Taky všechny zdravím.
Jak jsem již v diskuzi uvedla, nevím, kolik budu mít času, pokud volby vyhraju. Mám představu, jak U21 vést, ale nevím, kolik z toho zvládnu realizovat. Takže já osobně si ani nemyslím, že jsem nejvhodnější kandidát z přihlášených.
Nemám v tuto chvíli postavený realizační tým, vím, že to není dobře, že by už to při volbách měl kandidát mít připravené. Začnu to řešit až v případě vítězství ve volbách. V první řadě bych oslovila současné skauty a pozici skauta bych nabídla taky Caprfildovi. Každý další, kdo by měl zájem pomoci, je vítán.
Co se týče hráčů, tak bych se v U21 chtěla zaměřit zejména na potenciály 7+, na perimetru možná 6+. Čím nižší potenciál, tím lepší výchozí vlastnosti by měl mít, včetně sekundárních. Hráče s OD nebo ID pod 3 bych využívala jen pokud by nebyla jiná možnost nebo v primárních vlastnostech výrazně vyčnívali.
Výkonnostní cíle si nedávám, mám zatím jen neúplnou představu, jak ročníky 21 letých a 20 letých vypadají. Chtěla bych se hodně zaměřit na to, jak budou rozvíjení letošní 18 letí hráči z draftu, aby za 3 sezony nejspíše v Turnaji útěchy předvedla naše U21 uspokojivé výkony - bojovala o pořadatelství ME.
Last edited by flumpinka at 1/25/2015 2:22:12 PM