BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Navaro
This Post:
22
224240.4 in reply to 224240.3
Date: 8/21/2012 11:34:45 AM
Overall Posts Rated:
178178
Evo stigla je i moja kandidatura.. Ko sam i sta sam uradio za ovu zajednicu vec se zna, i jos uvek sam aktuelni selektor.. Selektorsko mesto sam preuzeo u toku prosle sezone i mislim da sam imao dobre rezultate, moglo se i vise po mom misljenju ali spletom okolnosti nismo uspeli ali i ovaj rezultat koji je postignut nije za baciti.. Najvece zasluge za to pripadaju prethodnom selektoru Trbi koji je uradio fantastican posao i ja sam se trudio da nastavim u tom smeru dalje.. Sa njim sam u svakodnevnom kontaktku, pomagao je i tokom prosle sezone kada je doslo do rokade na mestu selektora, pomagace i sada, i posto u ovom trenutku ne zeli da se vrati na selektorsko mesto koje bih mu prepustio sa zadovoljstvom s obzirom kakav je posao obavljao ja sam opet tu kao kandidat da ista grupa ljudi nastavi sa radom za bolje sutra nase reprezentacije i da ne dospe u ruke nekom ko ce sve dobro uradjeno upropastiti preko noci.. Sada mozemo da se nadamo boljim rezultatima i na evropskom prvenstvu jer smo uspeli da napredujemo dosta na listi i sada startujemo iz drugog sesira za razliku od proslog puta kada smo krenuli iz 4..
Sto se igrackog kadra tice, i tu je uradjen odlican posao, i kao sto je Sirko pisao jedini problem u ovom trenutku su nam centri drva ali i to ce se uskoro promeniti jer ima nekoliko igraca u najavi.. Intelektualac samo nagadja jer nije bio u dodiru sa bilo kakvim spiskom potencijalnih reprezentativaca, na svim ostalim pozicijama smo lepo popunjeni i velika vecina tih igraca je u nasim klubovima sto garantuje njihov dalji razvoj..
Takodje danas je odradjen i celokupan draft, tacnije igraci interesantni A reprezentaciji, svi potencijali 9 i vise.. Uskoro ce nadam se taj posao zavrsiti i mladi tim pa cemo moci da napravimo plan njihovog razvoja i dogovor ko ce pratiti koje igrace kako bi bili zadovoljni i jedni i drugi..
Ukratko je to sve za sada, ako sam nesto zaboravio rado cu odgovoriti na svako pitanje kao i do sada..

This Post:
77
224240.5 in reply to 224240.4
Date: 8/22/2012 1:54:39 PM
Overall Posts Rated:
872872
Posle toliko mejlova u kojima ste trazili da se kandidujem, ja sam morao da vas ispostujem. Sad je na vama da ispostujete mene i da poput Tome Nikolica i konacno pobedim na nekim izborima. Necu da govorimo o tome sta mogu ja da ucinim za repku, vec o tome sta repka moze da ucini za mene. Na prvom mestu potrudicu se da napunim ionako vec prepun dzep, da skupim sto vise loptica svojim glupim postovima u kojima cu kriviti endzin za svaki poraz protiv slabijeg protivnika, necu dozvoliti onom Golubovom pajseru da vidi prerezentativni dres bar jos dve sezone i na kraju mandata cu vas ponovo ubedjivati da sam ja najbolji kandidat za selektora. O iskustvu ne treba ni da pricam, jedna pobeda u prvoligaskom takmicenju(i to bas protiv, nadam se, bivseg selektora),5 puta plasman medju 256 najboljih u kupu i mozda rekordan broj transfera u drzavi.
Da ne duzim i ne smaram kao moji protivkandidati. Ako vas nesto zanima, imate mail ili prozivajte na forumu da svi misle da ste popili svu pamet ovoga sveta...

This Post:
11
224240.6 in reply to 224240.5
Date: 8/23/2012 6:31:03 PM
Overall Posts Rated:
427427
Ovih 6 loptica si dobio samo zato sto si mene spomenuo :) steta sto nisam pratio buzer da se kandidujem ranije pa bi onda radula mozda I zaigrao :P ovako samo mogu da se nadam da me neko jos uvek ovde voli.