Co do zmian to jak zwykle są źle przeprowadzane... i co się później dziwić że coraz mniej ludzi tu jest. Zmiany za szybko są robione i bez możliwości testowania. Kto ułożył sobie plan pod trening może być(acz nie musi) nie mile rozczarowany. Bo ja układając plan rozwoju, gdzie decyduje własny trening mieć spokój na te 7 sezonów by mnie niespodzianka nie łapała, ale cóż ich prawo, marudzić sobie, można ale dostosować do realiów się trzeba. Szkoda jedynie że BBki zachowują się, bo pierw mówili że wszystko jest ok w silniku, a nagle potrzeba zmian w silniku - słabo bardzo:/
co do Ad1. możemy gdybać jeśli to prawda, bo nikt nie testuje , bi nie ma zbytnio jak - porażka
ad2. ja obstawiam, że jak nie będzie zwisów, a na razie po sparach nie było, to idąc tokiem myślenia BBków że wcześniej wszystko było ok to nie zrobili żadnej zmiany, jedynie dodali że część akcji które kończyły się pudłem będzie komentarz że blok i żadnej zmiany w silniku nie nastąpi a tłum się będzie cieszył że bloki więcej działają. Poza tym zdanie "to zastrzegamy sobie prawo do lekkiego jej "podrasowania" jeżeli uznamy, że istnieje taka konieczność" mnie dobija - żenada :/ Już jest założone że zmiana nie wyjdzie, a jak może skoro porządnie nie przetestowana zostanie?
Zresztą zapraszam do analizowania meczów w PLD :) Tam to szaleję z blokami nawet i po 20 w meczu jest :) 2,3x tyle co na początku sezonu a i tak przegrywam wszystko :)
ad3. Idiotyzm to będzie skoro, zawodnik ma tracić formę przy transferach, wprowadzić lojalność lub zgranie i po krzyku, tylko by nie przesadzać jak w HT by 20 tygodni odbudowa lojalności nie trwała. Albo prościej było zrobić, by transfery na PO po ASG już się nie liczyły i spokój. Beckhama jakoś na kilka miesięcy każdy chciał dziadka zatrudniać a raczej formy nie tracił?