Na sužaisim draugiškas, nes lygoj tai antra savo sudėtimi žaidžiau su tavimi ( tikėjausi win ant 7-8 taškų), o tu pasirodo įjungei visas jėgas atiduoti, tai sunku vyrams buvo mano prieš tavo tritaškius ir pralošiau ;)
Pasigirsiu :D aš jau beveik sukomplektavau jaunauja savo komanda (pakol pritaps žaidėjai 2-3 varžybas pralošiu manau) bet visi pagal ūgį ir įgūdžius lengvai treniruojami, nusipirkau 5 lygio trenery, centra su 218 cm ir vidutinis metimas kamuoliai vidinė ginyba ir blokai, gera gynėja labai ir 2 PG visai neblogus jau perdavimai stiprus vieno ir visi 18 -19 metų amžiaus tai belieka per 3-4 sezonus išsitreniruoti juos gal į u21 paklius o gal ir i rinktinė pateks mano įžaidėjas;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ats.
Greitos atakos tai - veržimasis ir kamuolio valdimas + perdavimai labai svarbu nes žaidimo greitis labai didelis geriausia ginyba prieš 2-3 sulėtina gretias atakas ir kamuolių daugiau pasiema
o žaisti kantriai - metimas labai svarbu ir atkovojami kamuoliai nes iki galo laiko 24 s beveik visada tai nepataikius ir neatkovojus kamuolio varžovai gali greitai kontratakuoti o ginyba prieš tai tai manau irgi 2-3 arva 1 vs 1 ,
P.S taktikos prikaluso ir nuo žaidėjiu skillu