BuzzerBeater Forums

BB Latvija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
191387.4 in reply to 191387.1
Date: 7/26/2011 5:08:04 AM
Overall Posts Rated:
1414
Sveicināti.
Es, Horems, piesaku savu kandidatūru Izlases vēlēšanām.
Ko es izlasei varu dot? Pieredzi un Prasmes, kuras es vēlos likt lietā, lai lielā izlase spētu kaut nedaudz vairāk pietuvoties mazās izlases sasniegumiem.

Gatavojoties vēlēšanām esmu apsekojis kandidātus un izveidojis kandidātu sarakstu no kura jāatsijā vēl daži liekie.

PG
Ritums Gigulis
Fredis Bartuls
Alfreds Kolmanis

SG
Martiņš Lubarts
Aivars Biedriņš
Ilgmars Prudans
Arturs Zakšs (abi pēdējie var viens otru izkonkurēt)

Edvards Purmalnieks - 118 skili summā, bet vēl nedaudz jāpieliek aizsardzībā, tad tiks iekļauts izlasē

SF
Arvids Beitikis
Maris Lielais - rekordists skilu summā - 124
Adrians Knutiņš
Bronislavs Inbergs
Ugis Sarts

PF
Zigmunds Bajars
Aristids Ikstens

C
Adolfs Kapracis
Mariušs Baurovskis
Indriķis Šneiders

This Post:
11
191387.5 in reply to 191387.4
Date: 7/26/2011 8:49:26 AM
BK Zante/Sante
III.6
Overall Posts Rated:
5151
Sveiki! Visi BB lietotāji!

Par sev un buzzerbeater dzīvi! Mani sauc Andis . Vecums 21 gads. Dzīvoju Tukuma rajonā Zantes pagastā!
Nodarbojos ar celtniecību! Un vēl pa vakariem strādāju par futbola treneri. Ir pašam savs futbola klubs FK Zante.
Buzzerbeater spēlēju kopš 4 sezonas kopā esmu izcīnījis 3 titulus 2 zelta 1 sudraba! Šosezon spēlēšu II.līgā. Vispār man patīk BB jo var pavadīt brīvo laiku kopā ar BB dzīvi.

Uzdevumi un mērķi:

Papētot Latvijas izlases vietu rangā var secināt kad esam atlaiduši savu grozus un punktus no rokām ārā.

Man uzdevums būs , pacelt Latvijas valstsvienību uz augstāku līmeni, galvenais, lai paceltu izlasi ir jabūt komandas spēlei, spēlētāju skilu līmenim, jaizvēlas atbilstoši uzbrukuma, aizsardzības taktiku pret pretinieka komandu.

Uzdevumā vēl tiks iekļauts diskusiju un rakstu aktivitāte Latvijas BB NT lapā.

Protams, arī liels uzdevums komandas sasniegumā arī būs skautiem, kas tos melnos darbus darīs, meklēs atbilstošus spēlētājus kādus varēs dabūt un būs pieejami.

Mērķis, būs protams, iekļūt play off un arī pacīnīties par 16! Lai mērķi piepildītus ir smagi jastrādā!!!
Pie mērķa vēl sastādu atmodināt , iedot intrigu, visi, kas spēlē BB Latvijā, ne tikai, ka viņi iegūst titulu vai zaudē, lai viņi mērķis būtu audzēt, trenēt Latvijas drafta spēlētājus priekš BB NT Latvija un U-21 sastāvā. Darīsim visi kopā to un kļūsim lepni!

Balsojat un izlemjat Latvijas BB NT trenera kandidātu !

Ar cieņu andi000!

This Post:
11
191387.6 in reply to 191387.5
Date: 7/27/2011 12:42:30 PM
Overall Posts Rated:
1818
Sveicināta Latvijas Buzzerbeater saime!
Pēc nelielām pārdomām arī es esmu nolēmis palielināt veselīgo konkurenci uz Latvijas BB lielās izlases galvenā menedžera, jebšu trenera amatu.
Īsumā par mani iekš BB - šeit esmu jau kopš 4. sezonas beigu daļas, sāku no III līgas un nākamā būs mana 5. sezona virslīgā un kausā pāris reizes izdevies aizspēlēties līdz 1/4 finālam.
Tas bija par manu tā saukto Buzzerbeater ''karjeru''. Tomēr domāju daudzi man piekritīs, ka ne jau Virslīgas vai kausu tituli kādu padara par labu izlases menedžeri. Protams, pieredzei un taktiku izvēlei šeit arī ir liela loma, taču galvenais tomēr ir entuziasms, motivācija un sava brīvā laika daļēja ziedošana. Visas šīs trīs lietas apvienot nav viegli, taču uzskatu, ka es to spēšu un varēšu pienācīgi vadīt mūsu izlasi.

Lai uzvar labākais!!!

This Post:
11
191387.7 in reply to 191387.6
Date: 7/28/2011 2:18:42 PM
BC kipucis
II.1
Overall Posts Rated:
823823
Sveiki!
Daži no jums varbūt jau ievēroja, ka esmu pieteicies izlases vēlēšanās.
neko nestāstīšu par:
1) kas esmu un ko esmu sasniedzis..
2) kādi spēlētāji būs izlasē un kādu vietu iegūs izlase rangā pēc 2 sezonām
3) kā vācu savas balsis priekš ievēlēšanas..

to var darīt diskusiju sadaļā.. un kam nav slinkums.. droši.. jautājiet..

Rodas jautājums - ko tad es te vispār tērēju laiku kaut ko rakstot, jo tos suņa murgus tak kāds arī pēc tam sadomās lasīt..

Pavisam vienkārši.. Izlase ir tur kur viņa ir.. spēlētāji ir tādi kādi ir.. kas notiek ar 22 un 23 gadīgu līderu runāšanu - trenēsanu, lai mums būtu jebkādas variācias iespējas.. es godīgi nezinu.. un apsveicu to,kas to zin.. jo no mūsu 808 spēlētāju kopienas - tādi varbūt ir uz kāju pirkstiem skaitāmi.. cepuri nost viņiem. Paldies Latvian par to darbu, ko viņš dara.. Vismaz cenšas un nebaidās atzīt,ka ir kļūdijies vai ko nepareiz sadarījis.. Tāpēc es viņu cienu...

ok.. pie lietas.. nav noslēpums, ka svarīgākā lieta, kas trūkst izlases vadītājam ir azarts, entuziasms, vēlme un laiks, lai kaut ko sasniegtu.. kā man tas izdevās ar pārējo palīdzi - daļa no jums zin.. kam tajā laikā bija U21 cienīgi džeki.. vadīt izlasi un salikt taktikas var jebkurš.. pat "bots" - arī "uzbrukumā" un "cilvēks cilvēku" ir taktika..
zaudējot entuziasmu.. esam arī zaudējuši 22-23 gadīgus džekus, ko varētu pievienot jaunajā sezonā izlasē.. kas tāds nenotika Horema laikos (kad arī viņš lūdza citu palīdzību).. pasaulē tā ir normāla parādība... mums izlase jau sāk smagi novecot.. vidējais vecums 26.5 gadi.. vecākais 30 gadīgs.. nez ko tādiem vairs var normālu satrenēt vēl.. tāpēc arī esam iestrēguši... ir vajadzīgs plāns, kā no bedres līst ārā.. un pēc kādām 4-6 sezonām normāli spēlēt ar vadošajiem..

tuvākajās sezonās būsim aptuveni tur pat, kur esam tagad.. bet tā nav mūsu vieta.. kā minimums top20 ir jāturās regulāri..

vienīgais, ko gribētu ieteikt balsojot vēlēšanās - izlemt, kurš kandidāts labāk der ilgtermiņa plānam..

Ar vēsu prātu šai karstajā laikā.. un aktīvi piedalamies vēlēšanās..