TréningPočet skokov: 6
Počet poklesov: 0
Formy: 6x vynikajúci; 5x výborný; 4x solídny a jeden hráč so schopnou formou - vcelku spokojnosť, hlavne Buhla ma neskutočne potešil. Ak sa mu podarí podobný kúsok aj budúci týždeň, bolo by to priam úžasné. Celkom dobré je, že aj Drunek ostal na 9 napriek 36 minútam a keď mu padne forma max. o 2 budúci týždeň a potom stihne odohrať v pohári svoju porciu, tak by až tak utrpieť nemusel.
Najlepšie si v počte skokov počínal Turcan s Docekalom. Turcan skáče ako divý, len škoda, že trénuje niečo iné ako som nahováral jeho majiteľa. Docekal okrem OD potešil aj skokom v HN. Osobne ma potešil aj Capela. Pre úplnosť, skočil aj zachránený Melisík po ťažkom tréningu JR.
Dánskohttp://www.buzzerbeater.com/country/39/nt/players.aspxFormy: González má 9, čo je asi najnepríjemnejšie. Inak pod košom majú formy horšie ako my. Na obvode majú dvaja najdrahší hráči formy 7 (Leth však nepredpokladám, že nastúpi pri jeho nedostatkoch), ďalší kandidáti na PG/SG majú formy 8. Ich pravdepodobne štartujúci SF má tiež 8 formu.
Stále musím opakovať, že je škoda, že nefunguje externé fórum. Toľko vecí by som tam napísal, ale žena a konkurencia nikdy nespí [výrok jedného profesora na našej škole]