Spoštovani! Ljubljana:21.1:2015
Obračam se na vas v upanju ,da mi boste prisluhnili. Prosim ,da obvezno to sporočilo berete samo tisti ,ki boste pomagali mojemu klubu pri zmagi. Upam ,da ne želite zamuditi dneva ,ko ste imeli priložnost pa čeprav je samo ena v zgodovini BB ja ,da se Slovenija približa možnosti ,da zmaga na svetovni ravni in ne samo na "Premagal smo slabše boljše pa itak ne moremo". Postanimo država zmagovalcev ne pa ,da smo "Država z najboljšimi izgovori". Torej imate zgodovinsko priložnost ,da dobite klub ob katerem se bodo tresla tla po vsem svetu! In države bodo padale prva za drugo!
Torej upam ,da berete samo moji pomočniki pri zmagi na volitvah!
Ti ukazi delujejo samo če mene volite saj drugače boste umrli z negativno mislijo nasprotnikovo znanje sem ukradel in ga premagal! Ni pošteno in samo če bomo pošteno igrali si zaslužimo ,da smo prvi na svetu!
Torej moji kandidati kliknite U21 Nattional team pod ukazom Roster (igralci) je ukaz Elections kliknite ga in odpre se novo okno kliknite vzgoraj puščico ter kliknite moj klub ! Pokažimo konkurenci da smo zmagovalci!
Če zmagamo se bom najprej obrnil na dosedanje pomočnike saj samo oni vejo kdo dobro trenira!
lp
Last edited by Kk unoion olimpija at 1/21/2015 2:43:12 PM