καταρχην εισαι πολυ πονηρος [ }:>] κατα δευτερον η σημερινη δυνατη οφειλεται σε μια δικη σου πιθανη δυνατη που σε συνδοιασμο με διπλομαντεμα που το πετυχες θα με εστελνες στα ταρταρα να σε κυνηγαω ματαια... κατα τριτον με τη σημερινη νικη μου εφυγε ο εφιαλτης του απευθειας υποβιβασμου, οποτε και αν εχανα απο τον Σπαρτιατη το Σαββατο με χαλαρη σεκεμέ καντάρ. μεσα σε ολα αυτα βαλε και την αγνοια μου για τον κανουριο Λουξεμβουργιο που πηρες και εδεσε το γλυκο...οσον αφορα τον ενθουσιασμο τον διαχειριζομαι αριστα μετα τις αρκετες χαλαρες που ειχα βαλε οποτε ειχα παραπανησιο..αλλωστε για αυτο εχει την δυνατη για να την βαζουμε και να μην την τσιγκουνεβομαστε!
Προς Ταπούτο....Δεν σε βρίσκω.... :/
χαχαχαχαχ!!Και ο Κοτίδης το ίδιο λέει..... :)
Αν έχανες δεν με έφτανες!Αυτό είναι αλήθεια!!Αλλά νομίζω ήταν δύσκολο να χάσεις,εκτός και αν έπαιζα δυνατή εναντίον χαλαρής!
Γενικά εγώ δεν είμαι φαν των δυνατών!!Έχω παίξει μόνο μια φορά όταν ήμουν νιούμπης σε ένα κύπελλο!Ποτέ ξανά από τότε!!Είμαι λίγο τσιγγούνης,όχι σαν εσένα!! :D
Τώρα για το ματς,έχεις καλύτερη ομάδα με μεγαλύτερο budget!!Χαλαρή αποκλειόταν να παίξεις,άρα ήξερα ότι έχω ελάχιστες ελπίδες!Αν βάραγα δυνατή,έπρεπε να είμαι σίγουρος ότι το παίρνω 100%!Άρα δεν μπορούσα να την ρίξω!Έτσι προτίμησα να έρθω χαλαρά και να μην κάψω και παίχτες!Ο ακριβότερος μου παίχτης έπαιξε μόνο 11 λεπτά αν είδες!
Όπως και να έχει,φαίνεται ότι παρέμεινες στην κατηγορία και οφείλω να σου δώσω συγχαρητήρια!!! (y)