BuzzerBeater Forums

Eesti - II.1 > Hooaeg 21

Hooaeg 21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
225582.4 in reply to 225582.3
Date: 9/3/2012 2:04:42 PM
Overall Posts Rated:
3939
Sai soetatud ulme duo, mis nädal-nädalalt raha kogumise keeruliseks tegi.Eks paistab, kas on abi ka neist või võetakse 3-2 maaalaga kinni.Korviall jääb jõudu natukese väheks, niikaua kuni treenin korvialuseid ja oma noort eestlast mul korvialune kaitse lonkab ikka korralikult.Aga eks finaalikonkurentsis püsimiseks peab enne playoffe veel kõvasti muudatusi tegema.

Proovime nüüd äkki foorumil elu ka sees hoida natukene?

SoomusrongNo2

This Post:
00
225582.5 in reply to 225582.4
Date: 9/4/2012 3:48:43 AM
Overall Posts Rated:
7272
Kõvemad viskesatsid üldjuhul kaitsele ei panusta ehk üritavad ise lihtsalt umbes 150 punkti saada. Teinekord töötab küll, aga üldjuhul töötab väga hästi nõrgemate vastu (suureskoorilised võidud) ja halvemini tugevate vastu (raskused võidu saamisega). PO-le mõeldes on positiivne ka see, et pikad on üldjuhul odavamad ja korvi alust paigata jõuab ka viimasel hetkel.

Mul endal oli ka üks palga-õgardist tagamees hooaeg-kaks tagasi. Ei jäänud tema panusega rahule. Tal ilmselt võttis kaitsmine palga liialt üles. Tulemuseks oli, et kaitses ei julgenud keegi tema vastu viskele minna ning seetõttu sattusid visked teistele positsioonidele, kus vastane ikka ära viskas. Aga kaks meest on ikka parem kui üks ja võib-olla veavad välja. Vähemalt oled omanäoline mansa kelle vastu mängida :).

Enda mängudest. Siiani kõik rahulikult võtnud. Tähtede vastu oleks võinud küll tavalisega minna, kuid tegin talle vist eelmine hooaeg suhtumisega liiga ja mõtlesin, et järgmised 3 liigamängu on tähtsamad tulemas. Eks täna paistab kuidas King Albertiga läheb.

From: theor
This Post:
00
225582.6 in reply to 225582.5
Date: 9/7/2012 3:59:22 PM
Overall Posts Rated:
7272
Sinisel poolel siis karikas juba mõned tõsisemad vastased. Ottozvilis võib veel pingutades mingit lootust hellitada (palgad ju pea samad vastasega) ja ma usun, et vaatamata võõrsil mängimisele Crunch lõikaks :). kenjakevinil aga vastas hetkel kahte koondise pikka hoidev Rip City, kes karikast veel lahkuda tõenäoliselt ei plaani.

Ise proovin systikuga madistada homme. Üldse kuidagi telekamängud seekord kõik raskete vastastega sattunud, aga kodus tahaks võita ikka ju.

This Post:
00
225582.7 in reply to 225582.6
Date: 9/22/2012 12:18:35 PM
Overall Posts Rated:
7272
Ma lootsin ikka staare näha tänases mängus :). Endal 2 tagameest vigased ja seetõttu ka ei üritanud karikat. Lihtsalt minuteid ei saa kuidagi klappima kolme mänguga. Eesmärgid ka pigem liigas ja finantsilised. Nüüd aga polnud tujuga midagi teha, sest järgmised 3 mängu on sinise poole alumistega.

Järgmiste mängude jaoks 2 mängu jaoks nädalas mul minuteid jätkub ... ning kui põhimehed vormis on, siis võib ka rahulikult võtta. Ning +4 vigastus hakkab juba tervemaks saama ja +2 on tõenäoliselt peale All Stari mänge samuti rivis.

This Post:
00
225582.8 in reply to 225582.7
Date: 9/22/2012 12:48:00 PM
Overall Posts Rated:
3939
Eks ma siis vabandan, kui mängu jälgimise igavaks tegin.Aga mis oleks veel magusam, kui võtta karikas võit liiga kaaslase üle.Kui praegu juba enamus mänguvorme arvestatavad, siis oleks kolme mängu minutid põhikuttidele andnud, siis poleks väga tip top.Mõtsin, et pigem võtan urukate vastu kindla võidu, kui lähen ühe liiga tugevaima klubi vastu midagi selliste mänguvormidega.

This Post:
00
225582.9 in reply to 225582.8
Date: 9/26/2012 4:02:42 AM
Overall Posts Rated:
7272
Võõrsil võidud on üldjuhul majanduslikult kasulikumad küll millegipärast. Tavaliselt järgneb kodumäng ja täituvust mõjutab päris palju kas tuled võidu pealt või said kaotuse 1 mäng varem. Minu staadioni puhul on vahe 50-60 tuhat raha. Ehk võrdväärne karikas võitmisega.

Aga endal. Järgmine nädal saavad tagamehed terveks, siis veel 1-2 nädalat et nad vormi läheks. Ning siis saab edasi minna saksa poisi müümisega ning võib-olla on vaja keegi veel turule saata. Olen proovinud põhimehed endale ise treenida ja puuduolevad kohad pika-ajaliste ostudega täita. Aga hetkel peab vist trenni alla ostma natukene oskajamad tüübid. Pigem siis mingi tagamees oleks vaja juurde osta viimistlemiseks.

This Post:
00
225582.10 in reply to 225582.9
Date: 10/4/2012 5:22:03 AM
Overall Posts Rated:
7272
Hooaeg sutsu üle poole praeguseks.

Karikas. 7 meeskonda veel rivis. Ja enamus neist võidab ka täna. Ehk siis saavad 2 mängu VIP mängu nädalal ja rohkem mehi treenida. See on minu arust hea saavutus karikas igale tiimile. Eks siis edasi ole näha. Westknightsi kunagist finaali jõudmise saavutust on raskem korrata.

Liigas. Sinine pool endiselt väga tihedalt koos. Ainult KenKevini ja Talpase tiimid flirdivad otsese väljakukkumisega. Punasel oleme systiku ja Tähtedega väikese vahe suutnud tekitada ja ilmselt me kolmekesi ka PO-s suhteliselt kindlalt. Tornid, Albert ja Airgun mängivad viimase PO koha ning palgavaba 5-nda koha peale. Urukoerad ja Pullitajad peavad midagi väga muutma, et väljakukkumis-tsoonist pääseda.

Mul endal järgmised vastased Agressor ja Heat. Ning teise poolega läbimängimise lõpetab Ottozvilis võõrsil. Ma loodan, et Agressoril tekib vajadus ka karika jaoks mehi hoida ning et homne vormi-uuendus mu värskelt paranenud tagameestele uut hingamist annab. Muidu aga võõrsil ennast kindlana tunda ei saa. 480 000 kandis palkadega klubi majandamise seisukohalt on võitmine ka majanduslikult äärmiselt tähtis hetkel. Praegu üks mäng korraga.

Muidugi Erfurt läheb mul müüki lähinädalatel, et palgafondi vähendada. Siis kui tal vorm paraneb (hetkel vorm 3, sest oli 4 nädalat vigane). Hoidke silmad lahti, korralikku tagamehega on iga klubi tugevam! :)

This Post:
00
225582.11 in reply to 225582.10
Date: 10/4/2012 2:25:14 PM
Overall Posts Rated:
3939
Ja 2 nädala jooksul pean 2 tiimiga kaks korda järjest mängima...Kõigepealt süstik, nüüd siis BC airgun kah.

This Post:
00
225582.12 in reply to 225582.11
Date: 10/4/2012 5:05:43 PM
Overall Posts Rated:
1515
Huvitav jah, aga selline see loos ometi on.

Message deleted
This Post:
00
225582.14 in reply to 225582.12
Date: 10/16/2012 1:10:27 PM
Overall Posts Rated:
7272
ühe punktiga on ikka magus võita. Kuigi mängupilt nii ilus ei olnud. Eks ottozvilise mehed olid paremas vormis ja minu tagamehed punkte eriti ei saanudki.

Advertisement