Predvsem je težava se mi zdi, v oglaševanju. Kolikor mi je znano, so bolj ali manj nehali oglaševati igro, tako da je to razlog za manj novih igralcev.. jaz upam da bojo znova kej vložili v oglaševanje, igram sicer zdej že dobrih 10 sezon in si res želim da bi bilo kot včasih, aktivnih ene 500~ igralcev recimo in da bi vsaj 3. lige še bile pofilane.. škoda je res da je čedalje manj aktvinih, osebno pa sem tako aktvien zadnje čase predvsem zaradi lige v kateri igram, kjer imamo verjetno najbolj aktiven slovenski BB forum..
Na temu bi lahko pripomogli tudi mi sami, slovenski uporabniki in začeli več uporabljat forume, s tem bi izpadli bolj aktivni in bi tudi tisti ki morda na novo začnejo, dobili občutek neke skupnosti v katero bi se pridružili, ne pa samo neko mesto duhov kjer pač čakaš 1leto~ da ekipa pride na nivo. Mislim da je kar nekaj drugih ekip v moji ligi ostalo aktivnih tudi prav iz tega razloga! In žalost je pogledat ko je eden od nas prejšnjo sezono napredoval v 2. ligo in se trudil oživeti forum pa mu je uspelo "nabrati" samo kakšen odziv na vsake toliko.. ne vem no, jaz vidim težavo tudi v tem, ker včasih je bil forum veliko bolj aktiven in je bil boljši občutek za vse skupaj.
Poglej samo Poljske lige, ko ima vsaka lige ene 200+ postov, (ja, kot nacija jih je več, samo kljub temu njihova prva liga ima 300-400 postov, naša pa že par sezon nič, za primerjavo..).