BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > LA in GM

LA in GM

Set priority
Show messages by
From: DavidM96

This Post:
00
265595.4 in reply to 265595.1
Date: 12/23/2014 12:02:30 PM
Overall Posts Rated:
170170
Mene pa zanima, kdo sploh ima nadzor oz. kdor skrbi za slovensko BB skupnost? Včasih je bil to GM Tanuki ali kako že, zdaj pa nikogar takšnega ne vidim. Sicer razen za forum ne bi rabili nekega GMja, ampak na forumu bi pa prav prišel kakšen moderator? Saj ne, da mi niso zanimiva kakšna kreganja in prcanja, a včasih mora moderator kakšno temo zaklenit ali kaj podobnega.

Podobno me zanima za prevajalce? Recimo že odkar igram (in to je že kar nekaj sezon), me moti tisti gumb, na strani kjer se gleda tekme. ˝RAzultat˝, me vedno zmoti, pa vedno pozabim vprašati kako je s tem...
Zdajle sem opazil tudi Razpoloženje, pri Nastavi ekipo. Če kliknem na dano razpoloženje, me vrže v uporabniški priročnik, tam pa nikjer ni nobene lestvice oz. razvrstitve razpoloženj. Je še par takšnih popravkov in pač samo dobronamerno opozarjam.

Lahko pa pri prevajanju tudi kaj pomagam, tako, da tisti, ki prevaja lahko tudi meni pošlje kdaj kakšen seznam fraz ipd. pa bom prevedel ko bo čas.

Prevedeno je itak vse, razen 6 besedil, te ostale stvari, ki so pa slabo prevedene ali pa pomanjkljivo so pa že od prej že več sezon nazaj, in jih je skoraj nemogoče prevesti oziroma preoblikovati, ker tukaj na prevodih sploh nimamo opcije "iskanje", tako da sploh ne vemo kje iskati to besedo, oziroma popravek, jo imamo, ampak je zelo pomanjkljivo narejena in je praktično nemogoče najti te besede, ki so slabo prevedene.

Sicer glede GM-ja ali MOD-a, pred kratkim sem govoril z enim izmed glavnih moderaterjev v igri, in je rekel da trenutno v sloveniji in na balkanu nimajo želje podeliti nekomu naziv moderatorja ali game masterja, zato ker ni veliko aktivnih ekip in jim je brezveze.

Edit: Če bi res rad pomagal pri prevajanju, mi napiši privatno sporočilo, in ti bom poslal kakšen tekst da mi prevedeš.
Lp

Last edited by DavidM96 at 12/23/2014 12:04:49 PM

From: gapec

This Post:
00
265595.5 in reply to 265595.3
Date: 12/23/2014 12:21:27 PM
Overall Posts Rated:
2727
Ko je tekma končana, imaš drsnik, kjer lahko izbereš Predvajalnik tekme (ali nekaj takega) in Razultat tekme. Pač treba bi bilo zamenjati razultat z REZULTAT samo to :)

Aja glede razpoloženja sem našel:
Če v Nastavi ekipo, klikneš na razpoloženje tvoje ekipe te vrže pod stran Ocene. Tam je nekje napisano tudi o razpoloženju, ampak niso stopnje nič pobarvane niti v stolpcu, pač samo našteto je in to brez vejic :)

Last edited by gapec at 12/23/2014 12:23:31 PM