BuzzerBeater Forums

BB Israel > דיון על טקטיקות

דיון על טקטיקות

Set priority
Show messages by
From: DimaBru

To: Ehud
This Post:
00
206363.4 in reply to 206363.3
Date: 1/14/2012 10:24:00 AM
Overall Posts Rated:
11
אני אנסה לעשות את זה בליגה שלי

From: Ehud

This Post:
11
206363.5 in reply to 206363.4
Date: 1/14/2012 10:40:41 AM
Overall Posts Rated:
274274
בליגה שלי כמעט כולם מכירים את המשחק

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: LA-Nir

This Post:
00
206363.6 in reply to 206363.5
Date: 1/14/2012 10:42:35 AM
Overall Posts Rated:
343343
אני לא מכיר את המשחק אפשר עזרה?

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: Idan

This Post:
00
206363.7 in reply to 206363.5
Date: 1/14/2012 11:47:17 AM
Overall Posts Rated:
2929
חושבים שהם מכירים את המשחק, אתה מתכוון

From: DimaBru
This Post:
00
206363.8 in reply to 206363.7
Date: 1/14/2012 12:42:01 PM
Overall Posts Rated:
11
מצחיקים אתם

This Post:
00
206363.9 in reply to 206363.2
Date: 1/16/2012 5:38:21 PM
Overall Posts Rated:
105105
ירידה בכמות לא יכולה להיות מוסברת בזה שבאופן קבוע אנשים מצטרפים ועוזבים, אחרת המצב היה נשמר.
לכן, לדעתי המצב והסיבה היא אחרת לגמרי.

בבדיקה מסויימת שעשיתי בעונה שעברה גיליתי ש-3 ליגות גדולות (ספרד, איטליה וצרפת) מחזיקות רק קבוצות ישנות (כאלה שנוצרו לפני עונה 5).
זה מצביע על בעייתיות מבחינת תחרותיות במשחק.
כל עונה כולם מרוויחים עוד כסף, ואפילו אם כולם ירוויחו אותו כמות של כסף, ההפרש יישמר, מה שמביא לכך שהתחרותיות במשחק הזה בעייתית.

בעייה נוספת היא שבליגות הבכירות הרבה מתכונות המשחק נעלמות.
אין כ"כ טעם ולא באמת שווה להשקיע בשחקן ולפתח אותו, כי אין זמן לשחקנים צעירים, ומנגד שחקנים מבוגרים יותר מתפתחים הרבה יותר לאט.
לכן, אין משמעות גדולה מדי לדראפט.

בכלל, המצב ב"שוק השחקנים" הוא כזה שפשוט אפשר לתפוס פראייר שישלם סכום לא סביר, ועשית את שלך.
מה שהופך את המשחק ליותר "מצא את הפראייר" מאשר "נהל קבוצת כדורסל".
מצב נורמלי הוא כזה שיש מגבלה על גובה הרווח שניתן להשיג בשוק, ועל כמות השחקנים שאפשר לסחור בעונה (הרי מדובר על ניהול קבוצה ולא על להיות סוכן).

זו דעתי בכל אופן.

From: ig
This Post:
00
206363.10 in reply to 206363.9
Date: 1/16/2012 7:29:55 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
יש עוד בעייה גדולה מאוד במשחק הזה והיא הקונצפט של אימונים וכושר משחק, שלמעשה מחייב קבוצות לוותר על חלק מהמשחקים בשביל לאמן בצורה אפקטיבית ולשמור על הדקות. לי באופן אישי זה מאוד מפריע.

From: Gal G

To: ig
This Post:
00
206363.11 in reply to 206363.10
Date: 1/17/2012 4:21:45 AM
Overall Posts Rated:
3737
גם אני מצטרף לרשימת המתלוננים על הבעיות הקיימות כבר זמן מה במשחק
אי היכולת להתפתח כלכלית
עודף חשיבות לנושא ההתלהבות - צריך להוריד את זה לדעתי, או לפחות להשפיע את זה לשבוע בלבד
לדוגמא, בכל שבוע ההתלהבות מתאפס לרמה 2
עלית קראנץ', ירד ל-1
עלית רגוע עלה ל-3
וגם אז, אפקט של 10% ולא יותר

עוד נקודה
לנטרל את ההתלהבות מהגביע
כמו-כן, הכנסות מגביע, לא רלוונטיות ביחס להחזקת הסגל לריצה גם בגביע

מאידך, תרמתי בהכנסת שני משתמשים בחודש האחרון

This Post:
00
206363.12 in reply to 206363.11
Date: 1/17/2012 5:05:00 AM
Overall Posts Rated:
274274
יאללה הערתם את סנגור המשחק

אבל בגלל שגל כתב והוא שונא שאני מסנגר על המשחק אני לא אעשה את זה.
אני רק אציין שאני מסכים עם הרבה ממה שנאמר אבל עדיין מכור למשחק ומאוד אוהב אותו, משהו בו בנוי בצורה מאוד טובה ביחד עם הדברים שמפריעים - אזה חשוב לי לציין את זה בתור התחלה.

אני אוסיף נקודה קטנה שחשוב לציין בסנגוריה על המשחק (אני ממש מנסה אבל תמיד יוצא לי איכשהו להגן על המשחק) - הרבה ממה שקורה במשחק תלוי באנשים - פעילות בפורם זה רק אנחנו לדוגמא. אבל גם דברים מעבר.
למשל המצב הכלכלי - בליגת העל מרגישים את זה מאוד, אולי גם בליגות אחרות, אני פחות מעורב. כל קבוצה יכולה לחסוך 100 אלף בשבוע - 200 אלף אפילו, זאת לא הבעיה. הבעיה היא שאנחנו דוחפים את עצמנו למצב כלכלי של הפסדים שבועיים או 0 רווח או רווח מינימאלי כי אנחנו תחרותיים - רוצים להאבק בצמרת אז קונים שחקן עם שכר גבוהה יותר וטוב יותר ומצמצמים את הרווח, היריב שלי רואה את זה וקונה שחקן יותר טוב וכן הלאה...

זאת בעיה שאנחנו יצרנו ולטעמי קברניטי המשחק צריכים לתקן. לא ברור לי איך, אולי תקרת שכר יכולה לעזור...

אני מסכים מאוד עם גל, צבירת ההתלהבות בעייתית בכמה אספקטים ולטעמי גם ההשפעה שלה על המשחק גבוהה מידי.

ההכנסות מהגביע אכן בעייתיות - זה סבבה שהעבירו את זה למענקים בשביל לא לדפוק קבוצות חוץ - אבל יש מצב שצריך למצוא בגביע כמקור הכנסה חשוב יותר

בניגוד לגל - אני לא הכנסתי אף משתמש חדש החודש

From: Tzachi
This Post:
00
206363.13 in reply to 206363.9
Date: 1/17/2012 8:41:33 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
יש עוד בעייה גדולה מאוד במשחק הזה והיא הקונצפט של אימונים וכושר משחק, שלמעשה מחייב קבוצות לוותר על חלק מהמשחקים בשביל לאמן בצורה אפקטיבית ולשמור על הדקות. לי באופן אישי זה מאוד מפריע.

אני לגמרי לא מסכים איתך פה, במידה ולא יהיה כושר משחק, אז לא יהיה כאן כמעט בכלל שום אפקט של לנהל את הקבוצה, אלא המשכורות ידברו במגרש וזהו.. זה לא נראהלי גישה נכונה..

גם אני מצטרף לרשימת המתלוננים על הבעיות הקיימות כבר זמן מה במשחק
אי היכולת להתפתח כלכלית
עודף חשיבות לנושא ההתלהבות - צריך להוריד את זה לדעתי, או לפחות להשפיע את זה לשבוע בלבד
לדוגמא, בכל שבוע ההתלהבות מתאפס לרמה 2
עלית קראנץ', ירד ל-1
עלית רגוע עלה ל-3
וגם אז, אפקט של 10% ולא יותר

עוד נקודה
לנטרל את ההתלהבות מהגביע
כמו-כן, הכנסות מגביע, לא רלוונטיות ביחס להחזקת הסגל לריצה גם בגביע

מאידך, תרמתי בהכנסת שני משתמשים בחודש האחרון

נתייחס בעיקר לעניין הגביע, אני לגמרי מסכים, אבל שתהיה התייחסות כלשהי גם לרמת הקבוצה שמולו, אם מישהו ניצח בוט, אז זו לא חוכמה גדולה, אם מישהו מליגה 3-4 ניצח שחקן מליגה שנייה זה כבר חוכמה גדולה, ולכן צריכה להיות השפעה כלשהי גם לדירוג השחקן היריב על הכסף שתקבל על כל שלב בגביע, לדעתי זה יכול רק לתרום
..

למשל המצב הכלכלי - בליגת העל מרגישים את זה מאוד, אולי גם בליגות אחרות, אני פחות מעורב. כל קבוצה יכולה לחסוך 100 אלף בשבוע - 200 אלף אפילו, זאת לא הבעיה. הבעיה היא שאנחנו דוחפים את עצמנו למצב כלכלי של הפסדים שבועיים או 0 רווח או רווח מינימאלי כי אנחנו תחרותיים - רוצים להאבק בצמרת אז קונים שחקן עם שכר גבוהה יותר וטוב יותר ומצמצמים את הרווח, היריב שלי רואה את זה וקונה שחקן יותר טוב וכן הלאה...

זאת בעיה שאנחנו יצרנו ולטעמי קברניטי המשחק צריכים לתקן. לא ברור לי איך, אולי תקרת שכר יכולה לעזור...

אני מסכים מאוד עם גל, צבירת ההתלהבות בעייתית בכמה אספקטים ולטעמי גם ההשפעה שלה על המשחק גבוהה מידי.

ההכנסות מהגביע אכן בעייתיות - זה סבבה שהעבירו את זה למענקים בשביל לא לדפוק קבוצות חוץ - אבל יש מצב שצריך למצוא בגביע כמקור הכנסה חשוב יותר

בניגוד לגל - אני לא הכנסתי אף משתמש חדש החודש :(

תקרת שכר זה יכול להיות אחד הדברים הכי טובים שיהיו במשחק הזה, רצפת השכר תורמת אמנם לתחרותיות אבל ללא תקרת שכר ההשפעה שלה נמוכה יחסית, במידה ובאמת ישימו תקרה אבל רצינית, לא משהו שאף אחד לא עובר גם היום זה בהחלט יכול להועיל הרבה..
אגב - אם היו יכולים להציע כאן מעין עניין של טריידים במסגרתם כל אחד מכניס מה הוא מוכן להביא ומה רוצה לקבל בתמורה אבל באופן אוטומטי.. כאשר ישימו איזה גג של הפרש בין שחקנים נניח שהמשכורת הכוללת בשני הצדדים לא יכולה לחצות את ה20% לטובת הצד השני יכול להוסיף הרבה מאוד למשחק עניין של טריידים..

This Post:
00
206363.14 in reply to 206363.13
Date: 1/17/2012 8:55:00 AM
Overall Posts Rated:
274274
אני לגמרי לא מסכים איתך פה, במידה ולא יהיה כושר משחק, אז לא יהיה כאן כמעט בכלל שום אפקט של לנהל את הקבוצה, אלא המשכורות ידברו במגרש וזהו.. זה לא נראהלי גישה נכונה..

א. ככה מצטטים...
ב. אני לא חושב שגל התכוון שלא יהיה כושר משחק - הוא התכוון שצריכים לאפשר יותר דקות לשחקנים לשחק בשבוע בשביל לשמור על כושר משחק - או פתרון אחר.

תקרת שכר זה יכול להיות אחד הדברים הכי טובים שיהיו במשחק הזה, רצפת השכר תורמת אמנם לתחרותיות אבל ללא תקרת שכר ההשפעה שלה נמוכה יחסית, במידה ובאמת ישימו תקרה אבל רצינית, לא משהו שאף אחד לא עובר גם היום זה בהחלט יכול להועיל הרבה..
אגב - אם היו יכולים להציע כאן מעין עניין של טריידים במסגרתם כל אחד מכניס מה הוא מוכן להביא ומה רוצה לקבל בתמורה אבל באופן אוטומטי.. כאשר ישימו איזה גג של הפרש בין שחקנים נניח שהמשכורת הכוללת בשני הצדדים לא יכולה לחצות את ה20% לטובת הצד השני יכול להוסיף הרבה מאוד למשחק עניין של טריידים..

כל הצעה יכולה וצריכה להירשם בפורם הגלובלי בנושא הצעות בשביל שיתחילו לדבר עליה ברצינות...

Last edited by Ehud at 1/17/2012 8:56:38 AM

Advertisement