Sziasztok!
Először is, megköszönöm, hogy írtok a fórumra, rendkívül feldob (gondolom, mások is így vannak ezzel), ha a csoporttársak véleményeit, hozzászólásait olvashatom.
Piszok kemény kedden vagyunk túl, több szempontból is.
1. Norbiék bukása Szilviéknél
Vadmacskák - Avatar 81-70. Mi van??? Élőben sikerült hallgatnom Norbi(okocha) közvetítését a mérkőzéséről, hát nehezen hittem el. Nagyon kedves számomra mindkét manager, de mégis az Avatarnak drukkoltam, Norbival többet beszélek. Teljesen megértettem a felindultságát, hiszen ahogy én sem, úgy ő se értette, mi a baj. Látható, hogy komoly változások lesznek majd szezon közben az Avatar-nál, úgy gondolom, helyes döntés az is, hogy menet közben nagy változásokat nem tervez be okocha. A meccsmotor bezavart, talán még bele is fért ez a vereség az Avatar-nak, tekintve, hogy az ellenfelei is buktak az Olympique-ot kivéve. Zárszóként gratulálok Szilvi Vadmacskáinak, nem kellett sokáig várniuk az első nagy skalpra. Verjétek akkor meg a Dogs-okat is, menetből, aztán szeretettel látunk titeket Nyíregyházán. :)
2. Majdnem kisütött a chicago-i Nap Nyíregyházán
Ez mekkora meccs volt már, te jó ég! Köszönöm Kobe kollégának, hogy azt hitte simán kikapnak, hát nagyon nem így történt. A chat-en már inkább nem is írtam semmit meccs közben, mert szinte kizárólag káromkodni tudtam volna. Tényleg csak egy hajszállal sikerült győznünk, jobban hiányoztak az all-star játékosaink, mint azt előre gondoltam volna. A fordulópont Zhelev kipontozódása volt 5 perccel a vége előtt, véleményem szerint. 4 másodperc maradt, amikor 1 ponttal vezettünk és a chicago jöhetett teljes időkérés után. Megpróbálták dobásig játszani, amikor is az első meccsét játszó spanyol irányítónknak, Esteban Vázquez Cano-nak sikerült egy átadást lefülelni és onnantól megvolt. Köszönöm Kobe, hogy átélhettem ezt a fantasztikus csatát, gratulálok a csapatodhoz.
3. Hazatérnek a legények
Vége a vándorlásnak, erre a szezonra befejeződtek a főcsoportok egymás elleni csatái. Pár gondolat erről. Végeredményben Keleti Kékek - Nyugati Vörösök 43-21. Nagyon komoly különbség ez, már-már minőségi. A jelenleg nyugaton első Blackdog keleten 6. lenne. Nem akarom én bántani nyugatot egyáltalán, de ezek tények. Keleten 4 erős társaság van (a Pannonhalmát én egy más kategóriának tartom, lelövöm a poént, de ezt a szezont izgalom nélkül ők nyerik), sajnálatos, hogy ebből a négyesből az egyik még a rájátszásba sem fog bejutni, pedig abszolút helye lenne ott. Nyugaton gyakorlatilag megvan a 4 rájátszásba jutó csapat, a sorrendért fognak harcolni egymással. Ne értsetek félre, a nyugati négyes is megérdemelten lesz a rájátszásban, de a nagydöntőbe mindenképpen könnyebb út vezet nyugatról, mint keletről.
Ennyit a keddről. Továbbra is buzdítok mindenkit, hogy írjon ide, amikor csak tud.
Minden jót kívánok, kedves csoporttársak!
Stephan