BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott IV.

Magyar válogatott IV. (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: blive

To: Cimi
This Post:
00
249772.399 in reply to 249772.395
Date: 1/12/2014 2:15:37 PM
Overall Posts Rated:
6262
engem érdekelne a mindenkori felállásunk, de -még- nem vagyok támogató. de az is elég, ha PMben elküldöd :)

This Post:
00
249772.400 in reply to 249772.398
Date: 1/13/2014 1:15:06 AM
Overall Posts Rated:
310310
Semmi különös nem volt, csak egy szokásos vita köztem és egy másik menedzser között, úgyhogy nem küldöm (amúgy sincs meg lementve, pontatlanul meg minek idézzek).

Don't feed the troll
From: gecsega

This Post:
00
249772.401 in reply to 249772.395
Date: 1/13/2014 3:51:29 AM
Overall Posts Rated:
4141
PM jöhet nekem is! :)

This Post:
00
249772.402 in reply to 249772.401
Date: 1/13/2014 1:36:35 PM
Overall Posts Rated:
4343
A két 240k svéd monszter (écs, c) eddig megeszi a 2 pontost. Csongvai, Leszkoven: 8/26.
Reméljük lassan beesnek a dobások.

This Post:
00
249772.403 in reply to 249772.402
Date: 1/13/2014 4:47:24 PM
Overall Posts Rated:
146146
Sziasztok.
Sikerült nyernünk ma egy hoszzabitásos meccsen idegenben.

Sajnos nagyon gyengék vagyunk és egyre rosszabb a helyzet. Kérek mindenkit ne várjon komoly eredményeket.
Sajnos lepattanóban és védekezésben mint külső mint belső poszton nagyon le vagyunk maradva.
Amíg nem tudjuk megoldani és sajnos nem tudjuk azt,hogy el tudjunk tartani komoly fizetésű játékosokat ne várjunk eredményeket. Ezt csak mi Magyarok tudjuk megoldani egy külföldi nem fog 18 belsö védekezéses centert eltartani.
Rengeteg játékosunk van akinél megállt az edzés. A 25 fagy feletti korú játékosoknál egy kezemen meg tudnám számolni összesen mennyi skill lépés volt amióta én vagyok a kapitány. Ez nem azért van mert nem kérek kérünk edzést hanem nem adnak nekik mert nem tudják eltartani és eladni sem. Rengeteg centerünk van akinek 15 pattanója van és 16 belső védekezése ez válogatott szinten nagyon gyenge.
Valami megoldást kell találnunk és arra szeretnélek titeket kérni,hogy segítsetek nekem.
Van 4-5 olyan tulaj akiről tudom,hogy rengeteg pénzen ül és már nem érdekli a játék. Kérem őket segítsenek. A nagy országokban ezt mindenhol megoldják nekünk is meg kellene.
Van 2 centerünk Fönagy és Ferling ők nagyon kellenének de tengenek lengenek csak. Edződik Klárik személyében egy nagyon jó center és ilyen kellene még 2 darab de ez tulajdonosok nélkül nem megy.
Nagyon szomorú vagyok. Próbáljunk meg összefogni.

This Post:
11
249772.404 in reply to 249772.403
Date: 1/13/2014 9:34:16 PM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
En par honapja eloalltam otletekkel kesz tervekkel. Ossze is rantottam a tarsasagot volt alapja mindennek meg technikai segitssget is kaptunk volna gm oldalrol. Szerintem a terv ez a kivitelezes jo lett volna hosszutavra a valogatottat szem elott tartva. Egyet kertem csak egyseget es hogy mindenki aki ebben reszt vesz ugyanabba az iranyba nezzen kulonben felesleges. Mar ennel az egynel megfeneklett.:(
Honnan varsz ssgitseget ha ez sem ment a sajat erdekunkben?

From: Chosen

This Post:
00
249772.405 in reply to 249772.403
Date: 1/13/2014 10:43:43 PM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Baj van a külső védekezésünkkel? Ágoston épp formában van, csak jelzem.

From: JoeBlack

This Post:
00
249772.406 in reply to 249772.405
Date: 1/14/2014 3:34:10 AM
Overall Posts Rated:
411411
El kell gondolkodni azon, mi a fontos. van sok szép agyonmultizott játékosunk akiknek nincs olyan védekezése amivel eredményt lehet elérni. miből adjunk le a multiból a kiegekből a főskillekből? Meg kell határoznod az irányt mit akarsz neveltetni. Az előző kapitánynak a multi volt a mindene, gondolom kapta mindenki azt ész nélkül. Mondjuk meg, bizonyos skillekből mennyi legyen a max, másokból mennyi legyen a minimum, hogy a fizetés is okés legyen, és a játékos is rendbe legyen. persze egyedi játékosoknál ezektől el lesz tekintve, de valamit most már lépni kell, mert ez így szarra se lesz jó, ez már tisztán látszik.

Mondjuk azt pl, hogy innentől elég max 17-es 2 pontos, de min 16-17 pattanó és 18 bv kell. így érthető lesz mindenkinek mi a cél. ezen felül bármilyen multi és kieg edzés jöhet. Te meg majd PM-ben a kivételekkel megbeszéled, hogy ki kapjon magasabb 2 pontos pl bv vagy pattanó rovására, hogy olyan is legyen. De induljunk el végre. Vagy nevezz ki embert aki ezt összehozza neked, vagy akkor kezd el csinálni kérlek te. Legyen most már valami előrelépés, mert toporgunk.

Sírunk, hogy multi kell, ha megvan a multi védek kell, ha megvan a védek kevés a dobás, de minden egyszerre nem megy. Kaygee már szezonokkal ezelőtt elmondta, nagyon sokszor nagyon sok helyen, szép lesz a multi, de ha az alap skillek rovására fog menni, akkor nem lesz itt eredmény sose. Elérkezett a megjósolt idő. Tele vagyunk kintre multisabbnál multisabb emberekkel, bentre is egyre jobban állunk. Az eredmény kézzel fogható, egy ilyen középszinten rangsorolt swéd csapat is nehézségeket tud okozni nekünk. Nem tudunk kinti játékot játszani akkor se, ha kötelezően az kéne, csapat kiszámíthatóbb mint valaha. A proglémák nem hogy fogynának, egyre több van belőlük.

This Post:
00
249772.407 in reply to 249772.406
Date: 1/14/2014 5:27:18 AM
Overall Posts Rated:
310310
Az odáig rendben van, hogy legyenek jobb játékosaink, csak még hova?
Kezdő centerünk 253k fizu, cseréje 184k.
Kezdő ECS-nk 174k, cseréje 159k.
Hova kéne még ezeket edzetni (ok az ECS-ket még talán, de max 2 szint főskill és ugyanott lesznek) és ki fogja eltartani? Ha az eredeti csapata nem tudja eltartani, a következő tulajnak még nehezebb dolga lesz, mert ott már a luxusadót is bele kell számítani. Ezzel a luxusadós dologgal gyakorlatilag azt érték el, hogy egy válogatott játékos addig használható, amíg a nevelőegyesületnél van, mert utána a fizetése másfélszeresét viszi el és nem lesz aki eltartsa.

Kezdő BD-nk (ezen a meccsen) 185k. És itt meg is állnék egy pillanatra. Ha megnézzük az ő BD-jüket és a miénket, ugyanazt az értékelést hozták és szinte pontosan ugyanazokat a statokat. Hogy mi a különbség köztük? Hát a fizetésük. A miénk 185k-t keres, az övék meg 83k-t, azaz 100k-val kevesebbet. Melyiket egyszerűbb eltartani?

Kezdő DH-nk 164k fizu, náluk 115k. Ötvennel kevesebb.
Kezdő irányítónk 200k+, az övék 128k. Hetvennel kevesebb.
És így hoztak hozzáállás hátrányban egy egálos meccset (na jó hosszabbításost, de ha nem megyünk erősebb hozzáállással, nyernek). Biztos az a baj, hogy nálunk ész nélkül multizva vannak az emberek, ők meg főskillekre mentek? Nem pont ez jön le a fizukból.

Értem, hogy mit akarsz mondani és igazad is van, csakhogy nincs meg a hátterünk a komolyabb játékosok eltartásához. Én úgy látom, hogy két út van most: vagy folyamatosan fejleszteni az anyagi hátteret, vagy folytatni a multizást, hogy eltarthatóbb játékosaink legyenek. Annak mindenesetre szerintem nem lenne jó vége, ha a meglévő keretet tovább fejlesztenénk, ezáltal növelve a fizetésüket, mert már most is eltartási gondok vannak, ha jól értem. A svéd csapat szerintem remek példa arra, hogy eltartható játékosokkal is lehet eredményt elérni és nem csak az az egyetlen sikeres recept, hogy 200-250k-s játékosokat kell képezni (nyilván olyan is kell, de nem az a megoldás, hogy mindenki olyan legyen).

Azzal viszont egyetértek, hogy ki kéne találni, milyen irányba szeretné vinni a válogatottat a kapitány és aszerint edzeni a fiatalabb esélyeseket. Az meg még jobb lenne, ha maradna is 4-6-8 szezont, hogy végig is tudja vinni, vagy ha a következő kapitány az ő irányát vinné tovább. Ha másra nem is, arra jó lenne, hogy lássuk, működőképes-e a koncepciója.

Don't feed the troll
This Post:
00
249772.408 in reply to 249772.407
Date: 1/14/2014 6:05:30 AM
Overall Posts Rated:
146146
Sajnos nem értitek:-(. Megvannak a multis jàtékosaink és meg is lesznek. A baj az,hogy 25 évesen ugyanigy néztek ki mint most 28 évesen. Minden poszton védekezést kérek centereknél pattanót de hiàba kérem nem adnak mert a fizetés.
A tàmadó tempo edzéssel elérték azt,hogy mindenkinek azt adnak mert jól huzza a 2 pontost és magas tempo magas 2 pontos viszi fel a jàtékosok àràt. Én elmondtam mikor megvàlasztottak védekezés védekezés védekezés.
Ne hasonlitsunk fizetéseket össze szerintem. Ez a Svéd csapat otthon jàtszott akinek van 2 centere kb 18-19 védekezéssel és 17-18 patanoval. Nekünk ilyen nincsen sajnos. Itt vannak a problémàk és ezért jàtszunk ilyen meccset.
Ezért kell beraknom ecs-t bedoboba mert pattanónk nincsen

Rendben összeàllitok egy követelményrendszert de igazàból ezt is irhatnàm.
Centernél a bv min 18 pattanó min 17
Ecs-nél min 17 bv min 17 pattanó
Bedobo nagyon specko de ott minimum 12 pattano
Dh minimum 19 kv
Ir min 19 kv mi 16 passz

This Post:
11
249772.409 in reply to 249772.407
Date: 1/14/2014 6:14:47 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Értem, hogy mit akarsz mondani és igazad is van, csakhogy nincs meg a hátterünk a komolyabb játékosok eltartásához.

És ha kampányolnánk a saját országban indítható második csapat mellett,amelyeket mondjuk néhány szezon alatt feltolnánk másodosztályig,ahol elbírnák a nagyobb fizukat? Addig elkezdenék a nevelést,meg a stadionbővítést,utána kvázi-farmként működnének.
Nincsenek illúzióim,ez nyilván másnak is eszébe jutott már,de miért ne használnánk ki a lehetőségeket (a hátrányokkal együtt)?

Advertisement