Gondolom a piacon lévő játékosod is 6-os edzővel kapta az igét. Remélem nem sértődsz meg, ha azt mondom nagyon nem látszik rajta. Megfelelő indulókkal ilyeneket 4-es edzővel edzettek ki mások. Valószínűsítem, hogy amióta le lett draftolva szezononként legalább 1 forma edzést kapot, kapott erönlét edzést vagy büntetőt. Na most a helyzet az, hogy ha igazam van, akkor pláne nem értem miért tartottál ilyen sokat kereső 6-os edzőt. Ha nincs igazam, tárgytalan az amit írok, viszont akkor érthetetlen, miért "csak" így áll a játékosod. Pár dolgot had jegyezzek meg. 6-os edzővel nem érdemes tucat játékosokat edzeni, 6-os edzővel nem érdemes 2 játékost edzeni, kell a 3 db mindenképpen. Hatos edzővel nem szabad soha de soha formát erönlétet büntetőt edzeni. Ha ezeket a dolgokat nem tartod be, nettó kidobott pénz az, amit elköltöttél az edződre vételi árat és fizetést. Ugyanis ha csak 1x szezononként formát edzel, majdnem ugyan ott vagy, mintha 4-es edzővel nem edzenél formát. Így hátrányba kerülsz anyagilag azokkal szemben, akik meg tudják oldani a dolgokat 100% edzéssel. Tudni kell mit miért csinálsz a játékban. Jól hangzik az, hogy 6-os edzőm volt, hatos edzővel kapta az edzést, de a dolgok mögé is kell látni. Nem hiába vannak a dolgok úgy ahogy. A tanulópénzt meg meg kell fizetni, én nekem is sok milliómba került, mire megtanultam ezeket a dolgokat.