Για να δεχτούμε την απουσία σου από την νέα σεζόν πρέπει να γράψεις και ένα μήνυμα στο νέο νήμα...
19/12/2020
Μπορεί να άργησα λιγάκι, αλλά απαντώ και μάλιστα αιτούμαι άδεια για τις 3 τουλάχιστον επόμενες σεζόν!Ελπίζω να γίνει δεκτή! :-)
Γράφω στο νήμα αυτό ,γιατί νομίζω ότι δεν έκανα κανένα ποστ φέτος και είπα να επανορθώσω! :-)
Τα πράγματα για την ομάδα μας δεν είναι καλά!Ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης έριξε μαύρη πέτρα πίσω του και βρίσκεται στα βάθη της Ασίας για διαλογισμό!Ο τεμπέλης μάνατζερ Αλέξανδρος7(εγώ δηλαδή),μετά την κατάκτηση του Β3 την ψώνισε τελείως.Ναι μεν αδιαφορεί για τα καθήκοντά του,αλλά δεν παραιτείται κιόλας.Μαλιστα διαρρέει στην πιάτσα ότι ενδιαφέρεται μόνο για 2 θέσεις...Την θέση του Μπαρτζώκα ή την θέση του Μπουλντενχόζερ...
Την παρατημένη ομάδα μας την έτρεξε αναγκαστικά ο φιλοτιμος οπαδός μας κυρ-Μήτσος,ο μόνος που φαίνεται ότι την πονούσε πραγματικά.Εδώ που τα λέμε δεν τα πήγε και άσχημα,εδώ πήγε και νίκησε μέσα στην έδρα του μισητού και τερμάτισε πιο ψηλά από τους οχθρούς μας (μισητεεεεεεέ!!!μετά από 4 μήνες να μην πικάρω λιγάκι? :-)
Και τώρα τα συγχαρητήρια!Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος για σένα για όσα έχεις καταφέρει αυτές τις 20 περίπου σεζόν.Τεράστια σταθερότητα και γίνεσαι όλο και καλύτερος.Εύχομαι αυτό να συνεχιστεί εώς ότου πάρεις και το β3.
Φέτος το τερμάτισες με το 22-0!Το πόσο δύσκολο είναι αυτό,το δείχνει το γεγονός ότι έχει να γίνει κάτι αιώνες κάτι παρόμοιο.
Πολλά συγχαρητήρια και στον Αετό και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά!Ακόμα και στον μισητό μας!!! :-)