1. aha, já spíše očekávala, že by si rád různé rozložení podkošových skillů, někoho defenzivnějšího, někoho ofenzivnějšího apod. Chápu to dobře, že teda spíše udělat rozdíly mezi PF a C? Jakým způsobem, rozuměj tréninkem, by si chtěl docílit vyššího JS u těchto hráčů?
2. to jsem prvně asi špatně pochopila, teď už asi chápu, tzn. ti hráči druhého sledu, kteří nestihnou všechno, aby měli aspoň OD na úrovni hráčů základu
3. máš představu o rychlosti tréninku kontroly míče vs. jeden na jednoho? přesná čísla neznám, ale osobně mám pocit, který sice může být mylný, že se tento trénink nevyplatí oproti jeden na jednoho
4. ale může se jim dařit proto, že je budou bránit slabí hráči, pak naběhnou proti lepší a nemusí si škrtnout. Nehledě na to, že první zápasy se hrají z nízké nálady, která postupně roste a proti silným už se hraje obvykle s vyššíma náladama. Obecně si myslím, že by asi bylo dobré hlavně ty taktiky proti slabým různě promíchat, abychom nebyli čitelní a ti silní neměli moc návod, co se chystáme hrát a hlavně bychom měli mít těch silných taktik více, 3 mi přijdou jako takové minimum.
6. v tomhle bodě jsem čekala trochu rozsáhlejší povídání. Představ si, že už jsi trenér U21, třeba po další sezoně a draft už je zcela ve tvé zodpovědnosti. Nastává draft a zajímalo by mě, jak budeš postupovat.
7. Abych pravdu řekla, nemám úplně přehled, jak ten realizační tým vypadá nyní. Můžeš nám teda kompletně popsat ten tým a jak by byly rozděleny kompetence?
8. Tzn. že současnému realizačními týmu plně důvěřuješ a nemáš potřebu se důkladněji v předstihu připravit na převzetí kormidla?
9. Zase pro mne nepříliš konkrétní - ty starší ročníky už se asi nějak doklepou, ty mne až tak moc nezajímají, právě bych se spíše zastavila u těch 18 letých a nezajímají mě konkrétní jména, ale obecně způsob, jak z draftu vybrat vhodného hráče, aby se z něj mohlo stát SF pro U21 a jakými tréninky by toho měl docílit, co je vlastně do 21 let za 3 a kousek sezony stihnutelné?