Hvala, opet :D
Sto se tice ovogodisnje generacije, u globalu nije lose. Daleko od nekog tima za osvajanje i za neke vece domete, ali necemo ni gubiti od nekih nebitnih reprezentacija. Dobili smo laganu grupu i imamo dovoljno vremena da zakrpimo rupe i eventualno napravimo neke atipicne igrace i da nam to bude karta na koju igramo. Malo vise cu rizikovati time, ali verujem da je ispravno.
Bekovi su nam najtanji pa ce tu biti najvise muke. Dimovic je tu daleko najjaci i od njegove forme zavisi dosta toga. Osim njega, vredni pomena su Grubjesic i Zrnic, ostali dosta losi. Zbog toga smo 2 igraca (Mitrovic i Daramanovic) koja smo planirali za krila preorijentisali odmah na bekove.
Krila su nam veoma dobra. Imamo Gavrilovica, Boskovica, Jarica. Svi dobri i u dovoljnoj meri razliciti.
Pod kosem imamo tanak, ali dobar izbor. 2 pf-a Jozica i Andjelinovica koji bi za neke 4 nedelje mogli biti bas dobri igraci koje nema mnogo reprezentacija. Osim njih, pod kosem imamo Radovica, Sakotu i Vukcevica.
Eto, to je ukratko ekipa koja ce startovati evropsko kako sada stvari stoje. Na google disku mozete da pogledate reprezentativce i potencijalne reprezentativce pa ukoliko imate nekih pametnih predloga, saljite mi mail :)
Jos jednom APEL svim menadzerima koje sam kontaktirao da paze na minute i drze se izmedju 48 i 75 min nedeljno. Svima sam to vec ponaosob naglasio, ali moram da trubim jer sam vec primetio da se brlja sa minutima :O