Знам најглупљу варијанту - покушај да до недеље после ол стара тренираш само УО (3-4 тренинга) па ако се ништа не промени мењај бар 1-ог проблематичног играча.
Мада видим да су ти у првој текми о.г. издржали сви играчи и 1 О.Т. тако да може у ? да буде и тактика за игру у одбрани, баш као и јачина противника.
п.с.
Шесто, је веће од петсто (тј. ја сам моје играче послао на Роглу за меч с 1-им твојим ривалом да се на време навикну на висину и сходно томе на висок пораз, што је много боље по моје сирото тицку-тицкер него бедан, јадан, сраман, итд.)
Седмо, управо сам сазнао да ми је дете научило да броји до 15 (кад би бар ја изгубио с толиком разликом следећи меч где би ми био крај - онда би могао к'о Дел бој да правим планове за идућу годину)
Осмо, плашим се да ћу постати к'о Јовандека Бабић из серије ''Осма офанзива'' рађене по делу ''Не тугуј бронзана стражо'' Бранка Ћопића који каже ''Ја сам увек антипротиван.'' (мислећи да је рекао нешто врло вредно)
Девето, спава ми се и не знам шта сам написао сем прве две реченице.
Десето, поздрав - живи ми били и велики вам порасли! (каква је ово игра где се толико искешира за играча од 18г а он после до 25г не порасте ни 1цм?!)
Last edited by Пера Ждера at 10/26/2010 7:57:46 PM