Mida püüan uuel valitsemisajal paremini teha?
Taktika: kindlasti püüaksin uuel hooajal taktikaliselt paremini mängida. Analüüsiksin vastast rohkem ja vb aitab mind ka selles minu väike kogukond.
Mängukokkuvõtted: proovin teha igale mängule kokkuvõtte - kasvõi paarisõnalise, aga siiski mingisuguse teen. Sõltuvalt vastasest.
Suunised treeneritele: tahan anda rohkem suuniseid mängijate treeneritele, et mis osas tema mängija peaks rohkem arenema ja millele rõhku panema. Sealt ka see, et tahan endale paari inimest appi, kellega koostöös oleks mul 100% ülevaade mängijatest ja nende treeningplaanidest.
Tulemused: annan endast parima, et jõuda kaugemale, kõrgemale, kui olen seda suutnud praegu ehk teha see tsükkel parema tulemuse. Ei saa lubada, et midagi võidan, sest arvan, et see ei ole antud koosseisuga reaalne, aga püüan võita siiski kõik olulised mängud. Sinna hulka ei kuulu sõprusmängud, mis on mul rohkem katsetamiseks või noorte mängitamiseks.
Ja ega siis muud polegi ja enamvähem sai ka kõik öeldud. Kui midagi jäi ütlemata, siis eks ma lisan selle kunagi siia.
Olen 1000ndest tänatud, kui mind valite ja ma valituks osutun. Kui aga see õnn kellegile teisele saabub, siis soovin talle edu ja kindlasti aitan kaasaU21 toimetustes nii jõu, kui nõuga.
PS! Selle mainin ka ära, et seekordne valitsemisaeg jääb minu viimaseks. Arvan, et leian praegu motivatsiooni veel üheks tsükkliks, mitte rohkem. Siis tegeleks vahepeal
ka klubiga ning prooviks ka sellega mõnd head tulemust saavutada!