Hocu, evo kao i dosad rokaj po rng and mtmd. Ali dobro ne brini ti nista, vazno je da sada z**ebavas prvoligase :D
A i nznm sta je s tobom bilo, sve je bilo ok do meca sa bosnjacima, onda ti otisao na pripreme(u RL) i pazi namestio si postavu za kr(e)mce a nisi za repku! Onda te ovi te forumasi malo napali i ti se predao, na pocetku kenjao kako napustas igru bla..bla..bla.. a onda obrt i ti kao izigravas mangupa tako sto z**ebavas prvoligase itd. da ne duzim pricu..
Sto se igraca tice, oni su dobri, posebno bekovi uz pajsovog malog i pekijevog ex-igraca gvozdenovica. Buducnost centara je malo neizvesnija.. Predvodnik "dobrog dela" centara je "svajcarac". Mozda smo za nijansu slabiji od prethodne 2 sezone, ali ljudi, ovo je nas realan domet s obzirom kakva je zainteresovanost i upucenost svih, ne samo novih, menadzera u nasoj zajednici.
Razocarao si me, i mogu ti reci potpuno kukavicki nastup od tebe! Nznm sto, delujes mi kao kul lik a i jesi to. Imao sam priliku ponekad i da procaskam s tobom, pa me je u odnosu na tad, ovo potpuno razocaralo.. A ti sad ako hoces, odgovori zasto ovakvo nezrelo ponasanje, ili me samo iskuliraj!
Eto, ukratko, to bi bio moj stav o U21 u ovoj sezoni.
p.s. Izvinjavam se svima na ruznim recima.
AiRW