BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
136218.398 in reply to 136218.397
Date: 3/28/2010 2:31:16 PM
Overall Posts Rated:
500500
Ocigledno je da potpuno oprecno gledamo na sustinske stvari i da svako stoji cvrsto na svom stanovistu.
Najvise gresimo sto pokusavamo da izmenimo glediste druge strane...ako se slazes, ja bih da dignemo ruke od tog ubedjivanja vec da vidimo sta ce kolege glasaci da kazu i...odatle je dalje svejedno sta ko misli - ostaje samo da se nastavi sa radom.

naravno da se slažem. a da će se raditi dobro, bez obzira ko pobedi, budi siguran.
pozdrav...

This Post:
00
136218.399 in reply to 136218.398
Date: 3/28/2010 2:34:43 PM
Overall Posts Rated:
178178
Ocigledno je da potpuno oprecno gledamo na sustinske stvari i da svako stoji cvrsto na svom stanovistu.
Najvise gresimo sto pokusavamo da izmenimo glediste druge strane...ako se slazes, ja bih da dignemo ruke od tog ubedjivanja vec da vidimo sta ce kolege glasaci da kazu i...odatle je dalje svejedno sta ko misli - ostaje samo da se nastavi sa radom.

naravno da se slažem. a da će se raditi dobro, bez obzira ko pobedi, budi siguran.
pozdrav...

Pozdrav!

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
136218.400 in reply to 136218.395
Date: 3/28/2010 2:45:42 PM
Overall Posts Rated:
202202

Da PUSTIMO da POKUSA necemo NIKADA i NIKOGA! Razlog: nismo sve ovo gradili da bi neko pokusao i posle 2 sezone ostavio haos za sobom, izvinio se i nikom nista.

pa sta ste to vi gradili ? Svako trenira svog igraca , a vi samo nadgledate. I nije to samo vasa reprezentacija, vec svih nas.

I vecina od vas nekolicine me ne voli samo zato sto sve to kazem otvoreno bez zamotavanja u neku oblandu. A jako dobro znaju da sam u pravu.

ja te ne volim zato sto omalovazavas i vredjas ljude, a ne zato sto si otvoren. ja sam za tebe anonimus, kao sto si rekao pre 2 mjeseca.Ti trebas da se trudis da dovedes sto vise ljudi , a ne da nas teras.

Pogodi u cijem se "birackom telu" oni danas nalaze...pomoc prijatelja: ne u Jarley-jevom...

i uopste nisi duhovit, barem meni.

This Post:
00
136218.401 in reply to 136218.396
Date: 3/28/2010 2:45:44 PM
Overall Posts Rated:
122122
Posto sam resio da ne ulazim vise u raspravu sa vama oko izbora nego da samo iznosim svoje misljenje onda evo vako:
Nakon svih poruka na ovoj temi moze da se zakljuci sledece:
Oba kandidata imaju dobru nameru da naprave nesto sa reprezentacijom.
Kotoor ima viziju ali ocekuje da za njega ljudi glasaju iako jos ne zna ko bi mu pomagao oko reprezentacije. Kao glavni kriterijum navodi promenu sadasnjeg principa (a uvesce opet nesto slicno) tako mi se cini da se ponajvise kandidovao protiv dosadasnjih ljudi koji su vodili repku. Mozda ce sada da mi kaze kako to nije tacno i ja verujem da on to tako ne misli ali to tako izgleda meni sa strane. Mislim da to nije dobar razlog za kandidovanje na izborima ali to je opet njegova odluka a svakako mi se ne dopada to sto jos ne zna sa kim bi radio i to uopste nije fer sto nije izneo u celoj kampanji. Takodje mi se licno ne svidja to sto kao razlog za ne pomaganje reprezentaciji navodi to sto nije postojala "obostrana zelja" jer nije selektor duzan da cima svakog od nas da mu pomognemo nego smo mi svi duzni da se ponudimo sami a da eventulane nesuglasice nakon izbora prebrodimo.
Dopada mi se to sto je non stop spreman da pise po forumu i pomaze ljudima oko stvari oko kojih ne mogu da se snadju. Da mislim da je dobar lik to vec znate a i nije bas vezano za temu.
Kod Jarleya mi se ne dopada to sto ga nije bilo na forumu par dana i sto nije ucestvovao u diskusiji sve do juce-prekjuce. Ni meni se ne ulazi u raspravu ali ja nisam kandidat na ovim izborima pa mi se moze da cutim. Medjutim tu se spisak stvari koje mi se ne dopadaju zavrsava.
Dopada mi se to sto je umeren u razgovoru na forumu. Takodje mi se dopada to sto je samoinicijativno ponudio pomoc flavijusu i, cak i iz mog licnog iskustva, redovno pomagao oko plana treninga mladih igraca.

Mislim da je Jarley bio vise fer u kampanji mada to naravno nije presudno (a mozda i ne bi trebalo da bude presudno). Za obojicu mislim da su dovoljno iskusni te zato uopste taj deo i ne komentarisem.
Ajd zivi bili pa da cestitamo novom selektoru i da se nadamo da ce da casti pivom jer ko god da pobedi ja cu da se hvalim da sam glasao bas za njega ;)

Fair play!!!
This Post:
00
136218.402 in reply to 136218.401
Date: 3/28/2010 3:05:25 PM
Overall Posts Rated:
500500
e ti ga baš zakuva sa ovom porukom. bar da je kraća :)
Kotoor ima viziju ali ocekuje da za njega ljudi glasaju iako jos ne zna ko bi mu pomagao oko reprezentacije. Kao glavni kriterijum navodi promenu sadasnjeg principa (a uvesce opet nesto slicno) tako mi se cini da se ponajvise kandidovao protiv dosadasnjih ljudi koji su vodili repku. Mozda ce sada da mi kaze kako to nije tacno i ja verujem da on to tako ne misli ali to tako izgleda meni sa strane. Mislim da to nije dobar razlog za kandidovanje na izborima ali to je opet njegova odluka a svakako mi se ne dopada to sto jos ne zna sa kim bi radio i to uopste nije fer sto nije izneo u celoj kampanji. Takodje mi se licno ne svidja to sto kao razlog za ne pomaganje reprezentaciji navodi to sto nije postojala "obostrana zelja" jer nije selektor duzan da cima svakog od nas da mu pomognemo nego smo mi svi duzni da se ponudimo sami a da eventulane nesuglasice nakon izbora prebrodimo.
Dopada mi se to sto je non stop spreman da pise po forumu i pomaze ljudima oko stvari oko kojih ne mogu da se snadju. Da mislim da je dobar lik to vec znate a i nije bas vezano za temu.

šta god mislio o mojoj kandidaturi, imaš pravo. kandidovao sam se, zato što ne vidim da je postignut dobar rezultat. kad budemo imali selekciju ko švajcarska, biću zadovoljan. SŠ nije to uspeo, možda neću ni ja, možda će uspeti neko treći.
Mislim da je Jarley bio vise fer u kampanji mada to naravno nije presudno (a mozda i ne bi trebalo da bude presudno). Za obojicu mislim da su dovoljno iskusni te zato uopste taj deo i ne komentarisem.

reci jednu stvar koja nije bila fer sa moje strane. prva poruka jarleyja kad se kandidovao je bila kritika kako sam loše pomogao nekom liku oko treninga igrača. takvih sam šaljivih postova imao milion, ali mu je samo sad zasmetalo. da ne spominjem fiću. pokušavali su da mi nametnu ulogu goluma, da mi je samo bitna želja za vlašću, da nemam pojma ništa o taktikama, da mi klub nije za pohvalu. i dalje misliš da je kampanja protiv mene fer???
p.s. nemoj da mi razdvajaš samuraja, ex-a, gm-a... od jarleyja. ja bi se bar ogradio od takvih stvari. kada su se jarley i likchina vređali pre mesec dana, ja sam im rekao da se smire i da su debili obojica. a ovde se nikad niko iz SŠ-a nije javio i rekao nekom spusti loptu, nije uredu da tako pišeš...

This Post:
00
136218.403 in reply to 136218.402
Date: 3/28/2010 3:12:07 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
reci jednu stvar koja nije bila fer sa moje strane. prva poruka jarleyja kad se kandidovao je bila kritika kako sam loše pomogao nekom liku oko treninga igrača. takvih sam šaljivih postova imao milion, ali mu je samo sad zasmetalo. da ne spominjem fiću. pokušavali su da mi nametnu ulogu goluma, da mi je samo bitna želja za vlašću, da nemam pojma ništa o taktikama, da mi klub nije za pohvalu. i dalje misliš da je kampanja protiv mene fer???
p.s. nemoj da mi razdvajaš samuraja, ex-a, gm-a... od jarleyja. ja bi se bar ogradio od takvih stvari. kada su se jarley i likchina vređali pre mesec dana, ja sam im rekao da se smire i da su debili obojica. a ovde se nikad niko iz SŠ-a nije javio i rekao nekom spusti loptu, nije uredu da tako pišeš...

Batice, ili ti sekice,
da nemas pojma o taktikama, nemas, da ti ekipa nije za pohvalu, nije.
A zato bi se neko oid nas javljao na forumu ako je licna svadja???
Sta si ti dezurna baba na forumu i petljas se u sve stvari na forumu, ko si ti da kazes nekome da je debil.

This Post:
00
136218.404 in reply to 136218.403
Date: 3/28/2010 3:16:48 PM
Overall Posts Rated:
500500

Batice, ili ti sekice,
Sta si ti dezurna baba na forumu i petljas se u sve stvari na forumu, ko si ti da kazes nekome da je debil.

vid' sad njega. jel tebi porastao još neki skil od petka?

This Post:
00
136218.405 in reply to 136218.402
Date: 3/28/2010 3:18:37 PM
Overall Posts Rated:
122122
reci jednu stvar koja nije bila fer sa moje strane
znas da bih ti radije odgovorio u pp ali cu ipak ovde. Ne mislim da je fer da jedan kandidat provocira drugog ali nisam na taj deo ni mislio. to ne-fer ponasanje ide na obraz kandidatima i vasem medjusobnom odnosu. Kad sam rekao da si bio manje fer mislio sam na odnos prema ljudima koji ce da glasaju i na to da nisi rekao ko bi ti pomagao dok jarley jeste rekao pa sa stanovista "glasaca" (kako nas zovete i ne svidja mi se pa cu da vam vratim to tako sto cemo da drzimo vesti neprevedene nedelju dana ) nije fer da ne znaju za sta glasaju. Mozda je Jarley i izgubio neke glasove zbog izbora pomocnika ali to je fer prema nama koji vas biramo. Na to sam mislio.
i dalje misliš da je kampanja protiv mene fer???
to ja nisam ni rekao. nijedna kampanja koja je "protiv" necega/nekoga nije fer a takve su obe kampanje na ovim izborima. to je porazavajuce po mom misljenju.
Za ostalo sto si spomenuo mozemo i na pp jer po mom misljenju nije bas vazno za ove izbore pri tom mislim i na prozivke da ti je stalo do vlasti, los ti je klub, svadju sa likchinom, (ne)izvinjavanja...

Fair play!!!
From: kotoor
This Post:
00
136218.406 in reply to 136218.402
Date: 3/28/2010 3:29:05 PM
Overall Posts Rated:
500500
vreme je za završnu reč.
hvala svima koji su uspeli da iščitaju ovu temu i pokušaju da izvuku suštinu. ako ništa drugo imali ste dovoljno materijala da se dobro zabavite. a nadam se da ste imali dovoljno materijala i da se odlučite kome ćete dati glas, ukoliko niste bili sigurni.
ukoliko pobedim posle 10-ak dana ću podneti izveštaj, kakva je trenutna situacija oko treniranja igrača. na kraju mandata ću podneti isti takav izveštaj šta je urađeno. jasno će se moći videti koliko je urađeno i šta je urađeno.
daću sve od sebe da ispunim svoje ciljeve, a da li ću uspeti to niko ne može da zna.
ukoliko ne pobedim više se neću kandidovati za selektora, jer mislim da treba da se pruži prilika nekom drugom da pokuša da pobedi u borbi sa SŠ-om, kad već ja ne mogu.
pozdravljam vas sve...

This Post:
00
136218.407 in reply to 136218.404
Date: 3/28/2010 3:40:49 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142

Batice, ili ti sekice,

vid' sad njega. jel tebi porastao još neki skil od petka?

Ne od petka, nego, od naše sinoćne tekme:)
Šišanje ovaca: legendary ↑
Evo vidiš i sam:)

This Post:
00
136218.408 in reply to 136218.407
Date: 3/28/2010 3:47:47 PM
Overall Posts Rated:
427427

Ne od petka, nego, od naše sinoćne tekme:)
Šišanje ovaca: legendary ↑
Evo vidiš i sam:)

za 8 sati i 11 minuta videcemo da li ces biti tako dobro raspolozen dragi moj prijatelju :D poz

Advertisement