Το παιρνω πισω και εγω, αφου δεν αναφερθηκες σε εμενα τοτε..και ζητω συγνωμη!!
Ενταξει το να μου συγκρινεις παντως αφωνους τραγουδιστες με πρωταθλητες (ως βασικοι) ΝΒΑ ειναι μεγαλο φαουλ.
Για μενα δεν ειναι καθολου φαουλ, ποσοι εχουν παρει πρωταθληματα χωρις να τα αξιζουν, ως βασικοι κιολας!!Το ιδιο συμβαινει σε ολους τους τομεις παγκοσμιως, δεν ειναι το μπασκετ μονο για αυτο αναφερθηκα σε κατι που μου ηρθε πρωτο στο μυαλο, οπως οι τραγουδιστες.
Επισης στο συγχρονο μπασκετ,ο καλος αμυντικος θα μπει βασικος και ο καλος επιθετικος θα ειναι ο 6ος παιχτης για να παιρνει η ομαδα σκορ απτον παγκο. Μη μου πεις ποιος ειναι πιο σημαντικος ομως,και οι δυο το ιδιο ειναι.Και το 45-43 νικη ειναι.
Εχει μια μεγαλη διαφορα ο καλος αμυντικος απο τον μονο καλο αμυντικο.Το ιδιο και για τον επιθετικο.Που εδω που τα λεμε δεν υπαρχει επιθετικος και αμυντικος στο μπασκετ.Συμφωνω ετσι ειναι στο συγχρονο μπασκετ με αρκετα παραδειγματα, αλλα δεν μιλησα για αυτο.Ο καλος αμυντικος, κατι θα εχει στην επιθεση ετσι οπως το θετεις, εγω ειπα οτι ειναι "μισος" παιχτης, δηλαδη στην επιθεση πεταει τουβλα, πασαρει στην εξεδρα..
Για το τελευταιο συμφωνω απολυτα μαζι σου, ειναι βασικο και πρεπει να μπουν σωστες γνωσεις στο μυαλο καθε παιδιου!