BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Hellas > Ξένοι
Back to the Sneak Peek
BB Hellas
Εθνικη U19 ...Μερες 1995
2
prooptiki sxediastis bb!
7
Ξένοι
17
Παικτης στο All Star
16
Aporia me tin proponisi
5
????
2
peri draft
19
Εθνικότητες
8
Κύπελλο
2
POS MPORW NA POULHSW PAIXTH . ...
10
οδηγός για νέους
15
EΣΟΔΑ ΓΗΠΕΔΟΥ
61
ΦΙΛΙΚΑ Προσκλήσεις (6ος/2009)
16
Ypostiriktis
4
ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
391
Μεταγραφική λίστα... Τι τρέχει...
5
Κουφά !!!
5
v champion
23
safe list or not???
13
klepsies
15
<
>
Favorite Folders
Ξένοι
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
kavala44 (1)
Rantanplan (3)
GM-Macedonian (1)
hbslag (1)
Tyfonas (1)
nikos64 (2)
jimakos-13- (1)
Ricky Davis (3)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
nikos64
To:
GM-Macedonian
This Post:
0
101355.4
in reply to
101355.3
Date: 7/16/2009 6:32:21 AM
Overall Posts Rated:
303
Τωρα δεσαμε .... αυτες οι αλλαγες θα κανουν τις "φαρμες" να πολλαπλασιαστουν και να δουλευουν σε εντατικοτερο ρυθμο.....
Σκεφτητε μονο ποσο δυνατες θα γινουν οι γειτονες σε συλλογικο επιπεδο πλεον...ι
Mark Unread
Ignore User
From:
GM-Macedonian
To:
nikos64
This Post:
0
101355.5
in reply to
101355.4
Date: 7/16/2009 7:29:34 AM
Overall Posts Rated:
31
Ισα ισα. Οι φαρμες ετσι θα λιγοστεψουν. Φαρμα ειναι η ομαδα που εχει μονο 2 Σεντερ και τους προπονει "μεχρι θανατου". Οι ομαδες που αγοραζουν ξενους παικτες θα εχουν επιβαρυνση.
Γεννήθηκες μαύρος, έζησες άσπρος. M.Jackson ζεις, για πάντα Παοκτσής.
Mark Unread
Ignore User
From:
Rantanplan
To:
GM-Macedonian
This Post:
0
101355.6
in reply to
101355.5
Date: 7/16/2009 8:24:53 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
60
μου θυμίζετε το υποργείο οικονομικών με τα άμεσα φοροεισπρακτικά μέτρα...
:-)))
Πέραν της πλάκας όμως, θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι το παιχνίδι για να παίζεται πρέπει να έχει και έσοδα... όχι μόνο έξοδα και φόρους...
πως μπορεί να κάνει κάποιος λεφτά αν δεν κάνει αγοραπωλησίες με παίχτες...?
Πως θα ανταπεξέρθει μία ομάδα οικονομικά όταν ουσιστικά τώρα είναι πολύ δύσκολο να μαζέψουμε χρήματα...
Υπάρχουν δυσανάλογα βασικά δεδομένα που δε συμπλέουν με την όλη λογική στην πράξη... καλή η "ιδεολογική" προσέγγιση, με έλληνες παίχτες (λες και παίζουμε στην πραγματικότητα και θα χαλάσει το επίπεδο), αλλά από εκεί και πέρα ας μην κλαιγόμαστε μετά που δε θα μπορούμε να κάνουμε μεταγραφή, δε θα μεταπουλάμε παίχτες, οι προπονητές θα ανεβάζουν μισθο κάθε βδομάδα, οι ξένοι θα έχουν φθάσει στα ύψη κλπ...
Δεν είναι τόσο απλά όσο τα θέτετε και αυτό φαίνεται σε βάθος χρόνου σε όλες τις ομάδες Α1 και ΙΙ κατά βάση...
Δε ξέρω... μπορεί να κάνω και λάθος, ή μπορεί να είμαι μειοψηφία ως προς τα πολλά έξοδα και να είμαι σπάταλος... αλλά θα το δούμε σε βάθος χρόνου...
Mark Unread
Ignore User
From:
nikos64
To:
GM-Macedonian
This Post:
0
101355.7
in reply to
101355.5
Date: 7/16/2009 8:51:37 AM
Overall Posts Rated:
303
Μακαρι να κανω λαθος στον εξης συλλογισμο μου :
Βγαινει καποια στιγμη για πουλημα ,ας πουμε το παικτακι των ιταλων με τις 270.000 μισθο και ας πουμε οτι εχω τα λεφτα για να τον αγορασω σε συγκριση ομως με εναν ιταλο χρηστη θα τον πληρωνω ακριβοτερα (αν ειναι πχ ενα 20% θα κοστιζει οσο ενα δυο μελη του προσωπικου ) και δεν θα εχω τα εσοδα απο τους χορηγους που θα εχει ο ιταλος χρηστης (δεν μιλαμε βεβαια οτι στο πολυ οργανωμενο εγκλημα τον πετανε και απεξω απο την εθνικη τους) αρα οι φαρμες θα δουλευουν μια χαρα .Ελπιζω καπου να κανω λαθος διαφορετικα την κατσαμε την βαρκα.
Και θα συμφωνησω με τον ραντανπλαν αλλο οι πραγματικοι παικτες και αλλο οι ψηφιακοι , μην τρελαινομαστε για να εχουμε ελληνες παικτες στο ροστερ μας
Mark Unread
Ignore User
From:
kavala44
To:
nikos64
This Post:
0
101355.8
in reply to
101355.7
Date: 7/16/2009 9:08:46 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
97
Καλο θα ηταν ομωs ομαδεs στην 1η κ 2η κατηγορια να ειχαν εστω ενα ελληνα καλο παιχτη θα βοηθουσε κατα πολυ την εθνικη συν το να φτιαχνουν ελληνα μικρο παιχτη.προσωπικα εχω καποια χρηματα ωστε να παρω τετοιο παιχτη.Το εχουμε ομωs ξαναπει ο καθε χρηστηs διαχειριζεται την ομαδα του κ καλα κανει αλλα μην ξεχναμε κ την
εθνικη ετσι!!!
Mark Unread
Ignore User
From:
jimakos-13-
This Post:
0
101355.9
in reply to
101355.8
Date: 7/16/2009 9:21:28 AM
Overall Posts Rated:
2
Παιδια πιστευω μια καλη ιδεα θα ηταν να ισχυσει ο,τι ισχυει στο σημερινο ελληνικο πρωταθλημα με τους κοινοτικους κλπ......Ετσι θα δυναμωνε και το ελληνικο στοιχειο στις ομαδες αλλα και γενικοτερα η εθνικη μας ομαδα.........
Mark Unread
Ignore User
Message deleted
From:
Ricky Davis
To:
jimakos-13-
This Post:
0
101355.11
in reply to
101355.9
Date: 7/16/2009 12:23:54 PM
Overall Posts Rated:
50
Ίσως η πρώτη ιδέα που έθεσα με τους περιορισμούς να μην είναι τόσο καλή αλλά να είναι αυξημένος κατά λίγο ο μισθός των ξένων μου φαίνεται πολύ καλό. Δεν είναι ιδεολογικό, δηλαδή να τρελένομαι για να διακρίνονται οι Έλληνες. Απλά πιστεύω πως αν μια ομάδα κατηγορίας V έχει 12 στους 15 ξένους δεν είναι πολύ ρεαλιστική. Αντίθετα αν υπάρχουν στους 15 παίκτες 5 ξένοι (η βασική πεντάδα) το βρίσκω πολύ πιο ρεαλιστικό. Σκεφτείτε πως θα έχετε μια δυνατή πεντάδα, 5 έλληνες καλούς αναπληρωματικούς και μία πεντάδα ελλήνων που θα παίζει στα φιλικά (δεν νομίζω ομάδα κατηγορίας V να προχωρήσει πάνω από δύο παιχνίδια στο κύπελλο). Έτσι και όλοι παίρνουν προπόνηση και δεν θα πληρώνετε πάνω από 5 βαρείς μισθούς. Τώρα αν ομάδες κατηγορίας I και II δεν θα μπορούν να είναι πολύ ανταγωνιστικές τότε δεν μπορώ να τους αναγκάσω να αγοράζουν έλληνες. Πάντως αν κατάλαβα καλά τον GM-Macedonian τότε ένα συμπέρασμα είναι να περιοριστούν λίγο οι ξένοι.
Mark Unread
Ignore User
From:
Rantanplan
To:
Ricky Davis
This Post:
0
101355.12
in reply to
101355.11
Date: 7/16/2009 1:05:01 PM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
60
πως όμως θα περιορισθούν οι ξένοι...? εγώ έχω μόνο ξένους για παράδειγμα... θα με βάλουν να πουλήσω και να πάρω σώνει και καλά έλληνες? ...και πόσο θα πάνε με τον ανταγωνισμό οι έλληνες παίχτες μετά και αντίστοιχα για την κάθε χώρα... Γιατί αν μη τι άλλο τώρα έστω... υπάρχει μία πληθώρα παιχτών και δεν ανεβάινουν τρελά οι τιμές τους (άσχετα ότι όλοι για να βγάλουν ζητάνε τρελά πολλές φορές)... Αν μετά ψάχνουμε για έλληνες υψηλού επιπέδου 20-30 ομάδες τότε δε νομίζω ότι ούτε οι μισές θα έχουν τη δυνατότητα να μείνουν στο παιχνίδι...
Εγώ για να συνοψήσω... Τα έσοδα είναι ελάχιστα! Τα έξοδα είναι πολλαπλά και δυσανάλογα... ...και μπαίνουμε σε διαδικασίες που δεν έχουν κανένα ουσιαστικό όφελος για το παιχνίδι...
Εκτός αν γίνεται κάποια προσπάθεια να εξισσοροπηθούν οι δυναμικότητες μεταξύ ομάδων και κατηγοριών (που είναι πάλι άδικο για κάποιον που παίζει χρόνια στο παιχνίδι)...
Δε ξέρω πραγματικά... αυτό που εγώ ΔΕ θέλω, είναι να μπούμε σε μία λογική να προσπαθήσουμε να εξισώνουμε την πραγματικότητα με το παιχνίδι και να χάσουμε το δάσος... εδώ θα ήθελα να κρούσω τον κόδωνα πριν είναι αργά...
Υ.Γ. Η εθνική μπορεί να βοηθηθεί από όποιον θέλει να τη βοηθήσει... με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας... ο εγώ συνήσφερα με το δικό μου τρόπο πχ... αλλά αν κάποιος δεν θέλει δε μπορούμε να τον αναγκάσουμε να βάλει πχ 6 έλληνες στην ομάδα του, ή να αγοράζει ακριβότερα ξένους (αρχικά γιατί σε βάθος χρόνου θα ξεπαραδιάζεται για να αγοράσει έναν έλληνα...)
Υ.Γ. ...και οι μισθοί του προσωπικού ανεβαίνουν ανά βδομάδα... σα ταξίμετρο... και όπου φθάσει...
Mark Unread
Ignore User
From:
Ricky Davis
To:
Rantanplan
This Post:
0
101355.13
in reply to
101355.12
Date: 7/17/2009 3:27:02 AM
Overall Posts Rated:
50
Θα μπορούσες να προσπαθήσεις για καλές επιλογές στο ντράφτ και όχι να αγοράσεις τοπ κλάς έλληνες. Σύγκρινε, όταν φτάσει αυτή η άγια στιγμή, το πρώτο ντράφτ πίκ σου με την ρεζέρβα σου στην ίδια θέση. Άν το ντράφτ πίκ είναι λίγο χειρότερο σε στατιστικά αλλά είναι και πιό εξελίξιμος γιατι να κρατήσεις τον ξένο? Επίσης όταν ψάχνεις με κριτήρια βάλε και εθνικότητα ελλάδα και αν δεν σε ικανοποιεί κανένας παίκτης τότε βάλε πλώρη για αλλού...
Υ.Γ.: Τα έσοδά μας μετά τις επερχόμενες αλλαγές πιστευω πως θα αυξηθούν και τα έξοδα θα μειωθούν.
Υ.Γ.2: Μ' αρέσει που πολλοί ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα. Έτσι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.
Mark Unread
Ignore User
From:
Rantanplan
To:
Ricky Davis
This Post:
0
101355.14
in reply to
101355.13
Date: 7/17/2009 7:02:30 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
60
Gianni, νομίζω ότι έχω παίξει τόσες σεζόν ώστε να τα έχω κάνει αυτά ήδη και με παραλλαγές...
Σε πληροφορώ ότι αν κάνουμε ένα "γκάλοπ" του πόσοι έμειναν ευχαριστημένοι από παίχτες των ντραφτ... τότε πιστεύω ότι θα έχεις και μια συνολική εικόνα του ότι δεν υπάρχει αυτό που λες στην πράξη...
...και για να στο προχωρήσω λίγο ακόμη... εδώ υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ ομάδες που δεν έχουν να δώσουν 20.000 για το σκάουτινγκ... (όχι ότι παίζει και σημαντικό ρόλο στη διαδικασία τελικά)... οπότε για ποια έσοδα - έξοδα μιλάμε...
Είναι ηλίου φαεινώτερο ότι για να κάνεις κάνα φράγκο παραπάνω ώστε να φτιάξεις λίγο την ομάδα σου... πρέπει να αγοράσεις και μετά να πουλήσεις ακριβότερα... αυτή είναι η ουσία και δεν υπάρχει αυταπάτη... οπότε? αλλος θα το κάνει με έλληνες και άλλος με ξένους...
Τέλος πάντων... θεωρητικά είναι αυτά... απλά εγώ μιλάω εκ πείρας σε βάθος χρόνου... Και όταν θα είσαι αναγκασμένος (ο Χ εσύ, δε μιλάω προσωπικά) να παίζεις με έλληνες, θα δεις πόσο ακριβοί θα γίνουν (και ανάρπαστοι) λόγο του εσωτερικού ανταγωνισμού... (και μόνο γιατί και οι ιταλοί αναγκαστικά θα παιρνουν ιταλούς κλπ)...
Υ.Γ. Οι αλλαγές πρέπει να γίνονται με λογική μακροπρόθεσμη... ελέγχοντας σφαιρικά τις συνέπειες και τις προεκτάσεις... (όπως λανθασμένα έκαναν και με το προσωπικό και έχουν ανεβάσει τις τιμές τους υπερβολικά... για άλλο πήγαιναν και άλλο τους βγήκε... γιατί δεν είδαν μακρυά)
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images