Sada krece ono najzanimljivije! :)
Videcemo kako ce se stvari odvijati. Moj cilj je da konacno, nakon dva neuspela pokusaja, pobedim Taurunum delije u cetvrtfinalu plej-ofa. Pogotovo, jer je proslogodisnji poraz bio bolniji iako sam izgubio sa vecom razlikom nego li pre toga. Kazem bio je bolniji, jer sam bio blagi favorit, ali me je svetislaf nadmudrio u taktici na toj utakmici. Mogu posle toga slobodno i da izgubim u polufinalu, iako naravno necu to namerno uciniti stavljanjem rezervnih igraca u prvu postavu, ali ja nemam ambicije oko osvajanja titule. Jer kao prvo, nemam najjaci tim u ligi i kao drugo, ne bih imao sta da trazim u II. ligi sa ovakvim sastavom.
Svi znamo ko je glavni favorit za osvajanje titule. To namece odredjenu dozu pritiska, ali mislim da ThudnerBeast ne bi trebao da ima vecih problema sa nama kao ostalim konkurentima. Ukoliko se nesto znacajno ne promeni (povrede), ali to bi zaista bilo nepravedno da ekipa koja je dominirala ovom sezonom na kraju ne ode u visi rang. Svima zelim srecu, pa cemo se cerati u narednim megdanima. :)