti jer bi ent automatski spao na 1

Dezinformacija, kao Selektor Reprezentacije trebao bi znati neke osnovne stvari.

Svako otpuštanje igrača donosi i određeni pad u entuzijazmu, koji postaje to veći što je frekvencija otpuštanja veća. Dodavanje novog igrača ne utječe na entuzijazam. Entuzijazam reprezentacije raste (ako je ispod 5) ili pada (ako je iznad 5) sporije nego kod klubova.

Dakle ent ti nece spasti na 1 ukoliko izbacis nekog igraca iz Reprezentacije, hoce eventualno ako ti je ent 2. Zivio.

Pozdrav za Crnu Goru.

This is where we hold them!
This Post:
00
60774.398 in reply to 60774.397
Date: 9/19/2012 1:07:41 PM
Overall Posts Rated:
2626
Hvala na ispravku, i mislio sam napisati da ce ent spasti, a napisao sam da ide na 1.

Ne brini ti nista, znam ja osnovne stvari, a i sta ne znam imam koga pitati.

Uzivaj. :)

From: DACHO
This Post:
33
60774.399 in reply to 60774.398
Date: 9/19/2012 5:11:58 PM
Overall Posts Rated:
5151
Nista ne brini,imamo sjajnog menadzera,zna sve osnovne stvari,zna da se uloguje na sajt,namjesti postavu,cak i da nadje forum!! :O To sto nema pojma o vodjenju reprezentacije nema veze! ;))

This Post:
00
60774.400 in reply to 60774.399
Date: 9/20/2012 7:23:07 AM
Overall Posts Rated:
2626
Nicim izazvan sa moje strane komentarises mene samog, vjerovatno boli poraz na izborima.
Mislio si se kandidovati i uzeti, ali zaboravio si da si slabo sta uradio za zajednicu prije toga.
Za razliku od tebe ja sam uradio sve spiskove igraca za pracenje, uredio sve, pratim igrace, ali najlakse je prosipati praznu slamu po forumu, ali kada treba nesto da se uradi nestanes.
Poslao sam ti poruku i za Strugara ali ti ignorises namjerno, tako da od tebe nista bolje nisam ni ocekivao. ;)
Hvala Bogu sve sto treba da znam to i znam (vise od tebe sigurno) a sto ne znam kazem imam pitati Navara (selektora Srbije) koji mi je odmah odgovorio ko iz topa na prvi mail iako do tada nismo imali nikakvog kontakta cime je pokazao spremnost da pomogne i ne prosipa price po forumu kao pojedini dusebriznici.
Ovo su samo argumenti sa moje strane, a tebe bih zamolio da ne lupas gluposti, nekad je pametnije sutjeti nego provaljivati se.

Budi mi pozdravljen.

This Post:
11
60774.401 in reply to 60774.400
Date: 9/20/2012 10:23:40 AM
Overall Posts Rated:
5151
Hahahaha,aj kad vec diras gdje ne treba,ono sto sam ja uradio za ovu zajednicu,pa recimo istrenirao naseg najskupljeg igraca,najboljeg centra,i to kupujuci ga za 8 miliona! Zatim,ispratio razvijanje i trening vecine igraca koji ti trenutno igraju u reprezentaciji... Za tebe kao Bosanca sigurno malo. Takodje,kupio sam naseg reprezentativca,jer je lik htjeo da odustane od treninga,i od Strugara pravim vrhunskog igraca.

Znas vise od mene? Hahahaha,zato su ti ovi raspad bekovi u reprezentaciji? Nema mjesta za Milacica i Ognjenovica,vjerovatno te ni ne zanimaju zbog plate. Zato si odmah pozvao 16 igraca u tim?! I onda ti ne odgovara forma. Zato umjesto da bidujes za igraca ti ga pozivas u reprezentaciju?! Dada to su sve odlike vrhunskih menadzera.. To su samo osnovne stvari,da ne idemo dalje.. ;)

Advertisement