שני דברים שאני מרגיש שאני חייב להגיד לך:
הראשון לגבי הספסל.
לא יודע כמה הספסל שלך עמוק, אבל אני בטוח ששלי לא פחות טוב ממנו.
העונה השקעתי בחיזוק הספסל.
כמעט בכל עמדה יש לי מחליף שמתקרב לפחות ב2 תכונות עיקריות לשחקן הפותח.
דבר השני זה לגבי הציונים.(של שחקנים)
אתה נותן חשיבות הרבה יותר מדי גבוה לציונים.
זה נכון שיש לשחקנים שלך יופי של ציונים, אבל זה לא ממד ליכולת השחקן.
ציון נקבע בעיקר על פי תכונות השחקן.
הוא משתנה ממשחק למשחק ע"פ כמה דברים.
א.יכולת השחקן באותו משחק
ב.כמות הדקות שהשחקן שיחק.
ככל ששחקן משחק יותר דקות הוא מקבל ציון יותר נמוך.
אני בטוח שלחלק מהשחקנים שלך יהיה קשה לקבל אותם ציונים אם הם ישחקו 48 דקות. אבל כמובן שכמעט ולא משחקים עם שחקנים 48 דקות.
.
בקיצור, לא יודע עד כמה הדברים שאמרת עכשיו הם באמת המפתח שלך לניצחון, אבל אני יודע על דברים אחרים שכן יכולים לעזור לך.
לגבי ההתלהבות אני מניח שהתבלבלת, כתבת פעמיים שלי.
התכוונת בטח לזה שההתלהבות שלי יותר גבוה משלך.
אז כן זה ברור שעליתי רגוע נגד לידור בעוד שאתה עלית קראנץ' נגד סאב.
חוץ מזה גם במהלך העונה הסדירה עליתי הרבה יותר פעמים רגוע מאשר שאתה עלית.
.
בקיצור, לא משנה מה ההיתרונות והחסרונות של כל קבוצה, יהיה משחק טוב.
בהצלחה.
מסכים עם כל מילה ומילה שלך אתה צודק בהחלט
ציונים הכול בולשיט הקבוצה עם הרייטנינג הגבוה בליגה שלי הפסידה לי בעונה הסדירה איך זה יכול להיות? קבוצה אפסית כמוני מנצחת קבוצה עם רייטינג הכי גבוה בליגה? אולי תסבירו לי בבקשה? אז כן לפעמים במשחק לא הכול זה ציונים שחקן יכול לשחק 6 דקות ולקבל ציון 20 אז מה? זה אומר משהו? מבחינתי ככל שציונים גדלים ככה זה סימן שההתקדמות של שחקן הוא קצב מהיר שימו לב למשל למומו טובי שלי שהתחיל להוציא עכשיו מעל 10 במשחקים אז מה זה אומר? שאני חזק? שאני הכי טוב בליגה? כנראה שלא זה אומר על התקדמות של שחקן באימונים או על היכולת שלו
במשחק עצמו זה לא הכול ציונים יש השפעות אחרות שגורמות למשחק להיות מציאותי יותר שחקן עם יכולת חדירה שליטה וגאמפ גבוהה יקלע יותר גם אם השומר שלו יהיה בעל שמירה חיצונית גבוהה
איך לעזזל פאורה של ניר עושה בית ספר לכל הגארדים בליגת העל בפרטית? ובך הכול הוא מוציא 10.5 רייטינג למשחק(למרות שבמשחקים האחרונים מוציא מעל 12) ואיך לעזזל גורביץ הטוב והיקר שהיה לנו פה בליגה מככב בליגת העל עם ממוצע של 10 רייטינג למשחק? זה אומר שהקבוצה שלו הכי טובה בעולם?
לדעתי לסיכום הרייטינג לא אומר כלום לגבי יכולת של קבוצה מסוימת אלה על יכולת של שחקן וכל יכולת של שחקן גבוהה לא יגרום לכך להיות הקבוצה הכי טובה שיש כי צריך גם איזון בקבוצה
זה הכול
מחר משחק עונה של שתי הקבוצות הטובות בליגה
אני אישית אצפה במשחק בלייב ומקווה לראות משחק טוב
בהצלחה :)