BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Ptyca
This Post:
00
217004.4 in reply to 217004.3
Date: 5/15/2012 6:43:18 AM
Overall Posts Rated:
8181
Sveiki, Esu Viktoras (Ptyca, 30 metų) iš Zarasų... Manau kad daugelis mane pažįsta kaip trenerio asistentą. Jeigu taip atsitiktų, kad išrinktu mane U-21 treneriu, rezultatų nenoriu žadėti, kadangi manau, kad U-21 rinktinės rezultatai 70 % priklauso nuo mūsų visų, kaip mes treniruojam žaidėjus, ir tik kokių 30 % nuo trenerio.
Taip pat galiu pažadėti, kad bendradarbiausiu ir su NT treneriu...
Galbūt aišku ne į temą, bet noriu informuoti, kad jau yra nuskautinti šio sezono jauniai iš LBBL, II ir III lygų, dabar skautinamos IV ir V lygos...

This Post:
00
217004.5 in reply to 217004.4
Date: 5/15/2012 11:47:29 AM
Overall Posts Rated:
6868
Labukas,

esu blackbox'as, kitaip black'as, iš bb chatų daug kam pažįstamas.

Rinktinė

Ką daryčiau su ja? Nemanau, jog reiktų skiesti tą patį, ką visi mala sezonas iš sezono, bet galiu patvirtinti, jog tęsiu bent jau tokį pat vidutinišką U-21 darbą stengdamasis jį patobulinti (nekalbu apie MJO pasirodymą, nesupraskit klaidingai). Neslėpsiu, jog ieškosiu gero štabo, nes vienam, akivaizdu, jog sudėtinga susitvarkyti. Štabo funkcija būtų paprasta - padėti scoutinti, įnešti naujų idėjų taktine prasme bei pagelbėti jaunių GM'ams su treniruotėmis (dėl treniruočių, žinoma, pasitartume kartu). Labai smagu, jei jame sutiktų būti praeito sezono asistentai, nes turbūt visi matėme, kaip jie puikiai dirbo.

Tikslai

Veikiausiai pasiekti antrą EC etapą, visais būdais siekti WC. Žinoma, palikti dar geresnę kartą kitiems treneriams.

From: Nerka
This Post:
00
217004.6 in reply to 217004.5
Date: 5/15/2012 12:22:08 PM
Overall Posts Rated:
1717
Sveiki,
Kokie gi rinkimai be Nerkos ir Vaido? Kadangi Vaidas grįžo po ilgesnės pertraukos nusprendžiau ir aš sudalyvauti. Tiems kas manęs nežino, o tokių spėju bus daug nes pastaruoju metu mažiau reiškiuosi forumuose(ir taip Pauliaus post'ų skaitymas atima daug laiko :D) prašom užduoti klausimus apie mane į PM kad neteršti kitų temų.

Dabar apie U-21

Tikslai:
I. Nėra dideli antras EC turas kol kas daugiau ir žadėt negaliu nes nesu susipažinęs su žaidėjais ir neaiški grupė;
II. Visuomenės sudominimas U-21;
III. Jaunių treniruočių stebėjimas ir konsultacijos ( išimtinais atvejais raginimas);
IV. Bendravimas su NT treneriu ir jo štabu;
V. Fermų(jei taip galima pavadinti) paieška.

Šabo kol kas dar neturiu pasiūlymus išsiunčiau keliems manager'iams kuriais pasitikiu ir žinau kad savo darbą atliktų, bet kol negavau atsakymų jų nick'ų neviešinsiu! Kai tik sulauksiu atsakymo viską įrašysiu čia

Jei kam kilo klausimu dėl strategijos Mielai juos atsakysiu čia (217005.1)

Message deleted
From: RaXenel
This Post:
11
217004.9 in reply to 217004.1
Date: 5/16/2012 3:32:37 AM
Overall Posts Rated:
5050
Sveiki,

Nusprendžiau parašyti trumpą kalbą tokiems, kaip paulius, kad daugiau nebeverktų, nors čia kažko naujo ir nesužinosit.

Tikslai: Surinkt štabą, prižiūrėt jų darbą, visko nepalikt tik jiems. Visą kadenciją stengtis kiek įmanoma aktyviau kontaktuoti su žaidėju savininkais, kad sekančios kartos jau galėtu ką nors rimtesnio pasiekt. Jei apie patį žaidėjų treniravimą, tai žinoma, jog jie būtų pagrinde monoskilai.

Nenoriu čia labai išsiplėst tad jei turit klausimų - klauskit, į visus atsakysiu.

Pagarbiai,
La, MOD-RaXenel