BuzzerBeater Forums

Eesti - III.12 > Mängude kokkuvõtted & hooaja eelmärgid

Mängude kokkuvõtted & hooaja eelmärgid

Set priority
Show messages by
From: TauriPG

This Post:
00
107434.395 in reply to 107434.394
Date: 9/19/2011 10:12:31 AM
Overall Posts Rated:
3838
Majanduslikult mitte aga eesmärgilt küll. Vanadel kövad skillsetid vöiku hinnaga, kogemus loeb ka palju ja vanadel see üsna hea. Maitse asi aga Niigi raske on isegi noorte pealt 2 hooaja pärast sama raha tagasi saada kui nad trenni pole saanud. Väike kadu, mis minu arust väga loogiline on. Mis puutub meie mängu, sis enne ma mingeid otsuseid ei tee, kui homsed mängud läbi. Muret teeb see, et su entu vöib olla üsna laes.. ma hetkel vaadata ei viitsi aga usun, et oled vötnud köik TIE.. Loodame, et sul enam väga palju raha ei ole :Daadata ei viitsi aga usun, et oled vötnud köik TIE.. Loodame, et sul enam väga palju raha ei ole :D

From: Jäpe

This Post:
00
107434.396 in reply to 107434.395
Date: 9/20/2011 5:02:16 AM
Overall Posts Rated:
99
Lugedes siin teie omavahelist vestlust saan nagu aru, et ühe mehe unistus on heal päeval jõuda II liigasse(mis iseenesest normaalne), teisel aga püsimajäämine siia seltskonda.Täiesti loogilised valikud, kuid usun, et Bc Kings of kings ja Kakerdised hakkavad seda edasipääsejate seltskonda jagama. Loomulikult teeme me ülejäänud kõik, et seda ei juhtuks, kuid vaadates nende manageride tegutsemist, tuleb tunnistada, et nad mõlemad sihivad esikohta alagrupi eesotsas.Mis puutub Tauri sinu unistustesse, siis heal päeval sa mängidki II liigas ja miks mitte ka kunagi Meistriliigas ning hetkel sinu võimalus alagrupp võita on täiesti olemas.
Paraku on siin veel mõned managerid , kes teevad sul selle väga raskeks( mitte võimatuks).Ex nüüd ole karikamängud läbi ja kõik saavad panustada liigale.Meie esiots võib muutuda iga vooruga ja eks Goldeni mehedki ole oma aega oodanud juba tükk aega, ex sealtki võib edukat esinemist play-offis näha ja mix mitte ka liiga võitmist. Võttes terve selle jutu kokku, siis esikoha eest hakkavad meie tabelipoolel jagama nii bc kings of kings, kui ka sina Tauri, kuid vastaspoole pealt...ehk kakerdised ja Golden. Enda meeskonna jätan kindlalt välja, kuna treenin ja ei sea see hooaeg suuri eesmärke.Play-offi ehk ikka venitab ja mis muu tuleb on juba boonuseks.
Tegid sellise Imeliku ostu KM kohale???kas siis olukord nii kehv et 29 a algviisiklase ostsid!!!Mitte et see halb ost olex, kuid mulle jääb arusaamatux tema panus meeskonna hüvanguks...

This Post:
00
107434.397 in reply to 107434.396
Date: 9/20/2011 5:20:39 AM
Overall Posts Rated:
3838
Tsau, mul pole hetkel pikalt aega siin jutustada, pean kiirustama koolitusele. Ostsin ta selle pärast, et mul sai väga oluline SÄ vahetus vigastada. Ja mitte ainult sp, vaid kuna ta on mu teisest vahetusest (novicic) parem skillide ja kogemuse poolest, otsustasin, et peale vigastuse lõppu loobun Novicici tegemistest ja jätan selle uue venna vahetust mängima. Tal alumised 12 ja paar ülemist 6-d seega usun, et vahetuse m,ängib kõvasti paremini välja kui Novicic..
Mis puudutab edasipääsu, siis ma ise kahtlen selles veel sügavalt aga vähemalt ma hetkel olen teinud pea kõik selleks, et siin eesotsas istuda. Muidugi alati saaks paremini aga who cares :D Meie poole ma panen kinni nii, kui Kings võtab sinu ära ja mina võidan vähemalt ühte teist. Ja liiga võitu ma ei usu hetkel, sest Kakerdised ei tohiks enda poolel küll kaotada ja see tähendaks seda, et ma ei tohiks teile kummalegi kaotada.. Elame näeme :)

From: TGM

This Post:
00
107434.398 in reply to 107434.397
Date: 9/20/2011 6:50:24 AM
Overall Posts Rated:
1010
Terekest ka,
No mul oli nüüd kiirem aeg ja väga sisse ei jõudnud ning tore kolmene kaotus seeria järjest... Juhtub, kui ei viitsi/jõua isegi viite minutit panustada siia. Aga pole siin mängus midagi kindel.. Eelmine hooaeg olin ikka väga kindel, et võidan selle liiga, aga võta näpust.. Max entuga, kodus kotti saada nii, et kõik reitingud paremad ning üks võrdne.. Teisel lisaajal võis ainult vastupidavuse reiting rolli mängida ja sinna ta läks.
Nii et ma ei hakka midagi oletama siin enam.. :D

This Post:
00
107434.399 in reply to 107434.398
Date: 9/24/2011 6:37:59 AM
Overall Posts Rated:
3838
Ma vaatan, et väga vähesed meist siin liigas kulutavad skautimisele raha.. Keegi üldse drafti panustab ka? Mina isiklikult olen investeerinud täpselt 0$ :D

From: Zhark

This Post:
00
107434.400 in reply to 107434.399
Date: 9/24/2011 12:15:35 PM
Overall Posts Rated:
1313
ma panen 10k aga plaanin seda kulutada järgmisel hooajal

This Post:
00
107434.401 in reply to 107434.400
Date: 9/24/2011 2:40:30 PM
Overall Posts Rated:
1010
Draftipunktid ei lähe minu teada üle järgmisesse hooaega..

Ise 0

Edit: aga reeglid üle vaadatud ning tuleb tunnistada, et eksisin. :)

Last edited by TGM at 9/24/2011 2:42:08 PM

From: Zhark

To: TGM
This Post:
00
107434.402 in reply to 107434.401
Date: 9/26/2011 4:05:24 PM
Overall Posts Rated:
1313
vanasti ei läinudki. see küllaltki uus asi .

This Post:
00
107434.403 in reply to 107434.399
Date: 9/27/2011 6:10:33 AM
Overall Posts Rated:
99
Mina panustan 10 kilo nädalas.Pole just üüratu suur summa, kuid justnimelt...iga aasta ei pea neid punne ju ära raiskama, saab õnnex üle kanda järgmisesse hooaega.Aga siiamaani on selle aja peale, mis mina olen drafti panustanud valik olnud ikka väga kesine.On erinevaid mehi tulnud ja on olnud ka mõni treenitav vana, kuid legendidest me ei räägigi.Muidugi on kindlasti teisi arvamusi, kus 0 panustanud meeskond sai üsna korraliku mvp just viskava tagamängija kohale...teeb kadedax või mis??Tundub, et see on üks paras loterii,,,tõsta neid mehi nii nagu tahad"""ikka iga hooaeg tulemus sama.Ja kui palju raha me sinna alla oleme pannud...UHHHH...

This Post:
00
107434.404 in reply to 107434.403
Date: 9/27/2011 3:11:03 PM
Overall Posts Rated:
1010
mnjaa, aga kui joppab ühe korra, siis hea.. Mul joppas kohe esimene hooaeg :) Sain küll 19a MVP, aga hiljuti müüsin ta 3milliga maha..

To: TGM
This Post:
00
107434.405 in reply to 107434.404
Date: 9/30/2011 6:14:55 AM
Overall Posts Rated:
99
No sul on vähemalt ikka korragi vedanud. Ka mul oli üks mängujuht mvp, kuid nii kehvade skillidega, et selle treenimine olex võtnud 5-6 hooaega ning ega temast suuremat mängumeest polex tulnud.Järgmisest hooajast löön drafti lukku ja panustan lihtsalt sellele,et ehk joppab mängijateturult keegi hankida.Hetkel lasen 10kilo kukkuda ja vaatan, kas on siis võimalik mõni sg saada või mitte.
Mis puutub aga liigasse, siis Tauri ees tuleb müts maha võtta kuna vana hoiab esikohast 10 küünega kinni.Tubli.Teistel on sinult palju õppida, et millise järjekindlusega vana üritab.Esikohta pole sa veel küll võitnud, aga tahtmist ja pealehakkamist kuhjaga.Punnita punnita, küll näed, et järjekindlus viib sihile.Ja mine tea, ehk kobistad ka esikoha ära kuna kings of the kings vist alahindas Pärnu mehi.Igal juhul nüüd läheb rebimiseks ja kes oskab ennustada seda lõppjärjestust, siis nüüd õige aeg ja koht sellest teada anda.
Pakun meie poolelt 1) Nisanäpud, 2)Bc kings of kings, 3)Konesko, 4 )bc Adra
teiselt poolt 1) Kakerdised, 2)Golden 3) Põltsamaa 4)Kuulsuste viisik

See siin lihtsalt spekulatsioon kuna mängida veel mõned mängud, kus võitjat raske ennustada.

Advertisement