made by darkonza® wszelkie prawa NIE SĄ zastrzeżone
20 minut roboty, no może 30
i to nie tekst jest świetny (powtarzanie tych samych słów i inne błędy) tylko zawodnik - dlatego Ci się podoba
tekst jest o tyle dobry że zamiast zainteresować innych to sam się zainteresowałem dokładniej tym zawodnikiem i okazało że historia jest sporo ciekawsza a ja wiele pominąłem, ale nie będę edytował bo za długie wyjdzie i nikt nie przeczyta
przykładowo
napisałem że zdobył dwa razy tytuł gracza roku w NCAA... zdobył tylko dwa razy bo grał dwa sezony, czyli zrobił to już jako rookie i miał w tym temacie 100% skuteczności
rzucał ponad 30pkt/mecz - więc już wtedy był niesamowity
w swoim drugim sezonie grał razem z Shaqiem w zespole!- http://www.youtube.com/watch?v=V6V8fXCfNvw
ale to on robił za gwiazdę, to on był graczem roku i to on już po dwóch sezonach trafił do NBA (wtedy to była rzadkość) a Shaq musiał odsłużyć w NCAA rok dłuzej i w dwóch kolejnych sezonach w NCAA gdy nie było już Raufa to dopiero wtedy zdobywał nagrodę gracza roku
no i jeszcze widac na początku kariery jego radośc z gry w NCAA i pierwszy sezon w NBA, później już sie nie cieszy i nie uśmiecha, islam i polityka mu poprzestawiały wszystko w głowie, grał w kraju który mu przestał pasować, musiało się odbić na jego grze
tak że sam się swoim tekstem zbajerowałem....
Last edited by darkonza at 2/1/2013 3:48:57 AM