vau, to se zove govorancija tako rade svi današnji politićari i ministri koji su pali u uskokovim čistkama pokušavaju lopticu prebaciti u tuđi teren tako da bi skinuli pogled sa sebe i da bi se izvukli nekažnjeno, ali to im ne uspijeva a vjeruj mi nebu ni tebi nomade i ti ćeš pasti u ovoj čistki kodnog imena oćistimo 3-1 ligu od korumpiranosti i kriminala..........
ti si prvi na udaru već smo se i dogovorili koju buš kaznu ,radi kazne dobio bit ća rigorozna ali pravedna.Ali da vidiš da smo mi ipak dobri pružili bumo ti još jednu priliku da se iskupiš,i da se popraviš..zapamti od sada si pod prismotrom jer veliki brat te gleda i prati sve tvoje postupke i djela.....................he,he,he
ali vidim da si se ipak malo popravio, ovo tvoje zalaganje da oživimo jadranku i da joj pomognemo da se socijalizira u zajednici, da nebude vuk samotnjak nego da se poćne družiti i sa ostalima, ti je jedan mali plusić , zato samo tako nomade okreni list i reci zbogom kriminalu i korumpiranosti i od sada samo pošteno ak drugaćije nejde..............he,he,he:::::))))))
Last edited by marijoh (NTscout) at 2/11/2010 9:31:15 AM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!