Tak za mne to vypadá následovně.
V klubu se teď věnuji tréninku Pavlovského, kterého už nebudu bez dohody dávat na trh. Kdyby měl někdo zájem, dohoda je možná. Doufám, že ho do NT dotlačím, potřebuje pár skoků pod košem a jinak nemá výraznější slabinu, i když některé vnější skilly má nižší, než je u nás asi zvykem, na druhou stranu OD má zase na úrovni, která u nás úplně obvyklá není pod košem.
V klubu se pokusím postavit takový tým, který by mohl příští sezonu bojovat o návrat do ligy, jen nevím, jestli mi to čas dovolí. Pokud se to povede, v první lize můžu zapojit do tréninku další kluky střední nebo starší generace. Do té doby připadá v úvahu asi jen někdo z mladších kluků, ale ne guard, aby mohl trénovat i doskoky s Pavlovským. Případně po dotrénovaní doskoků Pavlovského i guard.
V Utopii jsem vůbec nezačala dobře, budu muset asi nějak přehodnotit strategii. Cílem je vybudovat zázemí a postupně postupovat nahoru, v tuhle chvíli ale netuším, jak rychle toho budu schopna a jestli vůbec. V krátkém horizontu nevidím využití pro trénink českého NT jako reálný, do budoucna s ním samozřejmě počítám.