Svaka cast za sve sto si uradio, samo kazem ti, nema te na forumu, nema te na chatu kad igra reprezentacija, i dodjes ovde i napadas me bez razloga odjednom.
Kakvi bolan raspali bekovi?Sto se tice klasicne pozicije SG pozvani su najkompletniji igraci, nije gledano na platu, ova tri beka su jedina koja zadovoljavaju kriterijume koliko toliko za ovaj game engine, jedini koji imaju pass 10+ i ostale skilove fino razradjene, a beka inace igra Brakocevic (vjerovatno nisi ni znao dok ovako napadas) koji odlicno odgovara za SGa.
Formom sam zadovoljan osim Cedomira i sada je tvoj Slobodan pokvario formu, ali opet imamo jednako kvalitetne igrace za zamjenu sa super formom, 16 igraca je pozvano, najbolje od onoga sto nam treba, i vidis da njih 14 ima zadovoljavajucu formu a nadam se da ce i Slobo biti 15, i ostala su jos dva mjesta da se pozovu igraci, ja sam greskom pozvao jednog, ali to nema nikakvog uticaja, jer kao sto sam napomenuo 14 igraca imamo sa zadovoljavajucom formom.
Ponovo kazem svaka cast za sve sto si uradio, i rekao sam ko god ima neki predlog ili pitanje neka mi pise na mail, ne mora ovako napadati ja mislim bez razloga, popricacemo kao ljudi, konstruktivno, svacije misljenje postujem.