Не викам дека не грешам, викам дека ова е моја проценка базирана на моментален состав и потенцијал за подобрување на составот во оваа последна третина од сезоната. Инаку моменталниот ранкинг во светот и државата е неважен. Зарем мислиш дека baniran е 6тиот тим во Елита?
@Gari:
P.S. I jas ne se soglasuvam deka Baniran go rangiral pred mene ama me mrzi sega da davam moe glediste :))
Претпоставка ми е дека baniran ќе се обиде да формира тим за обезбедување на 6то место и можност за две домашни средби во плејаут, иако прогнозата ми е 7мо место. KK Teorel засега нема ниту амбиции, а и многу тешка околност да заврши на 7мо место во сината. Такашто прогнозата ми е baniran, па KK Teorel, па tockaci.
@Angel:
Prv pat sezonava a moze i pred toa GEMIDZII ja posakuval povejke pobedata od protivnikot.
GEMIDZII Veles повеќе ја посакуваше победата од Angelcinja2. Se uplasil SAMPIONOT
А јас кога ви зборев на четот вие улав ме правевте. Ја имав во предвид и можноста да одиш опуштено со мене и да го треснеш Makedonsko Devojce од земја во вторник, но верувај дека стварно многу повеќе од тебе ја сакав победата оваа сабота. Не ти се заблагодарив, па еве во оваа прилика фала ти за опуштеното :)