Neko poseban je resio da vrati knjigu "Djulici" i usput da izbori jos koji mandat (ima se brat i familija koja zdusno glasa za njega i jos muva podguznjaka) resih da se kandidujem cisto da knjiga nije pala na 2 slova.
Naravno da su svi protiv njega osim RIK-a, tuzilastva i sudstva. Od rezultata ima samo tabele i brojeve koje su neke agencije (samo njemu znanom) objavile.
Poneko je dobio i mail da se za njega glasa.
Iskustva ima - samo 12 sezona od toga jedva 5 u trecoj ligi.
Rezultata velikih ima - jedva jedanput u 64 u kupu i to posle 12 sezona, malo li je?
Sa reprezentacijom takodje je bio veoma uspesan - ima par medalja oko vrata ili gresim?
Pitanja:
Zar nema bilo koga da ovo igra 13 sezona?
Ili da je bio u 32 u kupu?
Smatram da bilo ko je to uspeo moze da vodi reprezentaciju barem kao prethodnik i kao da ume da postavi tim i da ga memorise (jos u prvim sezonama BB-a smo se sprdali sa raznim intelektualcima koji to nisu umeli).
Nijedanput nisam dobio mail od ovog knjiskog moljca koji se ticu treniraca te ne mogu imati ni pozitivan stav o takvom genijalcu (mora da je vucicev ili vucicevicev).
O njemu najbolje govore njegova dela i postovi: i kad napise nesto prosto, ocigledno, bezobrazno ili glupo - eto gomile loptica za post. Zato je pravo pitanje - koliko on to ima ekipa na BB-u, jer ni Masinac RD, ni Matija ni Sauron, ni Ivko ne dobise toliko loptica za svaki post, kao ni cuveni menadzeri Dumba, Ala, krmelj, tunjevina, Lale, Marko, itd.
A da je duhovit - jeste, bas kao i Aleksandar Vucic.
Eto zasto mi ne treba program (pisao sam mu a nije mi dozvolio da vidim Google disc) jer cu u slucaju pobede u prvom krugu se licno obratiti svim menadzerima koji imaju vise iskustva i boljih rezultata ovde i sastaviti malu ekipu koja ce da ucini sve vas ponosnim. Ako pobedim u drugom krugu svima cu dati po 1000 evra koje mi duguje Dinkic (cim mi uplati) i vodim vas na Markovacko jezero na more.