Prieš vokiečius spaudimas suveikė. Iš antrų ringtynių to nesimato, nes jie patys eksperimentavo, bet pirmas rungtynes žaidėme svečiuose prieš stipriausią jų sudėtį ir pralaimėjom vienu tašku po pratesimo. Spaudimas suveikė tuo, kad pavyko išjungti vokiečių įžaidėjus, kurie yra daug geresni nei mūsų. Jeigu kitame sezone pasitaikys panašios komplektacijos komanda, kaip vokiečiai, spaudimo galimybę tikrai apsvarstysiu.
Sakai reitingai aisku yra svarbus, bet svarbiau duoti 18kiniams palakstyti? Tai gal ir i NT surinkim 18kinius ir duokim jiems lakstyti, patirtis dar labiau augs..:)
Aš nesakau, kad svarbiau duoti 18iniams palakstyti, nes dauguma iš jų tikrai nežais niekada u21, todėl mano nuomone taip pat tai daroma be reikalo. Aš rūpinuosi NT reikalais ir į NT imu tokius žaidėjus, kurių šeimininkai atsidavę treniravimui, o ir tiems žaidėjams ne kalnai iki NT likę, bet kaip matai pasilikau ir NT geriausius žaidėjus. Tiesiog užpildžiau 5 laisvas vietas jaunesniais.
Ačiū, kad rūpiniesi rinktinių reikalais, aš tavo patarimus vertinu ir jie yra reikalingi. Visi mes klystame, aš ne visada būnu teisus, tu ne visada būni teisus, visi mes ne visada būname teisūs, bet tik analizuodami klaidas ir dalindamiesi savo žiniomis pasieksim rezultatų.