1. ja koristim buzzer control. nije točan al odprilike si upućen kad bi mogla zelenjava.
poruka (sadrži link):
(144740.1) - prvi link te poruke odozdo
drugi program, dosta kompliciraniji je coachparot. u njemu možeš zadati godine, visinu itd i on ti kaže koliko tjedana bi mu trebalo za porast skila.
poruka (sadrži link):
(144740.5). ujedno imaš objašnjeno kako instalirati jer imaju dvije verzije.
2. nema takav thread jer nije dozvoljeno reklamirati igače na forumu i nije dozvoljeno javno procjenjivanje. možeš s nekim preko bb-pošte.
3. ja kad sam išao na draft (sezona 14) lupao sam 40k u skautirane. mene su zanimali samo ovi od 18g bilo koja pozicija. čekao sam allstar tekmu i onda sam mogao skautirati kombinirano i grupno. prvo sam skautirao kombinirano i dobio podatke o visini i godinama. onda sam prebrojao koliko ima ovih od 18g među ovima od 1 ili 2 sive lopte. ak ih ima 10 ili više bolje ti je skautirati grupno a ak ih ima manje od 10 onda skautiraš svakog posebno. oni koji su ispali s 5 lopti napravio sam i intervju. a onda sam redom skautirao ove sive lopte i samo one s 5 ili 4 lopte sam radio intervju.
ak ganjaš samo određene igrače za trening ja bi skautirao kombinirano. dobiješ visinu i godine i onda po visini ih dalje skautiraš. za ono što vrijedi napraviš i intervju.