Hocu, evo kao i dosad rokaj po rng and mtmd. Ali dobro ne brini ti nista, vazno je da sada z**ebavas prvoligase :D
ja ti lepo predložim da izabereš taktiku za narednog protivnika, a ti se zajebavaš. evo lepo u petak posle treninga, kad vidiš forme igrača, pošalji mi predlog taktike i to igramo. a ne znam odakle ti to da zajebavam I ligaše. nama je svaka utakmica derbi, sa ovakvim entuzijazmom.
Sto se igraca tice, oni su dobri, posebno bekovi uz pajsovog malog i pekijevog ex-igraca gvozdenovica. Buducnost centara je malo neizvesnija.. Predvodnik "dobrog dela" centara je "svajcarac". Mozda smo za nijansu slabiji od prethodne 2 sezone, ali ljudi, ovo je nas realan domet s obzirom kakva je zainteresovanost i upucenost svih, ne samo novih, menadzera u nasoj zajednici.
naš najbolji bek je života, a i centri nisu loši. uopšte ne mislim da smo slabiji nego prethodne sezone, čak mislim da smo za nijansu jači. šteta samo zbog one gluposti sa entuzijazmom. sad će biti mnogo teže da se dogura do završnice...
Razocarao si me, i mogu ti reci potpuno kukavicki nastup od tebe! Nznm sto, delujes mi kao kul lik a i jesi to. Imao sam priliku ponekad i da procaskam s tobom, pa me je u odnosu na tad, ovo potpuno razocaralo.. A ti sad ako hoces, odgovori zasto ovakvo nezrelo ponasanje, ili me samo iskuliraj!
jedino za šta prihvatam kritike je greška sa entuzijazmom, a za ostale stvari ne želim da pričam u prazno....
p.s. i ti si kul lik ;)