BuzzerBeater Forums

Slovensko - I.1 > Nova sezona

Nova sezona

Set priority
Show messages by
From: secession

This Post:
00
247767.399 in reply to 247767.397
Date: 6/3/2016 6:31:01 PM
BK Astoria Lučenec
II.4
Overall Posts Rated:
1515
Keďže sa jedná o kolektívnu hru, ktorá sa hrá na body, najdôležitejšie skily sú tie, ktoré zvyšujú efektivitu streľby a eliminujú efektivitu streľby súpera. Ostatné skily sú pomocné (asistencie , doskoky) a niektoré takmer bezvýznamné (blokovanie strely). Pri všeobecne preferovanej taktike rýchlo dnu každý hráč potrebuje IS a ID, lebo jeden - dvaja lúzri môžu prehrať zápas. No pri pomocných skiloch (napr. asistencie a doskoky), nie každý hráč ich nevyhnutne potrebuje, no na druhej strane nie je dôvod ich preceňovať, dokonca ani na postoch, kde sa to očakáva, lebo sa dajú čiastočne vykompenzovať mimopozične iným hráčom. Tak čo si nepochopil? Že IS a ID je u guardov dôležitejšia ako asistencie, no pre niekoho iného je to naopak. Moji guardi majú asistencie 10 a nie 15, lebo je úplne jedno, či majú v priemere 4 alebo 5 prihrávok za zápas. No nie je jedno, či majú efektivitu streľby 0,35 alebo 0,50. Preto trénujem IS, ID, OD a nemienim trénovať asistencie len preto, že niekto (aj keby to bol reprezentačný tréner) si myslí, že u guarda sú najdôležitejšie. A ak mi do môjho tréningu pasuje Marťan, tak budem trénovať aj Marťana a nezaujíma ma, že nie je Slovák. Tí reprezentační tréneri, ktorí pochopili, že najlepší SF je PF, mojich hráčov v NT využili a boli vďační, a tí, ktorí na post SF stavajú guardov, môžu tak robiť aj naďalej, no ja kvôli tomu tréning meniť nebudem, ani keby som náhodou trénoval nejakého Slováka. Takže pointa ešte raz v skratke aj pre menej chápavých: Ak by som aj vytrénoval do NT takého Slováka, ako som už trikrát vytrénoval PF na post SF do inej NT, neočakávam, že sa do SK NT dostane, lebo SK NT hrá hocijaké taktiky a na post SF sú stavaní guardi a nie PF, a preto mi je úplne jedno, či trénujem Slováka alebo Neslováka.

Pre razor: Za 25 sezón, slušne povedané, si nedokázal nič, tak by si mal najprv analyzovať sám seba, inak je zbytočné ti dookola niečo vysvetľovať, lebo to aj tak nepochopíš.

From: koffo

This Post:
00
247767.400 in reply to 247767.399
Date: 6/4/2016 3:50:56 AM
DK BEARS
II.2
Overall Posts Rated:
114114
Second Team:
DK BEARS B
Ja všetko čo si napísal dobre chápem, poznám tvoj štýl hráčov a hry... Myslím, že každý NT tréner by tvojim hráčom tých pár nedostatkov v PA a RE s radosťou odpustil, keby si takého SK hráča vytrénoval...
Okrem toho, NT tréneri sa menia, navyše aj ty môžeš kandidovať...

Last edited by koffo at 6/4/2016 4:13:10 AM

From: razor

This Post:
00
247767.401 in reply to 247767.399
Date: 6/4/2016 11:59:23 AM
Overall Posts Rated:
284284
Pre razor: Za 25 sezón, slušne povedané, si nedokázal nič, tak by si mal najprv analyzovať sám seba, inak je zbytočné ti dookola niečo vysvetľovať, lebo to aj tak nepochopíš.

To ze si vyhral neviem kolko krat titul a pohar, neznamena, ze tu budes struhat frajera. Ja som sam seba zanalyzoval a som spokojony so svojim doterajsim ucinkovanim na BB. Zacni robit nieco pre NT/U21 a potom sa mozeme bavit o uspechu.
A stale si mi neodpovedal na moju otazku: Ked mas teda taku predstavu o obsadeni SF a o treningu celkovo, preco si pri volbach bol ticho a nekandidoval? Privela rozpravas, resp. pises a nic nekonas pre zmenu.

This Post:
22
247767.402 in reply to 247767.399
Date: 6/4/2016 2:52:42 PM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10311031
Second Team:
Nitra Urpiners
Dovolim si oponovat. ID urcite nepatri medzi top dolezite skily guardov:)pri stavbe hracov ako pouzivas aj ty. Ale radit ti veru nejdem.
SK NT hra s tym co ma a ma toho uz naozaj malo. A dokazala vyhrat ME 3x, byt v semifinale MS, byt vo finale MS a mnoho inych uspechov.. ake uspechy ma Ukrajina ci Hongkong? Kde je Cina, ktorej stavbu hracov preferujes? Nedokaze sa dostat ani na MS uz.
Je rozdiel trenovat hracov tak aby za co najmensi plat podavali co najlepsie vykony a je rozdiel trenovat hracov co budu vyhravat najtazsie zapasy. Preco si nikdy nezahviezdil na medzinarodnom poli ked tomu tak rozumies? To sa uspokojis v tejto hre s dakym titulom v nasej ubohej lige?
Pride mi to take mudrlantske kritizovat to o co si sa nikdy nesnazil a nemas o tom ani potuchy.
Kazdy ma svoje dovody preco hra tuto hru. Niekto travi cas tym aby pochopil aby hra fungovala a niekto pri tom relaxuje a bavi ho trening, niekoho bavi nieco ine... Niko mozno chcel vyhrat mozno nie. Ak by vlozil do novej sezony 20M mozno by titul aj vyhral. Tvoja kritika Nika mi preto pride trosku mimo.

Last edited by LA-zajino at 6/4/2016 2:53:12 PM

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
00
247767.403 in reply to 247767.402
Date: 6/6/2016 8:21:47 PM
BK Astoria Lučenec
II.4
Overall Posts Rated:
1515
Máš úplnú pravdu, že ID nepatrí medzi dôležité skily guardov, inak by sa dal útočný prejav tvojich guardov v sobotňajšom zápase vysvetliť len tým, že v piatok sa ožrali a hrali po opici :) Celá hra je o prioritách a peniazoch. Mojou prioritou je B3, pohár a liga, a to v poradí ako som napísal a dlhodobo kontinuálne hrám v rámci finančných možností každú sezónu naplno. Na to, aby niekto mohol hrať B3, musí vyhrať titul v tejto úbohej lige alebo ešte úbohejší pohár, o ktorý sa my úbožiaci snažíme, lebo takým pánom ako si ty, vôbec nestojí za to a kašleš na neho. Ja na rozdiel od teba hrám nepretržite každoročne playoff, nechodím si vetrať trenky a oddychovať do druhej ligy, ani nežijem zo slávy, ktorá už dávno zapadla prachom. Ak je pre teba úbohé, že sa každý rok snažím vyhrať titul, tak potom neviem, o čo si sa snažil a čo si robil ty za 16 sezón od posledného tvojho titulu. Len mi prosím ťa nepíš, že kvôli reprezentantom, ktorých si vytrénoval, si nemohol získať titul ... Každému, kto hral B3 je jasné, že na postup do playoff je potrebných 7 víťazstiev z 8 zápasov, takže záleží od rozlosovania zápasov, či tam nepadnú dvaja silní súperi alebo nebodaj hrať zápas proti nim vonku. No časy sa zmenili a v súčasnosti je vzhľadom na brutálny pretlak silných tímov B3 prakticky nevyhrateľná a jedinou možnosťou ako niečo vyhrať (B3, pohár, titul) je takpovediac cez peniaze, čo by v prípade B3 znamenalo 30M+, na čom pracujem … A tvoja obhajoba Nika mi príde úplne mimo. Niko mal na to, aby ťa porazil, len s piatimi hráčmi sa finále nevyhráva, takže ak tvrdil, že mal peniaze, tak mal posilniť tým o 1-2 hráčov, aby vyhral. A ako si dospel k tomu, že titul nechcel vyhrať, tak to mi nie je jasné, no asi v tom bude zase nejaká vyššia mudrlantská corgoňovská logika ...

This Post:
22
247767.404 in reply to 247767.403
Date: 6/7/2016 2:15:32 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10311031
Second Team:
Nitra Urpiners
Tak ty si nechodíš vetrať trenky do druhej ligy a hráš to od začiatku naplno, preto si bol 7 sezón v 3.lige a nemal si na to, aby si cez tých botov postúpil..

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
From: razor

This Post:
00
247767.405 in reply to 247767.403
Date: 6/8/2016 9:16:41 AM
Overall Posts Rated:
284284
...jedinou možnosťou ako niečo vyhrať (B3, pohár, titul) je takpovediac cez peniaze...

a myslis si, ze pred x sezonami tomu tak nebolo? Jednoducho to tak je, v kazdej fantasy hre, kto ma najviac, ten vyhra.

neviem, o čo si sa snažil a čo si robil ty za 16 sezón od posledného tvojho titulu

keby si trosku sledoval dianie a nebol zakukany do seba, tak by si vedel, o co sa zajino snazil

Mojou prioritou je B3, pohár a liga, a to v poradí ako som napísal

v B3 pomaly 10 sezon ta nebolo vysoko vidiet...dosiahni ciel vyhrat MS a potom budes uspesny

From: kozo8
This Post:
00
247767.406 in reply to 247767.405
Date: 6/17/2016 10:39:28 AM
BK Killers
Extraliga
Overall Posts Rated:
2424
Páni,
mohli by ste mi poradiť co mam robit, aby som normalne sa zlepsil?
Šak každú sezonu hram o to, aby som nevypadol do 2.ligy a ani peniaze nemam nejake velke, MAX okolo 1MIL na ucte...
Ked chcem posily, tak sa mi zda ako keby trh na BB bol slaby alebo neviem ako to nazvat, sak tam nie je nic co je pre mna dostupne...
Ale je pravda, ze nerobim veci ako vytrenovat hraca a predat, skor si ich nechavam, ked uz sa mi podari, ale rad by som sa zlepsil, pohar som sa snazil vyhrat X sezon a ked tak ale 2-3 krat som vo finale prehral, nemam na vyhru...Vypadnut do 2.ligy neviem ci je dobry napad, tak sa drzim v tejto, no nelubi sa mi moja politika a ani to, ze vela davam na platy, sak hej mam jedneho co si pyta cca 110tisic, ale aj tak nevem ako sa pohnut.
Nemam ani cas citat diskusie a snazit sa a patrat po zlepseni, radsej takto cez "kolegov" alebo cez spravu si necham poradit, to ze sme superi newa, treba si aj pomoct, je to hra, hram BB asi už 27-28 sezon, ale iba svojpomocne...

From: MathTIP

This Post:
00
247767.407 in reply to 247767.406
Date: 6/17/2016 5:45:49 PM
Overall Posts Rated:
3535
ahoj, tak to sme dvaja :))) ...

Message deleted
This Post:
11
247767.409 in reply to 247767.408
Date: 6/18/2016 4:00:48 PM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10311031
Second Team:
Nitra Urpiners
Uz len to ako sa trenuje repre hrac vam musi dat prvy navod. Potom o tom ako funguje engine som minimalne 12 sezon rozpraval. Tu je volnych informacii x milion ktore sme ja a moji predchodcovia pracne vyskumali a poskytli zdarma pre manazerov, ktori mali tak moznost to vsetko zistit bez namahy a ani to nebolo dostatocne na to aby si ich niekto precital.. Bud chcem a mam zaujem a vysledok sa dostavi, alebo moc nechcem, je mi to jedno a vysledok je zodpovedajuci.

Last edited by LA-zajino at 6/19/2016 3:54:11 AM

Advertisement