Přiznám se, že jsem čekal hladkou jízdu, ale až někdy do poloviny třetí čtvrtiny jsme se trápili a nakonec vyhráli 131:118.
Hráčem zápasu se stal Juchelka, který dal 42 bodů a přidal 19 doskoků, 3 asistence a 1 blok při střelbě 18/29, z toho 4/5 trojky. Přitom před zápasem jsem nejvíce váhal nad tím, jak poskládat na PF/C trojici Juchelka, Kraft, Dohnálek. 42 body Juchelka dokonce vyrovnal v historické tabulce 9. Touríse s Matejckem, na stránce ale bohužel zapsaný asi nebude. Druhým nejlepším střelcem byl Fojt se 34 body, přidal po 3 asistencích a ziscích, ale při střelbě 12/33 (trojky 4/10) musím jeho výkon hodnotit jako velmi průměrný. Franěk přidal 17 bodů se střelbou 7/13 (trojky 3/5), což není špatné, škoda, že se do zakončení nedral častěji. Přidal ale taky 3 ztráty, ale i 4 asistence a 2 doskoky. V plus mínus ale jen +4, což bylo druhé nejhorší číslo ze základní pětky. A v obraně měl velké problémy s Zhavellim, který dal 35 bodů při střelba 14/30. Jako průměrný vidím i výkon Krafta, i když na první pohled 12 bodů, 14 doskoků, 7 asistencí, 1 blok, 2 ztráty nevypadá tak špatně. Střelbu měl 4/10 (trojky 0/1), ale jako jediný ze základ skončil v mínusu -2 v plus mínus. Dlouho mě zlobil svým výkonem také na SF Ondřich, v poslední čtvrtině to trochu vylepšil, ale i tak vidím jeho výkon jako průměrný, možná i lehce podprůměrný. Dal 10 bodů, přidal 13 doskoků, 6 asistencí, 2 zisky a 1 blok, ale taky 5 faulů (nejvíce z týmu) a hlavně měl velké problémy v obraně s Hysenim, který dal taky 35 bodů a to při střelbě 14/26.
Z lavičky se dostalo jen na 3 hráče, Dohnálek za 11 minut stihl +19, což je nejlepší bilance z celého týmu, 8 bodů, 7 doskoků a 3 asistence, samozřejmě těžko hodnotit, jak by si vedl, kdyby hrál v základu místo Krafta, takhle tam byl hlavně proti unavenému soupeři, ale určitě mi to něco naznačuje do dalších zápasů. 11 minut odehrál taky Popelka, získal solidních +9 a hlavně 5 asistencí, 1 doskok a 2 body z trestných hodů. A na 6 minut naskočil Vavřina a stihl taky 6 bodů, 3 asistence, 2 doskoky a 1 ztrátu.