Mis viga kõrgliigas majandada. Mul näitab hetkel nädalast plussi üle 300 000-e nädalas. Samas võitude saamiseks tuleb ilmselt esiviisikut täiendada ja see tähendab palkade suurenemist. Just kaitseoskus võiks olla asjalikum meeskonna liidritel. Ning natukene pikem pink, et karikas ja liigas päris udud platsile ei peaks tulema.
Mul on hetkel II liiga jaoks väga hästi timmitud klubi. Palgafondi mõttes ja ühtluse mõttes ja vanuselise koosseisu mõttes. Ehk siis pika-ajalistel võtmemängijatel ei ole palk liiga suur ning ka vanus on Ok. Lisaks siis mõned vanemad, keda alati saab asendada vastavalt ambitsioonidele. Ma ise arvan, et võin II liiga perioodiga rahule jääda küll. :)
See hooaeg ei hakka tõenäoliselt tiitleid üritama. Majandan pigem. TOP 10 hulka tahaks jääda küll. Proovin teha mõned hädavajalikud uuendused lähiajal ja jälgida, et klubi oleks ka Kõrgliigas jätkusuutlik.
Klubi on väga eestlaste keskne mul, see ei ole otseselt eesmärk olnud. Lihtsalt olen eestlaste puhul kergema südamega lõpuni pakkunud. Trenni alla ka peamiselt enda klubi tõmbeid või eesti treenitavaid hoidnud. 21 hooajalgi sain draftist ühe hakatise, kellest üritan midagi vorpida. Eesti nimedega on huvitavam mänguraportit jälgida ning eks ta anna ka särgi-müügis tunda. Hetkel palgafondilt üks väiksemaid, aga särgimüük pea 100 000 ehk liiga keskmisest suurem.
Või on kellegil lähiajal mõni Eestlasest tegija Tsenter või Suur äär müüki tulemas? :)
Edu kõigile ja huvitavaid mänge.
Last edited by theor at 12/3/2012 6:10:27 AM